• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aile ve sevgili arasinda sikisip kaldim :(

Sakın aileni karşına alma,hiçbir erkek buna değmez ki yaşadıkların seni nasıl geleceğin beklediğini az çok belli ediyor.Başka bir sevgili eş koca herneyne bulursun kendine ama bir "Aile" bulamazsın.hangi anne baba çocuğunun köyülüğünü ister ki?Anne ve Babanın kıymetini bil onlar her zaman senin iyiliğini ister kötülüğünü istemez.

Ben şu sıralarda bunu çok söylüyorum ama sizinki gibi hikayelerin doğruluğundan çok şüpheliyim. Çok yanlış davranıyorsunuz. Ama yaşınız böyle körkütük aşık olmalara müsait. Sakın kaçma, bu ilk tavsiyem olur. Sakın evlenme böyle biriyle derim ama muhtemelen dinlemezsin. Hayatını yakıyorsun. En kısa sürede evlen, ne diyeyim. Ne kadar çabuk evlenirsen, o kadar çabuk pişman olursun. Dünyanın kaç bucak olduğunu, ailenin kıymetini o kadar çabuk anlarsın. Ama bu çok pahalı bir ders olur senin için ve muhtemelen geri dönüşü olmaz. Çünkü bir kere onların sözünü çiğnediğin için geri de dönmemezsin. Aşk biter ve hapsolursun kocana. Hikayen şimdiden belli ama gençlere anlatamıyorsun.

ben onunla olmayi istiyorum 5 yilimi verdim herseeeyimi verdim iste bu saatten sonra bir basaksina tutunamam. bir kac kere vurmustu babamlar bunu duydu sonra benim kapanmami evden cikmamami istedi sadce onunla cikiyrm kiskaniyor yani markete ggitmeme bile sorun yapiyor ama kendi hergun cikarir gezerz yeriz iceriz. sadece onunla olmasini istiyor
Yazık, şu yazdıklarınızdan ben utandım. Dayak ye, kapan desin, çalıştırmasın... Vurmuş olması bile ana konunuz değil hemde. Bu cümlelerinizi çerçeveletin ilerde başka kendi hayatını mahvedecek insanlarla karşılaşırsanız gösterirsiniz belki sizin hayatınızdan ders alırkar.

ben onunla olmayi istiyorum 5 yilimi verdim herseeeyimi verdim iste bu saatten sonra bir basaksina tutunamam. bir kac kere vurmustu babamlar bunu duydu sonra benim kapanmami evden cikmamami istedi sadce onunla cikiyrm kiskaniyor yani markete ggitmeme bile sorun yapiyor ama kendi hergun cikarir gezerz yeriz iceriz. sadece onunla olmasini istiyor

şaka mu bu :KK57:
normal bir kadın kocasını boşar bu sebeplerden, sen sevgilinden mi ayrılamıyorsun?
kendini dayağa, ev hapsine mi layık görüyorsun?
o zaman evlen ve hakettiğin gibi yaşa...

merhana bayanlar. benim 5 yildir gorustugum biri var sevgiliden ote evli gibiyiz artik ailem istemiyor kanli bicaklilar resmen. babam gidersen beni unut diyor bu evden gelinliginle cikamazsn diyor. bende cok seviyorum 5 yildr birlikteyim ve herseyimi verdim ona tek sorun asiri kiskanc. mesela ailem calismami istiyor ve bu izin vermiyor benim evde olmami istiyor hep icinin rahat etmedigini soyluyor. ee aiilem onun izin vermedigini biliyor ve daha da cok ustume geiyorlar cok arada kaldim ne yapacagimi bilmyrm

Daha sevgili iken ailen, sevgilin ile arandaki munasebeti özel konuşmaları ne biliyor ?Anlatmasaydınız,
Şimdi tabi ki herşeye yorum yapma hakları doğar,
Birde sırf çalışma yönünden mi istemiyor ailen birlikteliğini,
Sevgilinin de şimdiden mudahil olması ayrı bir konu ,yarın ailenede gitmene izin vermezse şaşma,

Ne yasarsan yasa ne olursa olsun ama NE OLURSA OLSUN ailenden vazgeçme. Şu an keşke bir sevgilim olmasaydı. Keşke güzel kiyafetlerim hoş kokularım canım dostlarım olmasaydı ama ailem yanımda olsaydı. Yüzüm ve içim ferah ferah ailemin yüzüne bakabilseydim. Ailemden vazgeçme canım sakin vazgeçme. 21 yasindayim. Senden muhtemelen küçüğüm. Ama ne olur bu yorumumu dikkate al ne olur. Ailemden vazgeçme sakin vazgeçme. .

