Aile tanismasi

ortada sizi alakadar eden bir durum yok ki neye güceniyorsunuz acaba

Mümkünse pazartesi izin alırdım. Değilse cuma ya da cumartesi olsun diye kardeşime yalvarırdım sanırım. Gönül koyacak bir şey yok.
Bir gün de işe yorgun gidin ne olacak. Her gün uykunuzu tam alarak mı gidiyorsunuz?

Evet bu sadece tanisma. Isteme muhtemelen 15 tatilde olur. Esim ve cocugum hasta şuan, toparlarlarsa kendim gidecegim yoksa istemeye giderim.
Bence tek başınıza gidin. Eşiniz çocuğunuzla evde kalsın. Ben premsesim, çok yorulurum derseniz pazartesi de rapor alırsınız

Erkek tarafı pazar günü gelecem diye haber yolladı ise kardeşinizin yok gelmeyin diyemezki. Herşey kardeşinin inisiyatifinde değil erkek arkadaşı ile ortak bir karar alınmış oda ona uymak zorunda iki ailede sizi bekleyemez kendi açınızdan bakınca haklı görüyorsunuz kendinizi ama karşı aile belkide yarıyıl tatilinde müsait değil bilimezsin.

Vala ben ablamı cagirmamistim bile istemeye
Gelmeyince bişey eksik olmuyor açıkçası bosverin gelmesin

Baska bi sey olsa derken? Zaten izin bu gibi durumlarda alinir. Ama haftalar onceden cocukla gelip gitmemin zor olacagini tam sinav haftasi oldugunu belirttim. Kardesim de 2 haftalik 15 tatil surecinde bir gün ayarlayabilirdi.
kardesınız de tatılı dusunebılecek kapasıtede tek sızın aklınıza gelmemıstır emın olun
yuksek ıhtımal sözü tatıle denk getırecektır , vardır bır bıldıgı.

Bence evlenecek olanlara herkesin anlayışlı olması lazım. Ama herkes tam tersini yapıyor. Küsen küsene. İki kişinin o kadar insanı memnun edebilmesi mümkün mü? Birine uyan, öbürüne uymaz. Sonuçta onlar kendi mutlulukları için adım atıyorlar, akrabalar için değil. Ama iş çığrından çıkıyor malesef. Siz ayarlayabiliyorsanız gidin, gidemezseniz de küsmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…