• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aile ve sevgili arasinda sikisip kaldim :(

ben onunla olmayi istiyorum 5 yilimi verdim herseeeyimi verdim iste bu saatten sonra bir basaksina tutunamam. bir kac kere vurmustu babamlar bunu duydu sonra benim kapanmami evden cikmamami istedi sadce onunla cikiyrm kiskaniyor yani markete ggitmeme bile sorun yapiyor ama kendi hergun cikarir gezerz yeriz iceriz. sadece onunla olmasini istiyor

Allah aşkına kaç şu adama da ailene eziyet olma daha fazla.
Git yuvanı kur adamla. Her gün bir kaç posta dayağını ye.
insan yerine koyulma. Ruh hastasından çocuklar dünya ya getir.
Çünkü sen de en az sevgilin kadar sağlıksızsın.

Sinirlerimi bozdun 5 dk. da ya!

Öncelikle tedavi görmeniz gerektiğine inanıyorum,
Özgüveniniz nerede? Birey olarak güçlü duramazsanız kimse size saygı göstermez.
Şimdi içinde bulunduğunuz duruma göre senaryolarımız neler?

1) Hastalıklı sevgilinizle evlenir, camı bile açamadan günlerinizi geçirirsiniz. Akşam iş dönüşü sofra kurar, geceleri onu memnun edersiniz. Ütülü kıyafetleri temiz çamaşırlarıyla eşiniz evden çıkar. Yine siz yemek, bulaşık varsa çocuk koşturursunuz. İçinizden gelse annenizi bile arayamaz arkadaşlarınızla konuşmayı bırakın yolda göz göze gelemezsiniz. Neden çünkü o sizi sevdiği için. Ne kadar mutlusunuz değil mi?

2) Bir gün onunla birlikte olmak istemezsiniz, size bunun sizin göreviniz olduğunu söyler. Bir gün yemek yapmak gelmez içinizden, hamilesinizdir mideniz bulanır belki, başka ne işe yarıyorsun ki der. Sevdiği gömleği ütüsüz, pantalonu kirlidir bunu bile beceremiyorsun der. Neden çünkü o sevgilisiyle değil kölesiyle evlenmiştir.

3)İnsan ya bu şaşar beşer, ki haddimize değil sevgilinize hata yapacak demek, işler kötü gider batar çıkar kaldınız mı ortada bi başınıza... O zaman ne yapacaksınız? Bakın aldatıldınız demiyorum ki %98 bu da gelecek başınıza.

Onunla doğmadınız onunla ölmeyeceksiniz. Şimdi size okulu bıraktırmış, ailenizle aranızı açmış, bekaretinizi kaybettirmiş olabilir... Bunlar telafisi olan şeyler, okula dönersiniz, ailenizle aranız düzelir, bekaret zaten beyninizde kimse biriyle birlikte oldu diye kirlenmiş, eksilmiş değil. Kendinize gelin ve aklınızı başınıza alın.

Buraya konu açarak bile bunu başarabileceğinizin en büyük işaretini vermişsiniz.
Ailenize anlatın durumu, en azından annenize ve kendinizi kurtarın bu hastalıklı adamdan.

Bak sana ayrildiktan sonra ozgurce yapabildiklerimi yazayim:

1- Istedigim partiye oy verebiliyorum
2- Facebookta istedigim icerigi paylasabiliyorum
3- Istedigim arkadasimla gorusebiliyorum
4- Kimse annemi, babami, canimdan cok sevdigim kiz kardesimi bana kotulemiyor, onlar seni etkiliyor gorusme- dinleme demiyor.
5- Mailimin, sosyal medya hesaplarimin sifresini sadece ben biliyorum, 20 yasindaki kizkardesim bir derdi oldugunda sadece ablam okuyacak diye rahat rahat yaziyor
6- Kimse muzik zevkime, kiyafetime karismiyor, kimse bana sorgu memuru gibi yaklasmiyor
7- Kimse yapmak istedigim meslegi kucumsemiyor
8- Istedigim yere gidebiliyorum, ister tek basima, ister arkadaslarimla
9- Surekli sucluluk duygusundan kurtuldum
10- Tartismalarda hakli cikabiliyorum
11- Erkek arkadas demek benim icin artik tatli tatli muhabbet etmek, sarilmak, opusmek, sevgi gostermek, mutlu olmak demek.

Kimse beni onun gibi samimi ve icten sevemez biz evli gibiyiz derdim simdi beni sevdi mi onu bile bilmiyorum.

Belki sevmistir yani evet kendince sevmistir. Ona eskisi gibi kizmiyorum da. Bunda simdiki gonul ferahligimin da etkisi var.

