• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aile ve sevgili arasinda sikisip kaldim :(

Kırmızılardan gideceğim.

Ailem okulu bıraktığımı bilmiyor --> Ne zamana kadar saklayacaksınız? Yazık değil mi bu yaşa getirip sizden bir diploma bekleyen o insanlara? Azıcık bile vicdanınız sızlamıyor mu?

cabalamak istiyrm --> Neden arkadaşım, hayvan terbiyecisi misiniz siz?

disari tabi ki cikiyorum ama sadece onunla tek basima cikmiyorm --> Onun gözetim ve denetiminde çıkıyorsunuz yani, siz değilseniz, kusura bakmayın ama o mu sizin terbiyeciniz oluyor bu durumda?

annesi evde olmuyor ama bana bi kac utu birakmis oluyor --> Buna bayıldım, teşbihte hata olmaz; eşek olunca semeri vuran birden fazla oluyor tabi. Hizmetçi yapmışlar sizi şimdiden hu hu!!

biliyorm ama kabullenemiyrm --> Stockholm!!!

Sanırım konunuza daha fazla yorum yapmayacağım çünkü üzüldüm. Yaşadıklarınıza değil, zira siz memnunsunuz. Ailenize üzüldüm en çok. Sonra da eğitim alıp bir meslek sahibi olarak hayatta bir pozisyonu, ağırlığı olabilecek bir hemcinsimin bunları kendine reva görüyor olmasına. Rabbim yüzünüze baksın, en doğrulara yöneltsin inşallah.
tesekkur ederm ama bnde duzeltmeye calisiyorm. yaplan hatalari duzeltmeye calsiiyrm, bi yandan da o acaba duzelir mi diye dusunuyrm ama duzelmeyecegni anladm tabi k i burada

Benim anlamakta zorluk çektiğim mevzu insanlar sevgililerinin ellerine ipleri neden bu kadar çabuk veriyor. Resmen koçan gibi olmuş. Herseyine karisiyor. Okurken şok oldum. Ben nişanliyken bile eşimin bana bu kadar karışmasına izin vermedim ki evliyim hala da belirli noktalara karıştırmam. Yapma gencliğine ve ailene yazık olacak...

Kırmızılardan gideceğim.

Ailem okulu bıraktığımı bilmiyor --> Ne zamana kadar saklayacaksınız? Yazık değil mi bu yaşa getirip sizden bir diploma bekleyen o insanlara? Azıcık bile vicdanınız sızlamıyor mu?

cabalamak istiyrm --> Neden arkadaşım, hayvan terbiyecisi misiniz siz?

disari tabi ki cikiyorum ama sadece onunla tek basima cikmiyorm --> Onun gözetim ve denetiminde çıkıyorsunuz yani, siz değilseniz, kusura bakmayın ama o mu sizin terbiyeciniz oluyor bu durumda?

annesi evde olmuyor ama bana bi kac utu birakmis oluyor --> Buna bayıldım, teşbihte hata olmaz; eşek olunca semeri vuran birden fazla oluyor tabi. Hizmetçi yapmışlar sizi şimdiden hu hu!!

biliyorm ama kabullenemiyrm --> Stockholm!!!

Sanırım konunuza daha fazla yorum yapmayacağım çünkü üzüldüm. Yaşadıklarınıza değil, zira siz memnunsunuz. Ailenize üzüldüm en çok. Sonra da eğitim alıp bir meslek sahibi olarak hayatta bir pozisyonu, ağırlığı olabilecek bir hemcinsimin bunları kendine reva görüyor olmasına. Rabbim yüzünüze baksın, en doğrulara yöneltsin inşallah.

ayrilip bi kac ay dil okuluna gideym ve hostes olaym da diyorm okul bitmeden yapabilecegim en mantikli geliri yuksek is bu gibi geliyr ailem de buna destek olur ama onunda meslegi bu kendi kabin memuru. ama buna kesin cok kotu gozl baka ve senin ciinde vardi bu zaten der bana basit gozle bakarm bundna da eminim ne yapmaliym bilemiyrm

tesekkur ederm ama bnde duzeltmeye calisiyorm. yaplan hatalari duzeltmeye calsiiyrm, bi yandan da o acaba duzelir mi diye dusunuyrm ama duzelmeyecegni anladm tabi k i burada
. Açıkcası anladığını düşünmüyorum çünkü biz ne desek boş sen yaşayınca göreceksin ve inanki bi anlattığım gibiyse çoookkkk pişman olacaksın en iyisini sen aileni sakın bırakma onların sözünü dinle bizim değil burda nasıl hemen ikna olan ailen zaten sana bunları defaatçe söylemiş lütfen aileni dinle

