Aile sırrı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onları okumadim
Konu sahibesin eksik yazmasi benim hatam değil.
Pardon cevap bana degilmis. Ayni seyi soyluyoruz o zaman zaten. Hayal gucunu kullanmis arkadas oyle bir sey yazmamis konu sahibi zaten 🤦‍♀️

Aynen akliniz fokuslanmis duyar kasacam duyar kasacam diye 😄. Umarim genel olarak boyle okudugunu anlayamayan duyar kasacam diye mantiksiz davranan biri degilsinizdir. Hayir ayni ulkede yasayinca bi uzuluyo insanda🤦‍♀️. Neyse siz yazin aksama kadar.
Size yorum yapan kişi P piraye hanım size duyar kasmamiş ki bende onun yaptığı yorum üstüne gayet mantıklı yorum yaptığımı düşünüyorum . size laf dokundurmak değildi derdim . Kim olduğunuzu anlamak için yukardakileri tekrar okudum .Size bir cevap vermek istesem sizi direk alıntılarim. Yorumumu tekrar okuyun bir bence siz mi anlamamışsiniz yoksa ben mi ?

Ben söylerdim söylemezseniz daha da para akıtacak babanız. Görsün şımarık kıymetlisini. Kardeşime de acımazdım. Benden uzak olsun derdim.

Size yorum yapan kişi P piraye hanım size duyar kasmamiş ki bende onun yaptığı yorum üstüne gayet mantıklı yorum yaptığımı düşünüyorum . size laf dokundurmak değildi derdim . Kim olduğunuzu anlamak için yukardakileri tekrar okudum .Size bir cevap vermek istesem sizi direk alıntılarim. Yorumumu tekrar okuyun bir bence siz mi anlamamışsiniz yoksa ben mi ?
Escinsellik uzerinden duyar kasilmis demek istedim. Benim ne dedigim ortada. Kim kiminle ne yaparsa yapsin bana ne ama bazi ailelerin sadece bunu ogrenmesi bile bu kalp krizi ile olmesine bile sebep verebilir. Bunun dusunup yapmamasi fikrimi paylaştım. Digerlerini paylasir yada zaten sikayet edecegi yerlere etmeli.
Size yazmamin sebebi ise diger arkadasin bana yazdigi cevaba istinaden yazmanizdi yani dolayli yonden benim cevabima alayci bi tavir ile beni haksiz gordugunuzu ima ettiginiz icin size cvp yazdim.
Son olarak dedigim gibi herkesin fikride yasadigi carpik ilislilerde kendine sadece konu baska ve sap ile samani karistirmayalim. Bu onemli.

iki aile bir sorumsuzun etrafında pervane olmuşsunuz. ben olsam çekerim elimi eteğimi niye her imkanı önüne seriyorlar ki sermeselermiş.

Escinsellik uzerinden duyar kasilmis demek istedim. Benim ne dedigim ortada. Kim kiminle ne yaparsa yapsin bana ne ama bazi ailelerin sadece bunu ogrenmesi bile bu kalp krizi ile olmesine bile sebep verebilir. Bunun dusunup yapmamasi fikrimi paylaştım. Digerlerini paylasir yada zaten sikayet edecegi yerlere etmeli.
Size yazmamin sebebi ise diger arkadasin bana yazdigi cevaba istinaden yazmanizdi yani dolayli yonden benim cevabima alayci bi tavir ile beni haksiz gordugunuzu ima ettiginiz icin size cvp yazdim.
Son olarak dedigim gibi herkesin fikride yasadigi carpik ilislilerde kendine sadece konu baska ve sap ile samani karistirmayalim. Bu onemli.
Bende sizin yazdığınız yorumu eleştirmedim. Bu aileyi eleştirdim işte tam dediğiniz şeylerden dolayı . Sözde ahlaka çok önem verirler ama çocuk ayırt ederler birine her türlü imkan verilir errrkek olduğu için kızlar kenarda kalır . Bu çocuklardan da hep sınav olurlar . Konuda uyuşturucu var, alkol var ,ehliyetsiz araba kullanma ,toplu seks ki bu bir iş yerinde yapılıyor tek eş cinselliği duyduklarında kalp krizi geçirirler size bu noktada katılıyorum aslında . Işte ne kadar çelişkilerle dolu bir hayat yaşıyorlar . Yani sizi haksız bulmadım ya da eleştirmedim neden bana sinirlendiğinizi de anlamadım