Insallah simdiki kizcagiza bana yaptiklarini yapmaz. Her ne kadar sevgilimi elimden almis olsa da tatli kizdi, kimse boyle bir muameleyi hak etmiyor, inan.

merhana bayanlar. benim 5 yildir gorustugum biri var sevgiliden ote evli gibiyiz artik ailem istemiyor kanli bicaklilar resmen. babam gidersen beni unut diyor bu evden gelinliginle cikamazsn diyor. bende cok seviyorum 5 yildr birlikteyim ve herseyimi verdim ona tek sorun asiri kiskanc. mesela ailem calismami istiyor ve bu izin vermiyor benim evde olmami istiyor hep icinin rahat etmedigini soyluyor. ee aiilem onun izin vermedigini biliyor ve daha da cok ustume geiyorlar cok arada kaldim ne yapacagimi bilmyrm

aile ve sevgili arasinda kalanlarin kulubune hosgeldin.
ben sana olacaklari soyleyim su anki senin durumunu ben bi sene once yasadim ailemin rizasi olmadan zorla sevdigimle nisanlandim. ailem yapma o sana uygun degil dedi. sevdigim kiside senin sevgilin gibi çok kiskançti ve çalismami istemiyordu ailemde aksine çalisacaksin bunca sene bosuna dirsek çurutmedin okullarda dedi. ve simdi sonuç ayrildik. bes aydir ayriyiz. nisanlanmistik ama beni kullanilmis bi mendil gibi basindan atti. çalismayacaksin dedi basini kapatacaksin etek giyeceksin evden disari cikmayacaksin seni kiskaniyorum dedi. ve ben sunu farkettim : aile içinde dinlenilmeyen bi erkek evladi surekli annesi ve babasinin sozu geçen bi erkek çocugu bu sekilde oluyor. evde ona baski yapiyolar oda disariya baski yapip soz geçirme çabasinda oluyor.
senin gonlunden çalismak geçiyorsa kendini nasil rahat huzurda hissedeceksen onu yap. onun baskisi altina girersen mutlu olamiyosun. ben oyle oldum. ilk basta kimsenin sozunu dinlemedim herkes yanlis dusunuyor zannettim ama yanlis dusunen benmisim...

Öncelikle tedavi görmeniz gerektiğine inanıyorum,
Özgüveniniz nerede? Birey olarak güçlü duramazsanız kimse size saygı göstermez.
Şimdi içinde bulunduğunuz duruma göre senaryolarımız neler?

1) Hastalıklı sevgilinizle evlenir, camı bile açamadan günlerinizi geçirirsiniz. Akşam iş dönüşü sofra kurar, geceleri onu memnun edersiniz. Ütülü kıyafetleri temiz çamaşırlarıyla eşiniz evden çıkar. Yine siz yemek, bulaşık varsa çocuk koşturursunuz. İçinizden gelse annenizi bile arayamaz arkadaşlarınızla konuşmayı bırakın yolda göz göze gelemezsiniz. Neden çünkü o sizi sevdiği için. Ne kadar mutlusunuz değil mi?

2) Bir gün onunla birlikte olmak istemezsiniz, size bunun sizin göreviniz olduğunu söyler. Bir gün yemek yapmak gelmez içinizden, hamilesinizdir mideniz bulanır belki, başka ne işe yarıyorsun ki der. Sevdiği gömleği ütüsüz, pantalonu kirlidir bunu bile beceremiyorsun der. Neden çünkü o sevgilisiyle değil kölesiyle evlenmiştir.

3)İnsan ya bu şaşar beşer, ki haddimize değil sevgilinize hata yapacak demek, işler kötü gider batar çıkar kaldınız mı ortada bi başınıza... O zaman ne yapacaksınız? Bakın aldatıldınız demiyorum ki %98 bu da gelecek başınıza.

Onunla doğmadınız onunla ölmeyeceksiniz. Şimdi size okulu bıraktırmış, ailenizle aranızı açmış, bekaretinizi kaybettirmiş olabilir... Bunlar telafisi olan şeyler, okula dönersiniz, ailenizle aranız düzelir, bekaret zaten beyninizde kimse biriyle birlikte oldu diye kirlenmiş, eksilmiş değil. Kendinize gelin ve aklınızı başınıza alın.

Buraya konu açarak bile bunu başarabileceğinizin en büyük işaretini vermişsiniz.
Ailenize anlatın durumu, en azından annenize ve kendinizi kurtarın bu hastalıklı adamdan.

çok guzel konusmussun. keske bende nisanlanmadan once buraya knu açsaydimda konu sahibinin sevgilisi gibi bende hastalikli bi adamla birlikte nisanlanmasaydim

Ya bütün mesajları okudum ve gözlerime inanamadım Allah aşkına bu adamın bir tane iyi özelliği yok. dayak, küfür, kısıtlama.. herşey var. Ama neden ısrar ediyosun ki birlikte olduysan da oldun emin ol anlayışlı insanlar var dünyada herkes senin sevgilim dediğin hayvan gibi değil. Sanki kardeşim bunları anlatıyomuş gibi üzüldüm halinize lütfen yapmayın bunu kendinize. Ayrılınca ağlaması onu iyi bi insan yapmaz seni sevdiğini de göstermez ben olsam bende ağlarım gözü açıldı nerden bulcam ben bidaha bunun gibisini diye. babanı dinle aileni dinle hayatını mahvetme

Yani afedersiniz de yuh artık diyorum :KK20: kendini bile bile ateşe atmak diye buna derler.
Bu Adamın amacı seni tamamen ona bağımlı hale getirmek. Kendi basına asla birşey yapamayacaksın. Şöyle arkadaşlarınla bir gezme,sinema keyfi yok , ailenle akrabalarınla görüşme yok. O ne kadar para v erirse cebinde o kadar olacak. İstediğin kıyafeti ayakkabıyı alamayacaksın,Can'ın pizza çekse belki yiyemeyeceksin. Ama o bey her istediğini yapar söyleyeyim...