böyle bir insanın nesini seviyorsunuz acaba sizi cariyesi gibi eve kapaması mı hoşunuza gidiyor her şeyimi verdim diyorsunuz ne verdiniz acaba ya bu ailelerin sizi düşündüğünü ne zmn idrak edeceksiniz babanız sizi kaç kere dövdü kaç kere evden çıkma çalışma dedi yapmayın gözünüzü seveyim yaaa.

ilk sayfalardan sonrasını okumadım zira arkadaşların hepsi sana doğru öneriler vermişler. üstüne ekleyecek bir şey kalmamış. ancak bu erkekten ayrılamama nedenin bekaret gibi hususlarsa, kendine de bedenine de çooook yazık edersin. o bedenin söz sahibi sensin, önce oku, eline ekmek al, sonra seni beğenen de çıkacak, seven de olacak. yeter ki bu nedenden böyle bir adamla evlenme.
sadece kendine değil ilerde doğması muhtemel çocuklarına bile yazık. kader bir tek senin kaderin değil.

geri dönüşü mümkün olmayan ne yaptınız ?
adammı öldürdünüz?
bunun dışında yaptığınız her ne ise dönüşü ve bir çaresi vardır merak etmeyin

Allah askina nesini seviyorsunuz boyle tiplerin ya. çalışınca akli kaliyormus kiskaniyormus cikarmiyormus birkac kerede vurmus. evlen evlende gör sevgi neymis.

Size şiddet uygulamış birinı ailenize karşı savunuyorsunuz!! Aklım almıyor.. Tasvirimi affedin ama işeme dese işemeyecek misiniz? Aşkınız beyninizi uyuşturmuş sanırım.. Okuma dedi okulu bıraktım, Çalışma dedi evde oturdum, Kızdırdım bana vurdu ama ben hatalıydım.. Emirerinden farksız davranması cabası.. Sizi istediği kalıba sokmaya calısıyor.. Sizde buna razısınız.. Babanız %100 haklı..

Dilerim ayrılır ailenizi seçersiniz ve karşınıza çok saygı gördüğünüz ve sizin fikrinize sözünüze önem verecek bir insan çıkar..

Aklın varsa bu kadar kıskanç erkekle olmayacaksın sonu mezar olabiliyor.Demek ki sen de kendine değer vermeyen birisisin aksi halde bu konuyu buraya yazmaz böyle bir adamla yaşanmayacağını anlayabilirdin.Böyle adamlar cahil kal,evde otur istiyor neden çalışıp ayaklarının üzerinde durmuyorsun neden kendini hırpalatıyorsun evlendiğinde herşey daha zor olucak ve ailenin istemediği biriyle evlendiğini bilen eşin de sana eziyet edecek çünkü ondan başka kimsen kalmayacak,zaaflarını kullanacak...Aklını kullan.Benim eşim 6 yıl okulumu bitirmem için bekledi sırf bni düşündüğü için.Evliyim8 yıllık ve şimdi 3.üniversiteyi dışardan okuyorum.

Yaşlar kaç?
Sevgilinin işi gücü durumu nasıl?
Senin ihtiyaçlarını kim karşılıyor?
Ailen karşılıyor ise sevgilini ilgilendirmez şuan için.

Vurdu, eve kapadı.
Tebrikler canım.
Git evlen de yak başını.
Şimdi her gün dışarı çıkarır çünkü seni görmesinin tek yolu bu!
Evlenince diğer odada bulacak zaten.
Bakkala çıksam da hava alsam diye inlersin.
Çok ağlarsın demedi deme.

Vurdu, eve kapadı.
Tebrikler canım.
Git evlen de yak başını.
Şimdi her gün dışarı çıkarır çünkü seni görmesinin tek yolu bu!
Evlenince diğer odada bulacak zaten.
Bakkala çıksam da hava alsam diye inlersin.
Çok ağlarsın demedi deme.
Aynenn öyle. .Hoppa
İnsan böyle nasıl kör olur . .:KK12:

Canım ben de tam böyle olmasa da buna benzer biriyle beraberdim. Çok sevdiğine inanirdim her şeyi yapar benim için ben gidersem dağılır ölür derdim. 3 sene beraberdik 27 yaşındayım. Uluslararası kurumlarda çalışmak insan hakları okumak istiyorum diye bana bencil kariyerist derdi onun için yurtdışından döndüm şehir değiştirdim onun için. Hiçbir arkadaşımla görüşmedim ailem kahroluyordu aynı seninki gibi mal mal açıklamaları vardı aşkta mantık olmaz gel benimle evinde otur evinin kadını ol facebook sifreni ver ben sana ölüyorum asigimvb. Asla asla birakamayacakmisim gibi gelirdi inan.