Ben babanıza söylemeniz taraftarıyım. Bir kere anne babasına küfür ve eziyet eden bir insanın zaten iş yerinde namusuyla çalıştığı şaibeli oluyor. İnsan ailesiyle anlaşamayabilir, tartışır ama küfür edemez etmemeli. Ahlakını sorgulatan bir davranış olur bu. Diğer taraftan bence bu olaya siz de vicdanen dahil olursunuz söylemeyerek. Eğer söylerseniz belki düzelme ihtimali olur en azından arabasını vermemeniz gerekir diye düşünüyorum.

Bende sizin yazdığınız yorumu eleştirmedim. Bu aileyi eleştirdim işte tam dediğiniz şeylerden dolayı . Sözde ahlaka çok önem verirler ama çocuk ayırt ederler birine her türlü imkan verilir errrkek olduğu için kızlar kenarda kalır . Bu çocuklardan da hep sınav olurlar . Konuda uyuşturucu var, alkol var ,ehliyetsiz araba kullanma ,toplu seks ki bu bir iş yerinde yapılıyor tek eş cinselliği duyduklarında kalp krizi geçirirler size bu noktada katılıyorum aslında . Işte ne kadar çelişkilerle dolu bir hayat yaşıyorlar . Yani sizi haksız bulmadım ya da eleştirmedim neden bana sinirlendiğinizi de anlamadım
Ama bakin oyle gibi olmuş cunku piraye isimli uyeye onu yazmissiniz. O cevabi bana bu tarz yazsaydiniz cok daha kisa bile yazsaydiniz oyle anlamazdim. Neyse uzatmaya gerek. Yanlis anlasilma olmus. Yinede kusura bakmayın. Iyi gunler

Ailemi bilmeden ailem hakkında yorum yapma terbiyesiz. Sen de anne olacaksın bakalım nasıl olacaksın. Çok ahlaklıysan bu başlıklarda işin ne ?

Ailemi bilmeden ailem hakkında yorum yapma terbiyesiz. Sen de anne olacaksın bakalım nasıl olacaksın. Çok ahlaklıysan bu başlıklarda işin ne

Ailemi bilmeden ailem hakkında yorum yapma terbiyesiz. Sen de anne olacaksın bakalım nasıl olacaksın. Çok ahlaklıysan bu başlıklarda işin ne ?
Kendine gel ailene küfür hakaret mi etmisim hadsiz yorumlar yapma . Sende ahlaksız misin burda konu açtığın için ?

Kendine gel ailene küfür hakaret mi etmisim hadsiz yorumlar yapma . Sende ahlaksız misin burda konu açtığın için ?
Hadi bas git. Sana aile hakkında fikir soran yok, senin de evladın olacak o zaman aileliğinizi görecek herkes daha kucağına almadan onun bunun aileliğine yorum yapmak kolay

Hadi bas git. Sana aile hakkında fikir soran yok, senin de evladın olacak o zaman aileliğinizi görecek herkes daha kucağına almadan onun bunun aileliğine yorum yapmak kolay
Konu açıp yorum soran sen değil misin ? Anlatma o zaman aile sırlarını çok seviyesiz konuşuyorsun herkes kalbine göre yaşıyor demek ki Allah sizin de kalbinize göre vermeye devam etsin .

Sdfgfdsfg aileni sen anlattın bacım :-) AİLE SIRRI diye kocaman başlık açıp herşeyi sen anlattın , sen konu açtın , sen soru sordun , sen yorum istedin....Sen anlatmasan biz nerden bilicez senin aileni.Kimse de sana küfür hakaret filan etmedi. Begenmedigi yorumlar , aklı başında eleştiriler gelince hemen küfür hakarete bedduaya başlamak da bir ahlak göstergesidir ayrıca , hatırlatırım.

