Kimsenin anneliğini sorgulamak size kalmadı. Size ne milletin hamileliğinden çocuğundan? Bu başlıklarda gezmek için ahlaksız olmak gerekmiyor, içinde yaşadığımız toplumu tanıyoruz. Dini sohbetle yetiştirilmiş birinin böyle şeyler yapması nasıl mümkünmüş görüyoruz sayenizde. Yazdıklarınız resmen şok edici şeyler. Hiçbirimizin abisi kliniğinde seks alkol uyuşturucu partileri düzenlemiyor, anne babasına küfretmiyor.
Ailenizi biliyoruz siz anlattınız. Normal herkesin bildiği ailelerde anne baba dövülmez sövülmez. Uzak mesafe olsa farketmiyorlar yaşlılar gidip bakamıyorlar iş yerine denir ama sizin abiniz resmen her gün gelip hakaret küfür ediyormuş. Bir insan hiç endişelenmez mi oğlum niye böyle davranıyor bir sorun mu var diye? Babanız anneniz her gün bunu yaşıyorlar ama yine de para musluğunu sonuna kadar açıyorlar. Bunlar bir aileyi tanımak için yetmez mi?
Uyuşturucu alkol fuhuş grup... ne ararsan var etrafınızda. Bildiğim kadarıyla isteyen geliyor dediniz, yani emin değilsiniz orada neler döndüğünden. Size emin olmadığınız bir şey daha söyleyeyim. Eşinizin gelip "abinin işyerinde acayip şeyler oluyor" demesinin nedeni, kendisinin de iki bir defa o ortamda bulunmuş olması. Pislikler ortaya dökülünce ben sana demiştim diyecek. Siz de gerçekten abinizin eşinize bunları sözlü olarak söylediğini düşüneceksiniz, eşinizin de o ortamda takıldığı aklınıza bile gelmeyecek. Polis baskını veya şantaj, bir şekilde çıkacak ortaya ve siz de eşim ne dürüstmüş ne iyi adammış beni önceden uyardı diyeceksiniz.