• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile problemi baba sevgisizligi ?

lonelinessyk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2015
268
132
98
29
Merhaba ablalarim siteyi takip ederim hep dedikleriniz fikirleriniz benim icin cok onemli
Ben ananemle yasiyorum annemle babam kacarak evlenmisler babamin meslegi yok kafasina gore bazen calisir calismaz alkolude var kucuklugumde hatirlarimda alkollu gece gelirdi eve bende aglardim vurarak sus diye bagirirdi az cok hatirlarim o zamanlari gecmiste hapse girip ciktigi oldu gecmisi karanlik (baba tarafim karanlik biraz amcam vb onlarda oyle) benim her masrafimi ananem karsiliyo ama babamin umrunda degilim vurdumduymaz aramaz sormaz kizim nasilsin eksigin bi seye ihtiyacin varmi demez annemlede aramda bi duvar var hep neden bilmiyorum anne baba sevgisi tadmadim hic cok garip bi aile yasantim var anne baba sevgisi tadmamak cok kotu bi duygu.
3 senelikde ciddi bi iliskim var ben onun tum ailesiyle tanistm ettm hepsiyle ama ben onla tanistiramadm kuzen kardes haric
Bana aksam seni ben herkesle tanistirdm sen beni niye ailene sokmuyosn hic dedi bende herseyimi anlattm ailemle aram kopuk olmasi hersey oda tadamadigin cocuklugnu genclgini herseyi ben tattircam sana sen sadece elimi birakma sirtimi sana yaslim herseyin ustesinden gelicez evlenicez askerlgm ciksinda aradan dedi
Bu aile konusu bana hep dert oluyo ben napayim cok canimi yakiyo bu durum ?

şimdi sevgilinin söyledikleri güzel ama çok güvenme . senin ailevi durumunu bilip te kullanıyor olabilir . eksikliğini ona yansıtmamak için seni en kıymetlimle tanıştıracağım ilk gibi süslü cümleler kurabilirsin :KK66: :
Bu yaşadıklarında kötü bir şey veya senin suçun yok sonunda yapabilecek bir şeyde yok . Varsa suç anne babanda ve sen anne babanın suçunu üzerine alamazsın çünkü herkes bir birey. her koyun kendi bacağından böyle düşün ...

Son düzenleme:
Merhaba ablalarim siteyi takip ederim hep dedikleriniz fikirleriniz benim icin cok onemli
Ben ananemle yasiyorum annemle babam kacarak evlenmisler babamin meslegi yok kafasina gore bazen calisir calismaz alkolude var kucuklugumde hatirlarimda alkollu gece gelirdi eve bende aglardim vurarak sus diye bagirirdi az cok hatirlarim o zamanlari gecmiste hapse girip ciktigi oldu gecmisi karanlik (baba tarafim karanlik biraz amcam vb onlarda oyle) benim her masrafimi ananem karsiliyo ama babamin umrunda degilim vurdumduymaz aramaz sormaz kizim nasilsin eksigin bi seye ihtiyacin varmi demez annemlede aramda bi duvar var hep neden bilmiyorum anne baba sevgisi tadmadim hic cok garip bi aile yasantim var anne baba sevgisi tadmamak cok kotu bi duygu.
3 senelikde ciddi bi iliskim var ben onun tum ailesiyle tanistm ettm hepsiyle ama ben onla tanistiramadm kuzen kardes haric
Bana aksam seni ben herkesle tanistirdm sen beni niye ailene sokmuyosn hic dedi bende herseyimi anlattm ailemle aram kopuk olmasi hersey oda tadamadigin cocuklugnu genclgini herseyi ben tattircam sana sen sadece elimi birakma sirtimi sana yaslim herseyin ustesinden gelicez evlenicez askerlgm ciksinda aradan dedi
Aile olan sıkıntıların sevgili/ eşe anlatılması doğru değil.Keşke zamanı gelince ve iş ciddiye binince tanıştırırım deyip konuyu kestirip atsaydın.
Annen baban için yapacak yorum bulamadım.

Fazla aile sorunu anlatmasaydin sevgiline. baba evinde seni prensesler gibi yasadigini bilseydi. Mecbur degilsin aileni onunla tanistirmayi. Taki istemeye gelmek istedikleri zaman ozmn anlarsin durumun ciddiyetini.
Annen babanlada konusursun bir sekilde. Olmadi ozmn anlatsaydin sevgiline biraz evin halini ciddiyetini koyarsa.

Erkekler boyle durumlarda bazen kacar. Zannediyorlar ki evden kurtulmak istiyor ondqn benimle evleniyor.
Fazla guvenme anlatma aileni

Aileni anlatikca boyle aciklarini verirsen. Oda seni kolay ezer. fazla deger vermez yani basima geldi cunku o yuzden biliyorum. Durumu toparla bence sevgiline.