Son düzenleme:
Sdfgfdsfg aileni sen anlattın bacım, sen anlattın , sen konu açtın , soru sordun , yorum istedin....sen anlatmasan biz nerden bilicez senin aileni. Begenmedigi yorumlar , aklı başında eleştiriler gelince hemen küfür hakarete bedduaya başlamak da bir ahlak göstergesidir ayrıca , hatırlatırım.
Hayır ailesine de hakaret etmedim çocuk ayırt ettiklerini ve ahlak anlayışlarının yanlış olduğunu söyledim . Aslında en çok mağdur olanda kendisi olmuş insanlara niye saldırganca yaklaşıyor onu da anlamadım . Hakaret ,beddua edince hırsını başkasından çıkaracak çünkü ailesine ağzını açmaya çekiniyor klasik yurdum ailesi .

Üslup bir insanın kimliği gibidir.Hem konu açıyorsunuz hem yapılan yorumlara saldırganca cevaplar veriyorsunuz .Bu kadar hassassaniz açmayın o zaman konu.Cidden toplum olarak eleştiri ve yahut anlama esigimiz düşük.

Çok ciddi bir şekilde ikilemde kaldığım, uykularımı kaçıran bir durumun sorusunu sormak istiyorum. Ne yapacağımı bilememekteyim. Biz 3 kardeşiz, kardeşlerimden birisi oldukça uysal iken, diğer kardeşim oldukça asidir ve ailemş hırpalamaktadır. O asi kardeşimin bize nazaran iyi bir mesleği var. Malesef ki babam da tüm yatırımı o kardeşime yaptı bu zamana kadar. Eğitim, iş imkanı, araba vs derken tüm birikimimin çoğunu o kardeşime döktü. Kardeşim babamın açtığı iş yerinde ortağı tarafından dolandırıldı. Babama ise bu aralar o ortağı sen buldun diye çok yükleniyor ve kalbini kırıp küfrediyor. Annem ve babam da onun asi oluşuna boyun eğiyor ve hala ona keseyi açtıkça açıyorlar. O kardeşim benim eşim ile çok yakındır. Eşime malesef ki bazı iğrenç durumları anlatmış. Mesela o iş yerinde yapılan aklınıza gelebilecek iğrenç ve tüm pislik ahlaksız olayları yaşamışlar. Ortağı da kardeşime bı konuyla ilgili şantaj yapmakta. Bana bunları eşim anlattı. Biz muhafazakar bir aileyiz. Babam bizi dini sohbetlerle yetiştirdi, ancak demek ki o herşeyini feda ettiği kardeşim hiçbirini almamış bu iyi ahlakın. Size sormak istediğim ise sizce babamın tüm birikimini vererek kardeşime verdiği bu ekmek teknesinin(1 milyonluk bir klinik) bir günah yuvası olduğunu babama açıklasam mı?
Hayat o kadar adil ki. Babnız, evlatları arasında haksızlık yapmış ve sizin hakkınızı yedirdiği, kayırdığı çocuğundan da darbeyi yemiş. Evlat ayırırsan, o kaynaklarını aktardığın çocuğunla sınanırsın. İşte bu kadar.

Kimsenin anneliğini sorgulamak size kalmadı. Size ne milletin hamileliğinden çocuğundan? Bu başlıklarda gezmek için ahlaksız olmak gerekmiyor, içinde yaşadığımız toplumu tanıyoruz. Dini sohbetle yetiştirilmiş birinin böyle şeyler yapması nasıl mümkünmüş görüyoruz sayenizde. Yazdıklarınız resmen şok edici şeyler. Hiçbirimizin abisi kliniğinde seks alkol uyuşturucu partileri düzenlemiyor, anne babasına küfretmiyor.

Ailenizi biliyoruz siz anlattınız. Normal herkesin bildiği ailelerde anne baba dövülmez sövülmez. Uzak mesafe olsa farketmiyorlar yaşlılar gidip bakamıyorlar iş yerine denir ama sizin abiniz resmen her gün gelip hakaret küfür ediyormuş. Bir insan hiç endişelenmez mi oğlum niye böyle davranıyor bir sorun mu var diye? Babanız anneniz her gün bunu yaşıyorlar ama yine de para musluğunu sonuna kadar açıyorlar. Bunlar bir aileyi tanımak için yetmez mi?

