• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aile ve sevgili arasinda sikisip kaldim :(

YUH, BABANA KUFUR ETTI VE ANNESININ UTULERINI SANA YAPTIRIP BIR DE BEGENMEDI, AILENDEN HABERSIZ GIDIP KAYDINI SILDIRDINIZ??????????????????????

O kim babana kufrediyor ya gercekten yuh. Seni sevse senin ailene kufreder mi seni herkesten uzaklastirir mi sana utulerini yaptirir mi okulunu biraktirir mi? Neyse herkes +1 ozetle.

Sana adamda kurtulma yolunu veriyorum:

Butun bunlari kagida madde madde yaz. Sonra da 'bunlari duzeltmezsen ben ayriliyorum' de. Muhtemelen seni korkutacak yine vurmaya calisacak vs vs suclu hissettirecek. Suclu hissetme o ruh hastasi dinleme yani sen haklisin. HAKLISIN.

Sonra ailene git de ben bu cocukla ayrilmak istiyorum ama yapamiyorum. Senin evden cikmani yasaklasinlar onunla gorusturmesinler. Yavas yavas ciksin hayatindan.

Ya da ne bileyim bir sekilde kendini ifade et ona karsi, korkma merak etme bir sey olmayacak. suclu hissetme bunlarin yontemi bu bunlar canavar. Seni sevse seni mutsuz etmez dinler.
rest cekerek artik en ufak bir hareketinde taviz vermeyerek ayrilacagim. basim dik bir sekilde yoluma bakablecegm boylece ugrastm cok ugrastm degissin diye ama olmuyor demek ki :(

Ben şu sıralarda bunu çok söylüyorum ama sizinki gibi hikayelerin doğruluğundan çok şüpheliyim. Çok yanlış davranıyorsunuz. Ama yaşınız böyle körkütük aşık olmalara müsait. Sakın kaçma, bu ilk tavsiyem olur. Sakın evlenme böyle biriyle derim ama muhtemelen dinlemezsin. Hayatını yakıyorsun. En kısa sürede evlen, ne diyeyim. Ne kadar çabuk evlenirsen, o kadar çabuk pişman olursun. Dünyanın kaç bucak olduğunu, ailenin kıymetini o kadar çabuk anlarsın. Ama bu çok pahalı bir ders olur senin için ve muhtemelen geri dönüşü olmaz. Çünkü bir kere onların sözünü çiğnediğin için geri de dönmemezsin. Aşk biter ve hapsolursun kocana. Hikayen şimdiden belli ama gençlere anlatamıyorsun.
anliyorm ben bunlari ve uygulayacagm suan buraya yazmamin sebebi de aslinda yasamis insanlardan evli insanlardan duymak bunlari inanin bende biliyrm ama gercekler ne kadar yuze vurulursa o kadar agir oluyor

rest cekerek artik en ufak bir hareketinde taviz vermeyerek ayrilacagim. basim dik bir sekilde yoluma bakablecegm boylece ugrastm cok ugrastm degissin diye ama olmuyor demek ki :KK43:

Merak etme canım şimdi zor geliyordur tabi ki ama eminim resti çekeceğine. Gerekirse birilerinden de yardım iste bence, guvendigin yani içini dökmek bile iyi gelir.

Aklın varsa bu kadar kıskanç erkekle olmayacaksın sonu mezar olabiliyor.Demek ki sen de kendine değer vermeyen birisisin aksi halde bu konuyu buraya yazmaz böyle bir adamla yaşanmayacağını anlayabilirdin.Böyle adamlar cahil kal,evde otur istiyor neden çalışıp ayaklarının üzerinde durmuyorsun neden kendini hırpalatıyorsun evlendiğinde herşey daha zor olucak ve ailenin istemediği biriyle evlendiğini bilen eşin de sana eziyet edecek çünkü ondan başka kimsen kalmayacak,zaaflarını kullanacak...Aklını kullan.Benim eşim 6 yıl okulumu bitirmem için bekledi sırf bni düşündüğü için.Evliyim8 yıllık ve şimdi 3.üniversiteyi dışardan okuyorum.
masallah ne guzel. bunlari duydukca yapabileceklerim gozumde buyuyor gucleniyor tesekkkur ederm :(

Merak etme canım şimdi zor geliyordur tabi ki ama eminim resti çekeceğine. Gerekirse birilerinden de yardım iste bence, guvendigin yani içini dökmek bile iyi gelir.
halama anlatiyorm o bliyor bitek herseyi yoksa annem babama anlatamam zaten bu kadarini. yapicam aciktan okulu da bitiriccem bu arada dil okuluna gidip kabin memuruu hsteste olucam. ne derse desin arkamdan kim bilir iyi ki olmamais bu kizla zaten yolu yol degiilmis diyecek ama yine de ben guclendikce onun dediklerini umursamayacagm buna inaniyrm

ben onunla olmayi istiyorum 5 yilimi verdim herseeeyimi verdim iste bu saatten sonra bir basaksina tutunamam. bir kac kere vurmustu babamlar bunu duydu sonra benim kapanmami evden cikmamami istedi sadce onunla cikiyrm kiskaniyor yani markete ggitmeme bile sorun yapiyor ama kendi hergun cikarir gezerz yeriz iceriz. sadece onunla olmasini istiyor

evet mesela cebimde ck para olmasini istemiyor ne alacaksan soyle parasini vereym diyor mesela herseyin hesabini bilmek istiyor supheci cok ock supheci. bide ayrilmaya kalksam yikiliyor dagitiyor kendini :KK43:

evet arkadasim yok zaten en basiti akrabalarimla konusmami da yasakliyor snei etkiliyorlar diye. mantikli dusunmeni sagliyor ama askta mantik olmaz diyor. sen ise girersn bu senin icin cok guzel birsye ama biri bakar ben onu doverim kavga ederim bi is gelir basimiza onlari dusunmuyorlar diyor

Bunlara ragmen ayrilmazsan pesin pesin soyliyim. Evlenip cehennem gibi hayatini insanlar gordugunde yuzune vah canim nasil da kadersizmissin deyip arkandan "beter olsun haketmisti zaten kendi kasindi" diyecekler. Muneccim degilim ama aynen bu olacak yaz kenara.

Back
X