. Açıkcası anladığını düşünmüyorum çünkü biz ne desek boş sen yaşayınca göreceksin ve inanki bi anlattığım gibiyse çoookkkk pişman olacaksın en iyisini sen aileni sakın bırakma onların sözünü dinle bizim değil burda nasıl hemen ikna olan ailen zaten sana bunları defaatçe söylemiş lütfen aileni dinle
anloyrm tabi ki farkindaym ama dedigm gibi uyuamaya gelince yapamaiyrm. tesekkru ederm sagolun

merhana bayanlar. benim 5 yildir gorustugum biri var sevgiliden ote evli gibiyiz artik ailem istemiyor kanli bicaklilar resmen. babam gidersen beni unut diyor bu evden gelinliginle cikamazsn diyor. bende cok seviyorum 5 yildr birlikteyim ve herseyimi verdim ona tek sorun asiri kiskanc. mesela ailem calismami istiyor ve bu izin vermiyor benim evde olmami istiyor hep icinin rahat etmedigini soyluyor. ee aiilem onun izin vermedigini biliyor ve daha da cok ustume geiyorlar cok arada kaldim ne yapacagimi bilmyrm
Aklın varsa aileni karşına benim eşimde aşırı kıskançtı babam hiç istemedi ben ailemi karşıma aldım herkesi silerek evlendim.Sonrasını evden dışarıya çıkamadım.Hastaneye bile yalnız başıma gidemedim.Telefonum aradığında meşgul ise kıyametler kopardı.Başımı kapatmamı istedi.Hamile iken üzerime yürüdü.Okulumu ben mühendislik okuyordum bitmesine yarım dönem kala bıraktım.Daha neler neler.Şimdi boşanmak üzereyim.Ben o adam için karşıma aldığım anne babamın yanındayım.Anne ve babadan ötesi yok.Eşim beni gece evden kovdu.Babam 3 saatlik yoldan gelip gece saat 3,30 gibi gelip aldı.Hani herşeyi bir kalemde sildiğim adam nerde şimdi? Ya üç kuruşluk bir adam için sildiğim ailem?Değdimi asla değmedi.Anne ve babama yaptıklarımın vicdan azabını çekiyorum.Bende anne oldum neler yaşadıklarını şimdi çok daha iyi anlıyorum.Onlar bana birşey yansıtmasalarda yaptıklarım yüzünden o kaar üzülüyorumki.Sakın el için ailenden vazgeçme.Hayat çok kısa herşey zamanla tekrar yoluna girer.Onsuz yapamam diye birşey yok.Güzel bir yuva kurarsın bazı şeyler dünyanın sonu değil.

ben onunla olmayi istiyorum 5 yilimi verdim herseeeyimi verdim iste bu saatten sonra bir basaksina tutunamam. bir kac kere vurmustu babamlar bunu duydu sonra benim kapanmami evden cikmamami istedi sadce onunla cikiyrm kiskaniyor yani markete ggitmeme bile sorun yapiyor ama kendi hergun cikarir gezerz yeriz iceriz. sadece onunla olmasini istiyor

sen delirdin heralde
evlen de gör gününü o zaman

hayir benim cok kapali bir hayat yasayacagimi dusunuyorlar evden cikmadan onun istedigi sekilde onun eline bakarak yasayacagmi soyluyorar. ama erkek arkadasim 5 yildr beni hic bir seye muhtac etmedi hep yanimdaydi. cok kotu kavgalarimiz da oldu bi kac kere vurdu ama sonra cok pisman oldu yani bilmiyrm :KK43:

şaka mısın sen ya, adam ne mal olduğunu göstermiş işte sana.Her şeyi verdim derken cinsel ilişkiyi kastediyorsun herhalde ama bu adamla ömür geçmez.