Uyuşturucu alkol fuhuş grup... ne ararsan var etrafınızda. Bildiğim kadarıyla isteyen geliyor dediniz, yani emin değilsiniz orada neler döndüğünden. Size emin olmadığınız bir şey daha söyleyeyim. Eşinizin gelip "abinin işyerinde acayip şeyler oluyor" demesinin nedeni, kendisinin de iki bir defa o ortamda bulunmuş olması. Pislikler ortaya dökülünce ben sana demiştim diyecek. Siz de gerçekten abinizin eşinize bunları sözlü olarak söylediğini düşüneceksiniz, eşinizin de o ortamda takıldığı aklınıza bile gelmeyecek. Polis baskını veya şantaj, bir şekilde çıkacak ortaya ve siz de eşim ne dürüstmüş ne iyi adammış beni önceden uyardı diyeceksiniz.

Ailenizi anlatan siz ,sizin anlattığınız kadarı ile tanıyan biziz.
Eger evladım yada kardeşim ehliyetsiz araç kullansa direk emniyete plakayı verirdim cezası ne ise çekerdi.
Evladım iş yerinde ekmek kazanç yerini pislik yuvasına çevirse,bana küfür edecek hakaret edecek dogru evlatlıktan Red etmek için mahkemeye giderim atıyor dersiniz ama daha haksızlığa sustuğum görülmemiştir.
Benim inancımda adalet en Üst seviyede görülüyor

Kimsenin anneliğini sorgulamak size kalmadı. Size ne milletin hamileliğinden çocuğundan? Bu başlıklarda gezmek için ahlaksız olmak gerekmiyor, içinde yaşadığımız toplumu tanıyoruz. Dini sohbetle yetiştirilmiş birinin böyle şeyler yapması nasıl mümkünmüş görüyoruz sayenizde. Yazdıklarınız resmen şok edici şeyler. Hiçbirimizin abisi kliniğinde seks alkol uyuşturucu partileri düzenlemiyor, anne babasına küfretmiyor.

Ailenizi biliyoruz siz anlattınız. Normal herkesin bildiği ailelerde anne baba dövülmez sövülmez. Uzak mesafe olsa farketmiyorlar yaşlılar gidip bakamıyorlar iş yerine denir ama sizin abiniz resmen her gün gelip hakaret küfür ediyormuş. Bir insan hiç endişelenmez mi oğlum niye böyle davranıyor bir sorun mu var diye? Babanız anneniz her gün bunu yaşıyorlar ama yine de para musluğunu sonuna kadar açıyorlar. Bunlar bir aileyi tanımak için yetmez mi?

Uyuşturucu alkol fuhuş grup... ne ararsan var etrafınızda. Bildiğim kadarıyla isteyen geliyor dediniz, yani emin değilsiniz orada neler döndüğünden. Size emin olmadığınız bir şey daha söyleyeyim. Eşinizin gelip "abinin işyerinde acayip şeyler oluyor" demesinin nedeni, kendisinin de iki bir defa o ortamda bulunmuş olması. Pislikler ortaya dökülünce ben sana demiştim diyecek. Siz de gerçekten abinizin eşinize bunları sözlü olarak söylediğini düşüneceksiniz, eşinizin de o ortamda takıldığı aklınıza bile gelmeyecek. Polis baskını veya şantaj, bir şekilde çıkacak ortaya ve siz de eşim ne dürüstmüş ne iyi adammış beni önceden uyardı diyeceksiniz.
+ 1
Bir de işyerinde fuhuş yapmaya " isteyen geliyor " demesinin sebebi şu ; Abisinin , eşinin filan sorumluluğu yok yani, kötü kadınlar kapıda sıra oluyorlar grup için, aşırı ahlaksız , onlarla pis işyerinde gruba girmeye çok meraklı , bırak para almayı, aksine " Bu Brad Pitt lerle bu pis işyerinde sex istiyoruz ..istiyoruz da istiyoruz " diye yalvaran kadınlar var ya hani !!! hep onlar geliyor. Abisiyle kocasının suçu yok...

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X