Aile ve eş arasında kalmak

Burada istisnasız aynı durum yaşanıyor. Ne zaman konu kayınvalide olsa erkek taslaniyor. Konu eğer kadının ailesi ise sen nasıl evlatsin oluyor . Benim çıkarımım şu ki gerçekten artık erkek ailesi olmak çok kötü birşey . Çok şükür kiz kardeşlerim ve kızım varda hiç erkek tarafı olmayacağım . Durumun neresi normal hiç anlamadım . Ailece plan yapiyoruz ee birden dede çıkıp geliyor torun ozledim . Haber yok birşey yok ben olsam evde durmaz planima devam ederdim .
aileci erkekleri eleştiriyorsak aileci kadınları da eleştirmemiz lazım
artık evlenilmiş barklanılmış insan kendi ailesini kurma yoluna girmiş
hala daha annem de annem babam da babam
komik duruyor yani cinsiyetten bağımsız

ne kadar aileci insan var şu toplumda ya
madem ailenize bu derece bağlısınız niçin evleniyorsunuz ki
oturun ailenizin dizinin dibinde :)
yok haftada 2 kere ailemi illa görmem lazım diyenler
3 günde bir ailesiyle görüşmeyince krize girenler
bi erkek burda ailesiyle her hafta görüşünce kıyamet kopuyor
ama hanımlar aileleriyle sık görüşmek isteyince aynı tepkiler hanımlara gelmiyor :)
tersine çevirin mesela konuyu, kayın ailesi hanımefendiye çat kapı gelse torunu bahane edip haftanın bilmem kaç günü
evinden çıkmak istemese
adam da ailesine sınır çizemese , anne bu akşam müsait değiliz gelmeden önce arayın haberleşelim diyemiyor olsa
adamı yerin dibine sokardınız
kimse evlendi diye ailesini çöpe atmıyo elbette ama biraz mesafe candır ya
Kesinlikle katılıyorum.

Kadın ya da erkek farketmez sınır çizmeyi öğrenmek bilmek çekirdek ailesini korumak zorunda. Siz ne yazıkki ailenize sınır çizemiyorsunuz. Eşiniz küsmüş konuşmamış ya da babanızla konuşmamış bunların hepsini kendi sınırını, sizin koruyamadıgınız aile sınırınızı koymak için yapıyor gayette haklı. Bir de gömleklerine su döküp kırıştırdım gibi bişey yazmışsınız şok oldum🙄

aileci erkekleri eleştiriyorsak aileci kadınları da eleştirmemiz lazım
artık evlenilmiş barklanılmış insan kendi ailesini kurma yoluna girmiş
hala daha annem de annem babam da babam
komik duruyor yani cinsiyetten bağımsız
Ben böyle aman ana baba hakkı diye ailelerine sonsuz tolerans gösteren bir çiftin çocuğuyum evde huzursuzluk hiç bitmedi . Senin ailen benim ailem kavgasiyla geçti gençliğim . Ailem bulunduğumiz şehri ne zaman bırakıp gitti on sekiz yıl sonra gerçekten evli olduklarını anladılar. Şimdi çok pişmanlar ama ne fayda

Burada istisnasız aynı durum yaşanıyor. Ne zaman konu kayınvalide olsa erkek taslaniyor. Konu eğer kadının ailesi ise sen nasıl evlatsin oluyor . Benim çıkarımım şu ki gerçekten artık erkek ailesi olmak çok kötü birşey . Çok şükür kiz kardeşlerim ve kızım varda hiç erkek tarafı olmayacağım . Durumun neresi normal hiç anlamadım . Ailece plan yapiyoruz ee birden dede çıkıp geliyor torun ozledim . Haber yok birşey yok ben olsam evde durmaz planima devam ederdim .
Ben de!

Eşiniz bunalmış olabilir haklı ama tavır yanlış konuşmamak agresif çıkış yapmak doğru değil. Bir arkadaş güzel yazmış torunla evde bırakıp çıksaydınız yemeğe onlar da alırdı mesajı anne babayı kırmamak lazım değerini kaybedince anlarsınız

Back
X