kızlar benim büyük problemim var . Ailemin kul hakkına girdiğini düşünüyorum ve bu beni çok üzüyor ablam evli ve babam eniştemden borç aldı ve borcunu birşeklde ödedi... bizde senelerdir 2 kardeş çalışıyoruz eve veriyoruz hep .. ama bizden para alırkenden sizede vercez söz bankaya biriktirmeyin bana verin ben size ödiycem gerekirse fazla öderim dediler bekar oldugmuz için tabki verdik ailemize ve babam ablamın parasnı verdikten sonra bana dediki ne sana nede kardeşine para falan vermiycem kesinikle aklınızdan çıkarın bunu kimseye ben 50-60 milyar para veremem daha bekar çocuguma ben niye para ödiyeyim ha evli olmuş olsaydınız size öderdim eşinizle aranız bozulmasın diye ama evli degilsiniz daha baba evindeyken ben kimseye borçlu deglim dedi ve babamında ödeme durumu var ödemiş olsa öder yani tamamen kendisi ödemiycem diyor bu konu kapanmıştır dedi anluycagnız ablam kocasnın borcunu aldı bize verilen sözde o şekilde kapatıldı unutturulmaya çalışıldı ve ben 2 haftadır babamla konuşmuyorum çnki bir söz verildi ve yapmam diyor 2 ay sonra nişanım var ve ben ev almak istiyorum param babamda oldugu için adımda atamıyorum .. yarınn birgün mallar bölünse ablam bizim kazancımızdanda oay almış olacak hiçbir faydası yok bize ama bizim hakkımızdanda alacak bu benim zoruma gidiyor yani iyilik ettim kötülük buldum . Siz olsanız napardınız