Aile ve sevdiğim insan arasında kaldim

Viserion

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
1.440
562
323
Merhaba, yaklaşık bir yıllık ilişkim var
İkimiz aynı mahallede oturuyoruz fakat kendisi işi dolayısıyla İstanbul da yaşıyor
Onu seviyorum onun da beni sevdiğini biliyorum
Sadece maaşı var yani evi arabasi vs.yok
Ben hep ailemin yanındaydim liseyi bitirdim ailemle birlikteydim
28 yaşındayım şuan ailem tarafından evlilik baskısi yedim
Sevmeden evlenmek istemedim
Ailem iliskiyi biliyor,babam bana hiç sormadi
Uzak diye maddiyatini beğenmediği için sormadi
Erkek arkadaşım da bende üzgünüm
Acaba onu daha fazla üzmeden hayatından çıkmalimiyim
Ne yapmalıyım bilmiyorum paylaşacak kimsem de yok

sormadı demişsiniz, istemediğini nerden çıkardınız?

Anneme bu zamana kadar durdu
İstanbula mi gidicek demiş
Belediye de çalışıyor İstanbulda
İşten atarlar onu filan demiş
tamam boş boş konuşmuş yani.
siz kararınızın arkasında durun. 28 yaşındasınız çocuk değilsiniz. babanızın boş yapmasıyla mı vazgeçeceksiniz?

tamam boş boş konuşmuş yani.
siz kararınızın arkasında durun. 28 yaşındasınız çocuk değilsiniz. babanızın boş yapmasıyla mı vazgeçeceksiniz?
Evlenmem için yıllarca baskı yedim
Ailem istemedi diye hep üzülen ben oldum
Teşekkürler yorumunuz için sağolun

Belediye de çalışıyor İstanbulda
İşten atarlar onu filan demiş
Hayırdır kendisinin sahip olduklarını kaybetmeyeceğine dair bir garantisi mi var?
Yada müneccim falanmı da onu işten atacaklarını biliyor?
Her ana baba evladını korumalıdır. Özellikle kız babaları bin kat daha hassas olmalıdır. Ama bu karşısındakini ezikleyerek olmaz.

Benim eşimi ilk baş ailem maddiyattan değil de başka sebeplerden ötürü tanımak bile istemiyordu. Çok uğraştım ikna ettim. Şimdi bebeğimizi bekliyoruz :) benden çok seviyorlar damatlarını nerdeyse 😁 inşallah senin için de hayırlısı olur. Aile fikri tabii ki önemli fakat mantıklı bir sebep sunmakdkları sürece sen de doğru olduğunu düşündüğün sürece sakın vazgeçme

Zenginlik önemli değil canım önemli olan huzurun . Bunlara takılma ama ailen istemiyo ve bir seçim yapmak zorundaysaniz ayrılın

Babanızın bir evi ve tiri var diye mi bu kibir ailenizin tarafindan? Yani başkasını begenmemek için çok az sebebler değil mi bunlar
Ailem çok kibirli diyebilirim annem daha fazla kibre sahip
Görüştüğüm kişinin ailesi memur emeklisi insanlar
Benim eşimi ilk baş ailem maddiyattan değil de başka sebeplerden ötürü tanımak bile istemiyordu. Çok uğraştım ikna ettim. Şimdi bebeğimizi bekliyoruz :) benden çok seviyorlar damatlarını nerdeyse 😁 inşallah senin için de hayırlısı olur. Aile fikri tabii ki önemli fakat mantıklı bir sebep sunmakdkları sürece sen de doğru olduğunu düşündüğün sürece sakın vazgeçme
Ben aileme hiç bir zaman kafa kaldırmadim
Dik kafali olamadım hiç bir zaman
Allah bebeğinize sağlıkli ömürler versin
Teşekkürler yorumunuz için

Zenginlik önemli değil canım önemli olan huzurun . Bunlara takılma ama ailen istemiyo ve bir seçim yapmak zorundaysaniz ayrılın
Bayağı üzülüyor kendisi bu duruma
Ben de onun üzülmesini istemiyom
Yine her zamanki gibi kimse üzülüp kırılmasın diye
Ben üzülecegim

Bayağı üzülüyor kendisi bu duruma
Ben de onun üzülmesini istemiyom
Yine her zamanki gibi kimse üzülüp kırılmasın diye
Ben üzülecegim
Bazen kndin için yaşamayı bilmeli insan hep o üzülecek o onu sevecek vs vs biraz kendinizi dinleyin

Gerçekten sevmiyorsunuz, babanız sıcak bakmaya bilir ama ikna edebilirsiniz.
Sormuyor demissiniz babanız için gerçekten karşı olsa görüşmenizi de istemezdi muhtemelen. İlk önce siz ne istiyorsunuz ona karar verin.

Back
X