Eğer biri karşıdakinin ters hareketini yakalamadığı halde durmadan kontrol edip kısıtlıyorsa, muhtemelen o kişi bir haltlar karıştırıyordur. Evlenseniz aldatma olasılığı yüksek.

Sevgi bu değil, seven Ada'm sizin ezik, ailesinden kopmuş,bağımlı bir kadın olmanızı istemez. Güçlü bir kadın olmanızı,ailenizle iyi bağlara sahip olmanızı ister. Gözlerinizi açın. Sizin yaşınızdakiler gençliklerini yaşarken siz bugun bile onsuz dışarı çıkamıyormuşsunuz... Yazık

Ayrıca başkasıyla Nasıl olurum diyorsunuz, illa bir erkekle olmanıza da gerek yok. Önce yalnızken güçlü olmayı başarın, sonra Zaman gecince unutur, Adam gibi adam bulursunuz.

Bu kadar şeye rağmen evlenirseniz de yaşayacaklarınız size müstehak.

YUH, BABANA KUFUR ETTI VE ANNESININ UTULERINI SANA YAPTIRIP BIR DE BEGENMEDI, AILENDEN HABERSIZ GIDIP KAYDINI SILDIRDINIZ??????????????????????

O kim babana kufrediyor ya gercekten yuh. Seni sevse senin ailene kufreder mi seni herkesten uzaklastirir mi sana utulerini yaptirir mi okulunu biraktirir mi? Neyse herkes +1 ozetle.

Sana adamda kurtulma yolunu veriyorum:

Butun bunlari kagida madde madde yaz. Sonra da 'bunlari duzeltmezsen ben ayriliyorum' de. Muhtemelen seni korkutacak yine vurmaya calisacak vs vs suclu hissettirecek. Suclu hissetme o ruh hastasi dinleme yani sen haklisin. HAKLISIN.

Sonra ailene git de ben bu cocukla ayrilmak istiyorum ama yapamiyorum. Senin evden cikmani yasaklasinlar onunla gorusturmesinler. Yavas yavas ciksin hayatindan.

Ya da ne bileyim bir sekilde kendini ifade et ona karsi, korkma merak etme bir sey olmayacak. suclu hissetme bunlarin yontemi bu bunlar canavar. Seni sevse seni mutsuz etmez dinler.

Bir de size defalarca vurmuş, ama pişmanmış (!) ondan defalarca yapmış dimi? Siz bu kadar değersiz misiniz ya Nasıl buna izin verir affedersiniz?

Sana vur
hayir benim cok kapali bir hayat yasayacagimi dusunuyorlar evden cikmadan onun istedigi sekilde onun eline bakarak yasayacagmi soyluyorar. ama erkek arkadasim 5 yildr beni hic bir seye muhtac etmedi hep yanimdaydi. cok kotu kavgalarimiz da oldu bi kac kere vurdu ama sonra cok pisman oldu yani bilmiyrm :KK43:
sana vurdu ve hala sen her şeyim diyorsun babam beni dövdü bi kaç kez ben babamın bile yüzüne bakmadımm bence babanı dinle

Çalışmanı kıskanan birinin sağlıklı bir psikolojiye sahip olduğunu sanmıyorum. Güvenilecek biri olduğunu ise hiç düşünmüyorum. Demek ki kendisi çalıştığı yerde çalışan kadınlara başka gözle bakabiliyor.

Ailen çok haklı bu adamı istememekte. Sen böyle bir adamla nasıl 5 sene geçirdin onu anlamıyorum.

Ohooo dayak da varmış, sana mutluluklar bacım. Ben sizin gibi kadınlara üzülmüyorum, Allah'ın verdiği aklı kullanmak bu kadar zor olmamalı. Gidip evleniyor musun kaçıyor musun napıyorsan yap ama sakın ailene sığınma sonrasında. Kendi düşen ağlamaz.

sevgiliyken daha el kaldıran adamdan bi cacık olmaz... ailen haklı vazgeç yoksa çok pişman olacaksın...

Çok üzüleceksin, pişmanlıktan gebereceksin de gidecek yerin olmayacak; o zaman buraya yazacaksın "bu evden nasıl çıkarım da aileme kendimi affettiririm?" diye..

Back
X