Aile problemi

Mervyz

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
222
66
18
31
kızlar benim büyük problemim var . Ailemin kul hakkına girdiğini düşünüyorum ve bu beni çok üzüyor ablam evli ve babam eniştemden borç aldı ve borcunu birşeklde ödedi... bizde senelerdir 2 kardeş çalışıyoruz eve veriyoruz hep .. ama bizden para alırkenden sizede vercez söz bankaya biriktirmeyin bana verin ben size ödiycem gerekirse fazla öderim dediler bekar oldugmuz için tabki verdik ailemize ve babam ablamın parasnı verdikten sonra bana dediki ne sana nede kardeşine para falan vermiycem kesinikle aklınızdan çıkarın bunu kimseye ben 50-60 milyar para veremem daha bekar çocuguma ben niye para ödiyeyim ha evli olmuş olsaydınız size öderdim eşinizle aranız bozulmasın diye ama evli degilsiniz daha baba evindeyken ben kimseye borçlu deglim dedi ve babamında ödeme durumu var ödemiş olsa öder yani tamamen kendisi ödemiycem diyor bu konu kapanmıştır dedi anluycagnız ablam kocasnın borcunu aldı bize verilen sözde o şekilde kapatıldı unutturulmaya çalışıldı ve ben 2 haftadır babamla konuşmuyorum çnki bir söz verildi ve yapmam diyor 2 ay sonra nişanım var ve ben ev almak istiyorum param babamda oldugu için adımda atamıyorum .. yarınn birgün mallar bölünse ablam bizim kazancımızdanda oay almış olacak hiçbir faydası yok bize ama bizim hakkımızdanda alacak bu benim zoruma gidiyor yani iyilik ettim kötülük buldum . Siz olsanız napardınız

babanıza vermeyin biriktirebildiğiniz kadar biriktirin.... açık açık söylemiş vermiycem diye ... konuşmamakta haklısınız...

Sizin paranızla kızının borcunu ödüyor ve size ödemem çünkü bekarsiniz diyor öyle mi

Nisanlaniyormussunuz zaten böyle küçük hesaplar yapan beni kandırıp emeğimi gasp eden bu eve donup bakmazdim bile bidaha

Babana bile guvenmeyeceksin.

Üzüldüğüm noktada bana verilen bir söz var ve tutulmadı üstelik ablama para verirkende ben ve sözlümün yanında verildi :KK43:
O çocugada mahçubum evet aldıgıma ettiğime karışmaz ama sonuçta oda gördü insan ister istemez düşünüyor ev borcuna beraber gircez zor yani ben herşeyi geçtim ablama verilipte bizi ayırması insana zor geliyor

Babanın eniştenden sebep ablanın parasını veriyor olması ablanın suçu değil. Oda mı mağdur olsaydı. Kocasıyla arası açılırdı önce bunu bi düşün. 2. İse baştan kendim biriktirecektin paranı. O para üç beş ne olursa olsun gider . Alırken bir bir alır göze görünmez verirken 60 bin çok gelir . Baban çok uyanık adammış doğrusu geçmiş olsun umarım verir paranızı

Ki ben onun her anında yanında olan insanım tek bir arabası varken el ele veripte 3/4 araba aldık beraber bunlar hep beraber el ele vermeyle oldu eniştemler borç verdi yıllar önce onu faiziyle geri ödedi sanki bankaya öder gibi . Sırf ben bekarım bu evde yeyip içiyosunuz diye para vermemesi kabul edilir değil günaha girmek istemiyorum ama bu şuan benm içimdeki bütün duyguları aldı götürdü üstelik ben babamı herkeste önde tutarken kimseye laf ettirmezken hep onun arkasında dag gibi durup onunda benim arkamda durmasını beklerken böyle şeylerin olması çok üzücü:KK43::olamaz:

Babam normalde kimsenin hakkına giren bir adam değildir halada inanmıyorum böyle birşeye ama hastalıgından sonra çok değişti ama yapmasaydı onlarada yapmazdı . Biz sırf evli değiliz diye yapıyor ama benm sözlümlede sürekli içli dışlı birde çocuga benmle küs konuşmuyor diyormuş içerleniyormuş madem içerleniyor neden yapıyor ben haksızlıga tahammül eden bi kız değilim iyikik düşünerek aman bankadan kredi çekmesin benim babam faiz ödemesin diye sözlümden bile borç para alan insanım yani sürekli onu düşünerek hareket ettim :KK43:

olan emeğinize olmuş üzüldüm.. kaç sene çalışmışsınız...

