• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aile ve sevgili arasinda sikisip kaldim :(

ben onunla olmayi istiyorum 5 yilimi verdim herseeeyimi verdim iste bu saatten sonra bir basaksina tutunamam. bir kac kere vurmustu babamlar bunu duydu sonra benim kapanmami evden cikmamami istedi sadce onunla cikiyrm kiskaniyor yani markete ggitmeme bile sorun yapiyor ama kendi hergun cikarir gezerz yeriz iceriz. sadece onunla olmasini istiyor

hayir benim cok kapali bir hayat yasayacagimi dusunuyorlar evden cikmadan onun istedigi sekilde onun eline bakarak yasayacagmi soyluyorar. ama erkek arkadasim 5 yildr beni hic bir seye muhtac etmedi hep yanimdaydi. cok kotu kavgalarimiz da oldu bi kac kere vurdu ama sonra cok pisman oldu yani bilmiyrm :KK43:

aileniz haklı. kıskançlık, dolayısıyla kısıtlama var, şiddet var. sonradan pişman olup başınızı taşlara vurmak istemiyorsanız ailenizi dinleyin.

ben sizin dediklerinize de kulak vermek istiyrm tabi ki dediginizi hemen uygulayacak degilim ama dinlemek cozum alternatif istirm acaba sevglime karsi mi gozum cok kara bilmiyrm yani danistm
Ah! vurdu demişssin.Gözün kara deği kapkara.Ailen haklı,lutfen evli değilsin baba evindesin ve bunları yaşamıssın,evlenince dahasını yaşarsın kıyma kendine.

Çalış ki ileride özgürlüğünü kısıtlamak isteyen herkese karşı -bu her kim olursa-dik durabilesin.Burdan fikrim açıkça ortaya çıktı sanırım konunla ilgili

Ne kadar seversen sev... Baban haklı bence. Neden dersen çalışmanı istemiyorum hep evde ol içim rahat olsun ne demek ? Sana güveniyorum etraftakilere güvenmiyorumun başka çeşidi sanırım. Böyle seni kısıtlayan biriyle mutlu olamazsın ki. Yarın öbür gün bir sorun çıksa boşanmak istesen ekonomik özgürlüğün yok, baba evine de dönemezsin. Çok sıkıntı yaşarsın iyi düşün. Aileni ezip geçme.
ama cok sevdigini soyluyor ve inaniyrm sevdigine de cok asiri duskunuz birbirimize bendde oyleyim asiri duskunum. yani atamiyrm kopamiyrm. baska biriyle nasil mutlu olurum bunu da dusunuyrm

ama cok sevdigini soyluyor ve inaniyrm sevdigine de cok asiri duskunuz birbirimize bendde oyleyim asiri duskunum. yani atamiyrm kopamiyrm. baska biriyle nasil mutlu olurum bunu da dusunuyrm

Başka birini bilmem de bu adamla mutlu olamayacağın kesin. Şuan gözün hiçbirşey görmüyor belli aç burdaki birkaç konuyu oku . Okumayan,ekonomik özgürlüğü olmayan bayanların nasıl çaresizce buraya yazdıklarını oku .

çalışmana bile izin vermeyen bir sevgili
ileride kocan olduğunda çok daha büyük engeller koyacaktir önüne.
herseyini ona vermiş olman demekki bi guven teşkil etmemiş.
bunuda niye ustune basa basa söylüyorsunuz diye düşündüm...
herhalde bakın ayrılamam artık mecburum bu kisiye gibimi düşünüyosunuz?
Şayet böyleyse, kafanda at bunu.
onunla birlikte olmuş olman hayatını onun istedigi gibi yaşamanı gerektirmez.
peki baskasiylal nasil olayim onu da cok seviyorum 5 yil verdik ailemle de aram cok iyi degil yani onlarla da mutlu degilim ne yapacagimi bilmiyrm. onu gectim hayatimda onun yaninda oldugum kadar bassak bir yerde mutlu lmuyrm. ama ailem sureli bir ev kadini olarak yasayabilecegime inanmiyor. calismali koca eline bakmamaliym diye dusunuyorlar

Böyle bir adamla 5 sene ilişki yaşaman bile mucize. Zararın neresinden dönersen kardır. Herşeyimi verdim ne demek hayatını vermek mi istiyosun. Markete çıktın diye tutup vurmayacağı ne malum? O karakterde biri çünkü.

sevgi böyle birsey degilki. En azindan bneim gözümde. Cok sevseydi hayatina bu kadar mudahele edermiydi? Okulunu biraktirimiydi? Calisma dermiydi? Sana destek olur, tesvik ederdi. Herseyden önce saygi duyardi hayatina. Vurmazdi. Anlatabildim mi?! Ona bagli olmani istiyor herhalde. Suan zaten baska biriyle mutlu olurmuyum gibi seyleride düsünme.

pisman oldu ama bilmiyrm :KK43: biri gorecek begenecek takilacak bana gozuyle bakiyor

