• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile sıkıntıları

Ne aldıysa onu yansıtır insan büyükse onlar konu sahibinden küçükken de al bakın kardesinize ne bileyim onu yap bunu yap diye zorlandilarsa ister istemez o çocuklarda bir öfke oluyor buda büyüyup yetişkin olduklarında bu tarz söz ve hareketlerle dışa vuruyor .Ben bilmem konu sahibi bilir bir evde çok kardeş oldumu ihmal edilen yeterli ilgi destek ekonomi anlamında hep ötelenen illaki olur
Annenin olumsuz davranışları konu sahibini hala rahatsız ediyor. Sağlıklı bir ilişki içinde değiller anneyle.

Annenin olumsuz davranışları konu sahibini hala rahatsız ediyor. Sağlıklı bir ilişki içinde değiller anneyle.
Çocuk büyütmek sadece yedirmek giydirmek yıkamak değil çünkü sonsuz sevgi ilgi zaman uzerine eğilmek ilgilenmek demek . Yakın ilişki sağlıklı ilişki böyle kurulur

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar cevaplar için bir nebze de içimi rahatlattınız. Annemle evet sorunlarımız oldu bazıları annemi anlamadığımı veya ablamlar yapmıyor diye benimde yapmak istemediğimi düşünmüş öyle bir şey yok eski toprak insanları ne kadar çok çektiklerini hepimiz biliyoruz annemde onlardan biri tabikide annemi seviyorum ilgileniyorum gerektiği durumlarda fakat bazı arkadaşların da dediği gibi yapmayanlarında uzaktan arayıp hiçbişey yapmıyormuşum gibi vicdan yaptırmları anneminde bazı şeylerde anlayışsız davranışları. Kan bağı insanların bile sana böyle davranmaları biraz canını sıkıyor insanın. Benimde kendime göre sorunlarım var. Şuan biraz uzak durdum ablamlardan iletişim konusunda yani zaten büyük oldukları için haksız da olsalar benim aramamı bekliyorlar.

Nasıl uygunsa ve işinize geliyorsa o kadar yapın fazla iyi niyet de zarar. Yakında yaşıyanın canı mı çıksın? Uykularınızdan olacak kdar etkileniyorsanız set çekmekte lafını esirgememekte fayda var

Kızlar hepinize merhaba
Uzun süredir yaşadığım duygular beni çok yoruyor. Belki size saçma gelebilir ama benim ruh halimi çok etkiledi. 3 ablam var hepside evli bende evliyim onlar gurbette yaşıyor ben annemle aynı ilde yaşıyorum. 2 abimde var.
Ben evlendikten sonra ablamların imalı konuşmaları çok başladı mesela annemle yakın oturuyorum diye bana sürekli anneni sende hastaneye götürebilirsin gidip temizliğini yap böyle sürekli imalı sözler. Kendilerinde buraya geldiklerinde annemle doğru düzgün ilgilenmiyorlar birisi hiç annemin evinde kalmıyor abimin evinde kalıyor yengemle arkadaş gibiyiz hepimiz. Diğeri geldi mi annemle sürekli kavga gürültü ben zaten çok gidip gelmiyorum taş yerinde ağırdır diye. Annemin huyları da biraz değişik çok gergin diken üstünde olan insanlardan yani gidip oturup muhabbet ediyim kafam dağılsın yapamıyorsun. Ben annemden başka semtte oturuyorum biraz uzak. Bana geldiği zaman özel ihtiyaçlarını yapıyorum. Annemde beni arayıp imalı konuşmalar yapıyor. Geçmişte annem benim için evlenip gitsinler çok yüz vermiycem gelip gitmesin bunu da büyük ablam ben ilk evlendiğim sene söylemişti benimde içimde hep kaldı annemde sürekli imalı konuşunca bende dayanamdım söyledim ama ablamın adını söyledim ablamı da arayıp kızma ama ben söylemek zorunda kaldım seni ararsa kim söyledi diye belli etme diye. Bunu dememle ablam işte sen kindarsın kadını kafaya takmışsın gibi konuştu bende dayanamadım bağırdım üstüme kapattı. Ablamların da sürekli imalı konuşmaları olunca kime ne yapsam yaranamıyorum laf sokuyorlar ben tepki verince sen herşeyi çok büyütüyorsun biz senden büyüğüz gibi tepkiler. Bekarken de annemle en çok ilgilenen bendim lafını yapmıyorum yine olsa yine yaparım annem sonuçta ama yapanın kıymeti olmaz dedikleri noktaya geldim. Bu durumda beni çok kötü bir ruh haline getirdi geceleri uyuyamaz hale geldim acaba ben mi kötüyüm dedim. Bayram da çok kötü hasta olduk eşimle bir yere de gidemedik gelecek kişilere de biz hastayız sonra gelin dedik. Annem de ben sana gelicem dedi bende anne biz çok hastayız iyileşiyim sonra gel hem sana bulaşmasın hem ben yataktayım bunu söyleme sebebim annem biraz yaşlanmış yemek falan yapamıyor o geldiği zaman onunla ilgilenmem lazım tamam dedi diğer gün arıyor ben gelicektim insan senden bişey anlamıyor diye imalı konuştu derken dedim yok hastayım falan dedin yine kendimi açıklama içinde buldum diğer gün oldu tamam anne gel dedim bunlar sadece bir kaç örnek. Ne yapmam lazım bir yandan ailem diyorum ama bana da iyi gelmiyorlar.iki ablamla konuşmuyorum şuan. Uzun oldu kusura bakmayın.
Kısa ve net cvp vereyim :) Nerede Çokluk orada b….k 😀 Atsan atılmıyor satsan satılmıyor 🫠 Bizdede öyle oluyor 😊

Back
X