Hah neyse bu adam bir kızla sıkı fikiydi beni de tanıştırmıştı yani ama bir şey hissettim.arkadaş böyle olmazdı yani. Gorusmeyeceksin dedim ben de onun gibi ama inanır mısın dinlemedi beni. Sonra zaten ortaya çıktı onunla beni aldattığı. Sebebi de sen bana yeterince aşık değilsin huzur vermiyorsun benim askimin kiymetini bilemedin gelip yanıma tasinmadin kariyer diye tutturdun ama o bana huzur veriyor (????!!!!) Neyse gitti 32 yaşında adam beni bırakıp 23 yaşındaki kiza.

Asla toparlanamam hayatımı mahvettim gibi geliyordu ailem ve dostlarım sevinçlerini saklamaya çalışıyor bu arada :) bunları kendi açtığım konularda yazmıştım.

Neyse ne oldu sonuçta anlatayım. 27 yaşındayım hayatım bitti kimseyi sevemem artık diyordum. Şimdi hep istediğim mukemmel bir işe girdim depresyondan çıktım. Bana çok saygılı feminist düşünceye yakın ve çok hoşlandığım biriyle çıkıyorum. Haftasonu alıp başımı geziyorum görmediğim şehirlere gidiyorum. Mutluyum hem de çok.
ne kadar kotu:( beni anlayabiliyorsunzdr bu yuzden.ayrilmak cok zor dogruyu biilipte yapamamak cok zor. bi iki saat iyi avrandi diye degisti diyip sevinyrm ama artk boyle olmayacak bende rest cekicem bundan sonra

Öncelikle tedavi görmeniz gerektiğine inanıyorum,
Özgüveniniz nerede? Birey olarak güçlü duramazsanız kimse size saygı göstermez.
Şimdi içinde bulunduğunuz duruma göre senaryolarımız neler?

1) Hastalıklı sevgilinizle evlenir, camı bile açamadan günlerinizi geçirirsiniz. Akşam iş dönüşü sofra kurar, geceleri onu memnun edersiniz. Ütülü kıyafetleri temiz çamaşırlarıyla eşiniz evden çıkar. Yine siz yemek, bulaşık varsa çocuk koşturursunuz. İçinizden gelse annenizi bile arayamaz arkadaşlarınızla konuşmayı bırakın yolda göz göze gelemezsiniz. Neden çünkü o sizi sevdiği için. Ne kadar mutlusunuz değil mi?

2) Bir gün onunla birlikte olmak istemezsiniz, size bunun sizin göreviniz olduğunu söyler. Bir gün yemek yapmak gelmez içinizden, hamilesinizdir mideniz bulanır belki, başka ne işe yarıyorsun ki der. Sevdiği gömleği ütüsüz, pantalonu kirlidir bunu bile beceremiyorsun der. Neden çünkü o sevgilisiyle değil kölesiyle evlenmiştir.

3)İnsan ya bu şaşar beşer, ki haddimize değil sevgilinize hata yapacak demek, işler kötü gider batar çıkar kaldınız mı ortada bi başınıza... O zaman ne yapacaksınız? Bakın aldatıldınız demiyorum ki %98 bu da gelecek başınıza.

Onunla doğmadınız onunla ölmeyeceksiniz. Şimdi size okulu bıraktırmış, ailenizle aranızı açmış, bekaretinizi kaybettirmiş olabilir... Bunlar telafisi olan şeyler, okula dönersiniz, ailenizle aranız düzelir, bekaret zaten beyninizde kimse biriyle birlikte oldu diye kirlenmiş, eksilmiş değil. Kendinize gelin ve aklınızı başınıza alın.

Buraya konu açarak bile bunu başarabileceğinizin en büyük işaretini vermişsiniz.
Ailenize anlatın durumu, en azından annenize ve kendinizi kurtarın bu hastalıklı adamdan.
tesekkur ederim daha once psikiyatri ye gitim bu konu icin ama ilaclar verdi onlari icince de daha kotu oldum.o yuzden simdi mantigimla yapacagm duygularmla degil mantigimla hareket edecegm. simdi uzulucem ama gecicek inaniyrm artk :( tesekkur ederm

Back
X