aile ve sevgili arasında kalmak.yardımlarınızı bekliyorum.

Leylifer02

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
49
35
288
ben memurum sevgilimn de .ben tayin istedim ve aileme yakın bir yere tayinim çıktı.şimdi onu bırakıp gitmek istemiyorum ama ailemi de bırakmak istemiyorum.ne yapıcağımı şaşırdım. ne olur acil yardım.

ben memurum sevgilimn de .ben tayin istedim ve aileme yakın bir yere tayinim çıktı.şimdi onu bırakıp gitmek istemiyorum ama ailemi de bırakmak istemiyorum.ne yapıcağımı şaşırdım. ne olur acil yardım.

konuyu biraz daha açar mısınız ? :51:

Anlamadım.
Siz ve sevgiliniz memur ve aynı yerdesiniz ama sen tayin istedin ailenin yanında olmak için .. Şimdi de sevgilini bırakıp gitmek istemiyorsun ?
ee o zaman neden tayin istedin ? Ailen mi zorladı buraya gel vs diye .. Biraz daha açabilirsen konuyu :)

Eğer ciddi düşünüyorsa seninle, mesafeleri sorun etmez. Sen bence git. Yine görüşür ve konuşursunuz. Evlilik gibi bir durum olursa da kararlaştırıp uygun gördüğünüz yere tayin istersiniz. Belki anlaşamayıp ayrıldınız. O zaman keşke gitseydim derdiniz. Sizi seviyorsa sizin arkanızda durur zaten.

Birlikte olmadan önce tayin seçimi yapmıştınız herhalde .. Yok öyle değilse bile bile lades gibi bişey olmuş bu.

Evlenme gibi bir ihtimaliniz yok mu ??

Back
X