Aileni anlatikca boyle aciklarini verirsen. Oda seni kolay ezer. fazla deger vermez yani basima geldi cunku o yuzden biliyorum. Durumu toparla bence sevgiline.
Haklisin ama 3 sene dile kolay ben onun tum ailesiyle tanistim kim varsa ama ben ona ailemden bahsetmedim hic oda bana bi an neden boyle yapiyosun diye patladi anlattim ne varsa cunku onu gercekten seviyorum

şimdi sevgilinin söyledikleri güzel ama çok güvenme . senin ailevi durumunu bilip te kullanıyor olabilir . eksikliğini ona yansıtmamak için seni en kıymetlimle tanıştıracağım ilk gibi süslü cümleler kurabilirsin :KK66: :
Bu yaşadıklarında kötü bir şey veya senin suçun yok sonunda yapabilecek bir şeyde yok . Varsa suç anne babanda ve sen anne babanın suçunu üzerine alamazsın çünkü herkes bir birey. her koyun kendi bacağından böyle düşün ...
Hem annem hem babam ananem oldu benim icin en kiymetlim o oldugunu biliyo 3 senelik iliskide dedesi halasi tum ailesiyle hepsiyle tanistim ailesi kizi gibi sever beni ama ben onu evimde bi ailemden biriyle tanistiramadim onunda zoruna gidiyo bugun bi anda patladi bana neden boylesin yapiyosun diye anlatmak zorunda kaldim ..

Hem annem hem babam ananem oldu benim icin en kiymetlim o oldugunu biliyo 3 senelik iliskide dedesi halasi tum ailesiyle hepsiyle tanistim ailesi kizi gibi sever beni ama ben onu evimde bi ailemden biriyle tanistiramadim onunda zoruna gidiyo bugun bi anda patladi bana neden boylesin yapiyosun diye anlatmak zorunda kaldim ..
hımmm yani nasıl desem ki çok zor durum öncelikle Allah cc yardımcın olsun ... Ama şunu unutma Allah var Allah yar sen sıkışınca hızır yetişecek sana ;) ( şimdi dini içerikten banlanıcam yine :D ) O yüzden takılma Rabbine sığın ben seni ailem olarak görüyorum diğerleri umurumda değil de bazen . Yeri gelince sen farkında mısın ben seni hem annem hem babam hem arkadaşım olmuş biriyle tanıştırıyorum sen bunu anne baba ile tanışmayla bir mi tutuyorsun de . Ananenin onlardan 10 kat daha kıymetli olduğunu anlat ki bir daha böyle patlamasın . Bide bu eksiklik psikolojisinden çık bence daha iyi olur . Rabbim ananenden razı olsun ömrünü huzurlu ve uzun etsin :KK15:

Haklisin ama 3 sene dile kolay ben onun tum ailesiyle tanistim kim varsa ama ben ona ailemden bahsetmedim hic oda bana bi an neden boyle yapiyosun diye patladi anlattim ne varsa cunku onu gercekten seviyorum

Mecbur degilsin gercekleri anlatmaya, siradan bir aileyiz diye gecistirseydin.
Ciddi bile degil daha, isteme bile yok ortada. Ailem dogru karsilamiyor sevgili olarak falan tanismayi diyedin. Ciddiyete bindigimiz zaman tanisirsin diyebilirdin.
Fazla guvenme. Sevdigin adam bir an olur bir baska adam.
Sen bilirsin yinede ben dedigimi dedim..

Şimdi canım ben de esinle altı sene anlaştım..tüm ailesini akrabalarını tanıdım.. eşimi sadece annem kardeşlerim biliyordu ama yuzyuze isteme gününe kadar gelmediler.. kız tarafı erkek arkadaş tanıma konularında daha az tolerans li oluyor.. sıkıntılarını anlatmasaydin iyiydi.. ama olan olmuş..artık fazla açık vermemeye çalış.. bide okuyor musun calisiyormusun merak ettim..

ben aileyle alakali durumun egerki belki bir sure gecmisse iliskide anlatilmasi taraftariyim..bilmeli bazi seyleri ha simdi bilmez evlenme arifesinde ogrenir bunu kullanabilcek biriyse zaten evlenmeden once acik etsin kendini..

