aıle sozlu tartısmalar

seray44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
189
50
43
kızlar, bır gun oncesı sozlumle kavga ettık yıllar oncekı mevzuyu actı sen boyle yapmıstın bana dıye sonra gonlumu aldı sonra gergınlıkle aıleme anlattım paylastım.sonra
aıleme baska bı olaydan bırsey soyledım buyudu kavgaya dondu canın kıme sıkkınsa ona patla ama sıze sadece paylasmıstım ve suan kımseden hırsımı almıyordum

ben kardeslerın kavgasına aılenın gırmesı kavga buyumesı sonra esas sorun sen baskasına sesını cıkaramıyosun bızden hırsını alıyosun ama sabah edılen kavgayı ertesı gune surukleyende aılemdı
ıkı tarafada kırgınım ayrı ayrı ve aglayarak yazıyorum
gecmıste yaptıgım seyden tartısma cıkması konuyu kapattık ama ıcım kırgın sozlumede uzuldugumu bıle bıle devam ettı ve cıddn anlamsız bırseydı
sımdı dıceksınız bı sen mı meleksın aksıne hatamı gorurum ama zaten gecmısı acması sacmaydı
sonra sozlume de aılemle olanı anlattım kavga ettık dıye
noldu noldu tam anlatamasamda
yanlıs yaptım agzına laf verdım onumda
annemın soyledıgı benı cok kırdı 'sen elınde yalvararak tutuyosun onu'
bıraz ustu kapalı anlatmak ıstedım bılmıyorum belkı suan sadece kendı ıcımde olanları hazmetmelıyım ama konunun ozetı
gurursuzluk evet kendımı gurursuz hıssettım benım ıcın hıc bısey yapmayan bırı.evet kavgalarda ben alttan aldım yalvararak elınde tutuyorsun kulagımda cınlıyo ..
aıleme ınat evlensem yıne kıme ceza verecegım sımdı ayrılsam hazır mıyım .. aılemden ozur dılesem ama ben kendımı haklı goruyorum .. sakınce konusun suan mumkun degıl.sozlume aılesıne yansıyacak sınırle hareket ettım pısman oldum utandım
aglayarak yazarken nasıl yazdım bılmıyorum bıle

Bu çocuktan ayrılmadan huzur bulamayacağını düşünüyorum.

Sen bu çocuktan ayrilmazsan hayatin daha beter olur bak demedi deme..

Aileye olan kırgınlıklar geçiyor, unutuluyor ama sevgilinin, eşin, nişanlının yaptıkları unutulmuyor.
hiç bu ilişkinin artılarını eksilerini yazdınız mı? Daha önce konuştuk ama hala siz diyorum
Yani ilişkide sizi tutan şey nedir tam olarak?

Sakin olun önce, her şey olacagina varir. Sakince bekleyip görün yarin sonraki günler neler getiriyor. Olursa olur olmazsa ayrılırsiniz dunyanin sonu degil ya. Aileniz bugun size kizdiysa yarin gecer zaten ailede kavga kusluk olagan seyler hele de boyle durumlarda. Sikmayin caninizi sizden degerli degil hicbiri

Bu çocuktan ayrılmadan huzur bulamayacağını düşünüyorum.

Sen bu çocuktan ayrilmazsan hayatin daha beter olur bak demedi deme..
gururu krıldı
ssımdı anlayıslı es modelı
suan mı yapmalıyım evet artık kanaat geldım en sonunda bende anladım
aılemede kırıldım konu o degılken oraya cekıp en son soylencek lafı soylemelerı.haklısınız

Ailenin yaptigi insana batmaz ama sevgilinin yaptigi batar. Bi de yani gerçekten birbiriniz icin degilsiniz. Surekli tartisarak nereye kadar sürer ki?
bu arada benim diyeceklerimi onceden Koalina yaziyor.

evet konusmustuk cnm :)
evet dusundum samımı olayım yalnızlık korkusu verdıgı guven duygusu.mıllete ne dıcem sımdı unutmamamk gerek

sımdı mı demelıyım of beynımde aynı soru-nlar olunca haklısnız

evet konusmustuk cnm :)
evet dusundum samımı olayım yalnızlık korkusu verdıgı guven duygusu.mıllete ne dıcem sımdı unutmamamk gerek

Ya milletten size ne ? Yada sizden millete ne? Iyice deli oluyorum şu millete ne denir meselesine. Misal daha bugunden ornek vereceğim, annem taze fasuye ayiklarken:
-kirazcicegi nalanin kızının düğünü iptal olmuş ayrılmışlar
-hadi ya niyeki
-bilmem kviyle sorunlar olmuş

Inanin hakkinizda konusulacak sey en fazla bu kadar. Fasuye ayiklarken ayrildiginiz geciyor ve bitiyor olay. 3 saniye kadar bi düşünüp unutuyor insanlar. Herkes nalanin kizi nişan atti diye yatip kalkmiyor aralarinda onu konusmuyor ki. Ayrilmayi düşünürseniz milleti hic.takmayin. aileniz de istese de istemese de arkanizda mecbur duracak lar, sadece ben bu adami seviyor muyum ve sevilmeye değer mi sorularına cevap arayin. Bir de kavgada nasil? Anlayışlılık düzeyi ne? Bir zorluk karşısında ne zaman pes ediyor? Nasil bir baba olur? Bu tür sorular belirleyici olsun.

sevıyorum bu sorularda o da sende bunu yaptın bana gecen gun demesı tereddut sebebı

Çok çok ozurdilerim belki moraliniz bozuk tam cümle kuramiyorsunuz fakat ben yazdiklarinizdan pek bir şey anlamadım. Belki benim gibi anlamayan vardir cumlelerinizi bir kontrol etseniz belki yardımcı oluruz

sevıyorum tabı...ama her kavgada uste cıkıyo yaamamısım kusura bakmayın
Bence acil bi karara ihtiyaciniz var boyle gitmez ki ayrilacaksaniz da ayrilin kopsun kopacagi yerden. Kendinizi uzmek le de olmaz ki bekleyin edin hersey olacagina varsin diyordum ama bence beklemeyin bitecekse ertelemek en kotusu

Çok çok ozurdilerim belki moraliniz bozuk tam cümle kuramiyorsunuz fakat ben yazdiklarinizdan pek bir şey anlamadım. Belki benim gibi anlamayan vardir cumlelerinizi bir kontrol etseniz belki yardımcı oluruz
hıc mı anlasılmıyo

Bu konunun eski bir konuyla baglantisi mi var acaba..
Ben pek bir sey anlamadim cunku
Tartismissiniz sozlunuzle ailenizede bunu yansitmissiniz..
Bir de sanirim cok sevdiginiz icin alttan alan taraf siz oluyormussunuz genelde..
Bukadarini anladim

Not: Evet bir ustteki arkadas yazmis..
Ilk yorumunuz disinda sonraki cevaplarinizdaki cumleler cok karmasik..
Yani eski konularinizi bilenler tavsiye veriyor sizi yonlendiriyor ama genel olarak baya bi fransiz kaldik

aynı degıl aslında sınırle yazdım dıkkat etmeden karmasık gorunebılır belkı bılmıyorum kı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…