ben onunla olmayi istiyorum 5 yilimi verdim herseeeyimi verdim iste bu saatten sonra bir basaksina tutunamam. bir kac kere vurmustu babamlar bunu duydu sonra benim kapanmami evden cikmamami istedi sadce onunla cikiyrm kiskaniyor yani markete ggitmeme bile sorun yapiyor ama kendi hergun cikarir gezerz yeriz iceriz. sadece onunla olmasini istiyor
Masallah cok guzel biseye tutunmussun bikac yil icinde ona tutundugun ellerin kangren olacak cok aci cekeceksin biz simdiden soyleyelim sen yine tutmaya devam et. Yahu guzel hemcinslerim bazen neden kendinizi ezdirmeye bu kadar asik oluyorsunuz? Simdi sana soyle sorayim bi anne baba emekle buyuttukleri oz kizlarinin zindana tikilmasini neden istesin? O adamla evlenmene izin verirlerse mi daha gaddar olurlar yoksa vermezlerse mi? Goz gore gore seni o atese atsalar asil o zaman gaddar olurlardi canim benim. Lutfen gozunu ac kendine gel. Herseyimi verdim deyil durmandan bisey cikarmam gerekiyo diye dusundum ve ima etmeye calistigin bekaret gibi biseyse omrunu zindan etmeye yine degmez emin ol. Kimseye mecbur degilsin ve boyle ilgili bi ailen oldugu icin de cok sanslisin.

hayir benim cok kapali bir hayat yasayacagimi dusunuyorlar evden cikmadan onun istedigi sekilde onun eline bakarak yasayacagmi soyluyorar. ama erkek arkadasim 5 yildr beni hic bir seye muhtac etmedi hep yanimdaydi. cok kotu kavgalarimiz da oldu bi kac kere vurdu ama sonra cok pisman oldu yani bilmiyrm :KK43:
bu nasıl bir cümle bi kaç kere vurdu ama çok pişman oldu yahu bu adam senin resmi olarak hiçbir şeyinken vuruyorsa evlenince tapulu malım der kim bilir neler yapar ne diyeceksin vuruyor ama seviyor da mı.yapmayın şunu ya

Benim kızım olacak.
Binbir emek harcayıp, gözümden sakınıp büyüteceğim, okutacağım.
Aile olarak arkasında ona destek olup, tek başına ayaklarının üzerinde durmasını isteyeceğiz ve o günlerin hayaliyle yaşayacağız.
Bu sırada dalkavuğun teki çıkacak, evladıma çalışmayacaksın diye baskı yapacak.
Biz neciyiz pardon derim adama.
Daha evli bile değilken, buna karışan adamın ne haddine derim aynı babanızın verdiği tepkiyi veririm.

Hele bir de vuruyormuş, yeni okudum.
Anasından emdiğini burnundan getiririm!
Aklını başına al konu sahibi, cehennemi kendi elinden yaşama!

merhana bayanlar. benim 5 yildir gorustugum biri var sevgiliden ote evli gibiyiz artik ailem istemiyor kanli bicaklilar resmen. babam gidersen beni unut diyor bu evden gelinliginle cikamazsn diyor. bende cok seviyorum 5 yildr birlikteyim ve herseyimi verdim ona tek sorun asiri kiskanc. mesela ailem calismami istiyor ve bu izin vermiyor benim evde olmami istiyor hep icinin rahat etmedigini soyluyor. ee aiilem onun izin vermedigini biliyor ve daha da cok ustume geiyorlar cok arada kaldim ne yapacagimi bilmyrm
Bir aile bu kadar haklı olur, ailenize katılıyorum. Tek sorun kıskanç demişsiniz, şimdi basit geliyor, ilerde görürsünüz. anlatmaya hacet kalmaz.

Çok kötü bir durum, bir yandan 5 yillik emek verdigin iliskin, bir yandan ailen. Tabiiki çok seviyorsun ayrilmayi dusunmek bile istemiyorsun ama senin isteklerine saygi duymayan bir adam için (isterse 50 yillik olsun) sana sayisiz fedakarlik yapan aileni asla üzme derim. Bütün dünya sana yüzünü çevirsede ailen asla çevirmez. Mantikli düsün.

Sana vurdumu? Orayi atlamisim.. O kim oluyorda sana vuruyor yahu, tabiikide baban yerden göge kadar hakli, ayril. Sevgiliyken vuran adam, evlenince hastanelik eder.

Back
X