İyi de canım benim sen bitki değilsin su ver güneşe koy , insansın sosyal bir varlıksın.
Olmadı evdeyken güneşlikleri de açma kimse siluetini bile görmesin.
Hayat senin hayatın nasıl yaşamak istiyorsan öyle yaşa ama aileni tüm endişelerinde haklı buluyorum.

ben onunla olmayi istiyorum 5 yilimi verdim herseeeyimi verdim iste bu saatten sonra bir basaksina tutunamam. bir kac kere vurmustu babamlar bunu duydu sonra benim kapanmami evden cikmamami istedi sadce onunla cikiyrm kiskaniyor yani markete ggitmeme bile sorun yapiyor ama kendi hergun cikarir gezerz yeriz iceriz. sadece onunla olmasini istiyor

Şimdi onunla çıkıyorsun peki evlenince ???
Sen dışarı adım atmak içim bu adamın işten gelmesini yada izin gününü mü bekleyeceksin bi ekmek almaya yada bi komşuna bile gidemeyeceksşn korkudan haberin var mı ? Bunları düşündün mü ? Şimdiden şiddete başlamış evlenince bi markete gittiğini duysa dövecek belki de seni arkanda aişen olmadığı için boşanamayacaksın bunu bildiği için şimdi vurduğunda yaşadığı pişmanlığı yaşamayacak belki daha da ileri gidecek...

Ama ne yazsak boş geri dönülmez hata yaptım , herşeyimi verdim demişsin anladığım kadarıyla birlikte oldunuz ve bu yüzden daha bağlı durumdasın ve o adam bunun farkında sonucu ne olursa olsun harcama kendini derim...

peki baskasiylal nasil olayim onu da cok seviyorum 5 yil verdik ailemle de aram cok iyi degil yani onlarla da mutlu degilim ne yapacagimi bilmiyrm. onu gectim hayatimda onun yaninda oldugum kadar bassak bir yerde mutlu lmuyrm. ama ailem sureli bir ev kadini olarak yasayabilecegime inanmiyor. calismali koca eline bakmamaliym diye dusunuyorlar

Bak canım benim de hayatımdan böyle biri geçti . O zaman lise yıllarındaydık ve aklım başımda değildi. Evlenince kapanırsın vs diye söylerdi arada. Sonra ne oldu üniversite okumasan da olura kadar gitti iş. Yol verdim bende. O kim ki benim okuyup okumayacağıma karışır dedim. Sizin durum da bundan başka bişey değil. Ben de çok sevdim ayrılamam diyordum ama ayrıldım ve şu an aklıma bile gelmiyor. Ondan kurtulduğuma her gün şükrediyorum. Şu an hayatımda başka biri var zaten, ki üniv okumama en çok destek veren kişi kendisi. Atanayım diye her gün benle birlikte dua ediyor. Atanamazsan üzülme yine de mesleğini yaparsın bir şekilde diye destek veriyor. Gerçek sevgi birini değiştirmeye çalışmak değildir, onu olduğu gibi kabul etmektir. Bunu asla aklından çıkarma.

sevgi böyle birsey degilki. En azindan bneim gözümde. Cok sevseydi hayatina bu kadar mudahele edermiydi? Okulunu biraktirimiydi? Calisma dermiydi? Sana destek olur, tesvik ederdi. Herseyden önce saygi duyardi hayatina. Vurmazdi. Anlatabildim mi?! Ona bagli olmani istiyor herhalde. Suan zaten baska biriyle mutlu olurmuyum gibi seyleride düsünme.
evet mesela cebimde ck para olmasini istemiyor ne alacaksan soyle parasini vereym diyor mesela herseyin hesabini bilmek istiyor supheci cok ock supheci. bide ayrilmaya kalksam yikiliyor dagitiyor kendini :(

buda bir etken ama sirf bunun icin degil tabiki isin icinde sevgi 5 yillik bir emekte var
Ama 5 yıldır emek verdin diye geri kalan hayatını göz göre göremahvetmemelisin Eğer gözünü karartıp evleneceksen de mutlaka okulunu bitir mesleğini eline al çünkü böyle bir Ada'mla sonunun ne olacağı belli değil

Emin ol ailenin çok doğru düşünüyor bak bu duyguları yaşamış biri olarak yazıyorum sana evlenip aynı çatı altına girince o duygular azalacak sana bunun garantisini veriyorum sevgi aşk tutku bi yere kadar şimdi kısıtlı zamanlarda görüştüğünüz için bu kadar mutlu oluyorsunuz yanında evlenip her dakika yanında olunca böyle hissetmeyeceksin ve baban seni silerse yediğin tokatta aklına gelecek ve o tokat için değil baban için ailenin için ağlayacaksın ailenin dışında herkesten kötülük gelir ama ailenin canın kanındır..
Yarın öbür gün basına bi iş geldi diyelim biri iftira attı napacak bu adam ya seni döve döve öldürecek ya kapı önüne koyacak yada eve hapsadecek ama ailenin kızacak küsecek ama hala onların canı kanı olarak kalacaksın... Daha da bişey demiyorum

Back
X