Aile olan sıkıntıların sevgili/ eşe anlatılması doğru değil.Keşke zamanı gelince ve iş ciddiye binince tanıştırırım deyip konuyu kestirip atsaydın.
Annen baban için yapacak yorum bulamadım.
Bende 3 senedir dile getirmemistim cok ictenlikle dile getirip sordu dedim ama ona guvenim var durmadan aile durumlarini kestirip atmam dikkat cekiyodu bide bi tanidigi babami taniyomus ben anlatamadan oda az bucuk bisey ogrenmis

ben aileyle alakali durumun egerki belki bir sure gecmisse iliskide anlatilmasi taraftariyim..bilmeli bazi seyleri ha simdi bilmez evlenme arifesinde ogrenir bunu kullanabilcek biriyse zaten evlenmeden once acik etsin kendini..
Aynen oyle askerde suan kendisi gelince direk evlencez ben sana aile yuva vercem cok mutlu olucaz beraber sen yanimda ol sirtimi sana yaslim herseyin ustunden geliriz dedi

19 yasindayim acik ogretimden lise okuyorum 3 senedir anlatmadim dile getirmedim ama ondada bi suphemi uyandi ne aile baglarimin kopuk oldugunu anlardi ustume gelmezdi bi sevdigi abisi babaminda tanidigi cikti sevgilimde sormus konusmuslar az bucuk abisinden babami tanidi ogrendi bugunde sordu sen benim aileme girdin hepsi kizi gibi goruyo seni ama ben senin ailen hakkinda hicbirsey bilmiyorum bilgim yok 3 senedir dedi bende anlattim dayanamadim..

Mecbur degilsin gercekleri anlatmaya, siradan bir aileyiz diye gecistirseydin.
Ciddi bile degil daha, isteme bile yok ortada. Ailem dogru karsilamiyor sevgili olarak falan tanismayi diyedin. Ciddiyete bindigimiz zaman tanisirsin diyebilirdin.
Fazla guvenme. Sevdigin adam bir an olur bir baska adam.
Sen bilirsin yinede ben dedigimi dedim..
Sizde kendinize gore haklisiniz fikrinize saygim var 3 senedir beraberiz ailenle ilgili hicbisey bilmiyorum dedi birtakimda seyler duymus babam hakkinda bende acikladim dedim

hımmm yani nasıl desem ki çok zor durum öncelikle Allah cc yardımcın olsun ... Ama şunu unutma Allah var Allah yar sen sıkışınca hızır yetişecek sana :KK66: ( şimdi dini içerikten banlanıcam yine :KK70: ) O yüzden takılma Rabbine sığın ben seni ailem olarak görüyorum diğerleri umurumda değil de bazen . Yeri gelince sen farkında mısın ben seni hem annem hem babam hem arkadaşım olmuş biriyle tanıştırıyorum sen bunu anne baba ile tanışmayla bir mi tutuyorsun de . Ananenin onlardan 10 kat daha kıymetli olduğunu anlat ki bir daha böyle patlamasın . Bide bu eksiklik psikolojisinden çık bence daha iyi olur . Rabbim ananenden razı olsun ömrünü huzurlu ve uzun etsin :KK15:
Yorumunuz beni cok etkiledi allah razi olsun onada dedim ananem benim herseyim hem ana hem baba bana diye babam taraftan babamda hicbir iyilik yardim gormedim hic ama bu psikolojiyi atmak cok zor anne baba sevgisi hic tadmamak 19 yildir sevgilimde dedi senin arkadasin kardesin annen baban sevgilin kocan herseyin benim ben olucam dedi cok guzel konustu destek verdi sagolsun ama aile nedir hayatta olsalar bile tadamadim yasayamiyorum

Yorumunuz beni cok etkiledi allah razi olsun onada dedim ananem benim herseyim hem ana hem baba bana diye babam taraftan babamda hicbir iyilik yardim gormedim hic ama bu psikolojiyi atmak cok zor anne baba sevgisi hic tadmamak 19 yildir sevgilimde dedi senin arkadasin kardesin annen baban sevgilin kocan herseyin benim ben olucam dedi cok guzel konustu destek verdi sagolsun ama aile nedir hayatta olsalar bile tadamadim yasayamiyorum
Bak işin birde şu boyutu var ileride çocuğun olacak ya kendi tadamadığın her şeyi ona tattıracaksın ve sende onunla tadacaksın . En güzeli bu olacak . yarınlar mutlu olacak ...

Bak işin birde şu boyutu var ileride çocuğun olacak ya kendi tadamadığın her şeyi ona tattıracaksın ve sende onunla tadacaksın . En güzeli bu olacak . yarınlar mutlu olacak ...
Bende hep kendime oyle derim benim tadamadigim ne varsa cocuguma tattiricam ama ölene kadarda ben tadmamis olarak yasicam

Bencede erkek arkadaşına şimdiden o kadar anlatma daha askere bile gitmemiş ve emin ol önemli değil dedigı herşey mutlaka gelip önüne çıkıyor esin tarafından olmasa bile ailesi tarafından iş resmiyete binmeden bu kadar özelini açma kendine dair sırların olsun her zaman. Ve bu yaşadıklarin ne kadar zor olursa olsun hiç bi zaman acınası bi şekilde anlatma karşındaki eşine dahada güçlendiRsin bunlar seni dik bi duruş sergile karşındakine o zaman insanların sana bakış açısı daha farklı olur yaşamış biri olarak konuşuyorum bunları canım. .

Back
X