Mesajlarının hepsini okuyamadim fakat sana soyleyebilecegim tek şey sakın bu kadar çok iltimas tanıma, benim durumum da seninkine benziyordu ailem önce istemedi 5 sene dil döktüm araya birilerini soktuk ama babamla hiç bir araya getirmedim,sonuçta babamın bir ağırlığı vardı,babam bana okulunu bitireceksin önce sonra nasıl istersen öyle olsun dedi,okulumu bitirdim evlenmek istiyorum dedim babama,babamda eşimi karşısına alıp konuştu,sonra evlendik,fakat senin durumunda çok önemli bir ayrıntı var sana vurmuş hem de bi kaç kere,şimdi bunu yapan emin ol evlendikten sonra çok daha fazlasını yapacaktır
Sana bir örnek daha,eşimle sevgili iken önce hiç bir şeyime karismazdi sonraları onu giyme bunu yapma demeye başladı,umursamadım çok pişmanımkeşke o zaman tavrımı koysaydim, simdi evliyim daha fazlasını yapıyor,çok kavga ettik önceleri sonra biraz benden biraz ondan orta yolu bulduk,
Bence aileden taraf olmalısın ve her ne yaşamış olursan ol ona muhtacmissin gibi davranma(birlikte olmuş olsan bile),inan bana 5 yıl hiç bi şey bir ömür karşısında