kızlar benim büyük problemim var . Ailemin kul hakkına girdiğini düşünüyorum ve bu beni çok üzüyor ablam evli ve babam eniştemden borç aldı ve borcunu birşeklde ödedi... bizde senelerdir 2 kardeş çalışıyoruz eve veriyoruz hep .. ama bizden para alırkenden sizede vercez söz bankaya biriktirmeyin bana verin ben size ödiycem gerekirse fazla öderim dediler bekar oldugmuz için tabki verdik ailemize ve babam ablamın parasnı verdikten sonra bana dediki ne sana nede kardeşine para falan vermiycem kesinikle aklınızdan çıkarın bunu kimseye ben 50-60 milyar para veremem daha bekar çocuguma ben niye para ödiyeyim ha evli olmuş olsaydınız size öderdim eşinizle aranız bozulmasın diye ama evli degilsiniz daha baba evindeyken ben kimseye borçlu deglim dedi ve babamında ödeme durumu var ödemiş olsa öder yani tamamen kendisi ödemiycem diyor bu konu kapanmıştır dedi anluycagnız ablam kocasnın borcunu aldı bize verilen sözde o şekilde kapatıldı unutturulmaya çalışıldı ve ben 2 haftadır babamla konuşmuyorum çnki bir söz verildi ve yapmam diyor 2 ay sonra nişanım var ve ben ev almak istiyorum param babamda oldugu için adımda atamıyorum .. yarınn birgün mallar bölünse ablam bizim kazancımızdanda oay almış olacak hiçbir faydası yok bize ama bizim hakkımızdanda alacak bu benim zoruma gidiyor yani iyilik ettim kötülük buldum . Siz olsanız napardınız
Baban cok hakli o zaman sen de babanin bu zamna kadar senin icin odedigi paralari ver bez parandan basla hesaplamaya senin verdiklerin agir cikarsa odesin baban

Söz verip tutmaması gerçekten çok kötü, hem de düğün arefesinde.

Ama yaşadığınız eve para katkısı yapmanız bana sorun gibi gelmedi. 6-7 yılda 70 bin dediniz yanlış anlamadıysam. Başka masraflara ortak olmadıysanız bu para zaten yaşamak için gereken para gibi geliyor kulağa. Ablanıza verilmesi de bu noktada mantıklı oluyor, çünkü onun evi ayrı olduğu için ayrı masraf da yapıyor.

Baban cok hakli o zaman sen de babanin bu zamna kadar senin icin odedigi paralari ver bez parandan basla hesaplamaya senin verdiklerin agir cikarsa odesin baban
Burda mevzu para degil bana söz verilipte yapılmaması karşı tarafada fazlasıyla verilmesi arada çok ince çizgi var ..

Burda mevzu para degil bana söz verilipte yapılmaması karşı tarafada fazlasıyla verilmesi arada çok ince çizgi var ..
Bizimkiler abime borc verdi sonra annem bu ay bana fazladan para verirmisin dedi verdim. Ayriyetten abimede verdim. 10 yildir calisiyorum deli gibi tatillere gittim herseyim var her istedigimi giydim yedim. Bazen kendime almayacağım 400 liralık spor ayakkabılarını anneme veya kardeşime aldim. Bitti gitti paralar ama mutluyum. Kenarda 5 param yok :KK70: ama her ay geliyo. Yine harciyorum. Ben abime kardeşime paramı değil canımı bile veririm. Tamam güzel değil olanlar ama bundan sonra evlenicez hazırlıkların var deyip az para verirsin böyle surat asmayla birşey geçmez eline

• Beğen
Reactions: Tzk
Sizin paranızla kızının borcunu ödüyor ve size ödemem çünkü bekarsiniz diyor öyle mi

Nisanlaniyormussunuz zaten böyle küçük hesaplar yapan beni kandırıp emeğimi gasp eden bu eve donup bakmazdim bile bidaha

Babana bile guvenmeyeceksin.
Bide sözlümün yanında onların parasını hesap edip verince bende sözlüme karşı bir mahçupluk oluştu

Bizimkiler abime borc verdi sonra annem bu ay bana fazladan para verirmisin dedi verdim. Ayriyetten abimede verdim. 10 yildir calisiyorum deli gibi tatillere gittim herseyim var her istedigimi giydim yedim. Bazen kendime almayacağım 400 liralık spor ayakkabılarını anneme veya kardeşime aldim. Bitti gitti paralar ama mutluyum. Kenarda 5 param yok :KK70: ama her ay geliyo. Yine harciyorum. Ben abime kardeşime paramı değil canımı bile veririm. Tamam güzel değil olanlar ama bundan sonra evlenicez hazırlıkların var deyip az para verirsin böyle surat asmayla birşey geçmez eline
Karşıdaki insan sizi düşünüyorsa tabikide seve seve yapılır ama karşıdaki kendi çıkarları için senide savuruyorsa bi yerdee insanda artık yeter diyor önceden bende siz gibi düşünürdüm

Back
X