Aile Saadeti atv

yaaa tabiii o filmde ihanet, entrika, kötü aile ilişkileri yoktu ya ondan kaldırmışlardır lmaz:

Hep pohdan diziler cikio, hemde hic ise yaramaz, ne guzel diziydi ya kaldirmasinlar, AIHM mahkemesine giderim ha :roflol: mafoldumben

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

ben gulerek seyredıyordum yıne reytıng sorunu...
su atvde adam akıllı reklam yappsaydı keske:mymeka:

su atvye sınır oluyorum ya.klava:nıye kaldırmıslar dızıyı.cok guzel bır dızıydi.:1no2:

Kaldıracak dizi bulamamışlar bence

ben Yetkin Dikincilere bayılıyorum mükemmel bir oyunculuk sergiliyor ve diğer ekip arkadaşları da bence çok iyi oyun çıkartmışlardı dizide

zaten bu ülkede iyi işler hep tü kaka edilir.. suya sabuna değmez şeyler baş tacı yapılır... Nasıl bir mantalitedir ya bu....

tüh ya bunudamı kaldırmışlar ya aşk dizilerini tamam izliyoruzda azcık gülmekte bizlerin hakkı çok güzeldi dizi aslında

Kim kimi kiminle nerde aldatıyor,kimin kızı bilmem ne halt yemiş konulu diziler reytingte tavan yapsın,böyle ailecek izlenecek diziler izlenmiyor diye yayından kalksın.lmaz: Zaten bir yaprak dökümünü izliyordum tv de,onuda izlemeyeceğim artık.:umursamaz:Avrupa yakası izler eğlenir gülerdim,oda bitti,aile saadeti başlayınca sevinmiştim,eşimle kızımla beraber gülerek eğlenerek düzgün bir dizi seyredeceğiz diye,onuda yayından kaldırıyorlar inanmıyorum ya.Atv ye tepkimi dile getireceğim..

bende çok seviyordum çok güzel bir diziydi :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…