- Konu Sahibi huysuzvetatlikiz
-
arkadaşlarım sorarım size bu sene sonunda doktor olacak olsanız peki ?yasakkelime
sevgilimle 1 yılı aşkın bir süredir birlikteyiz. aslında görüş olarak çok farklıyız . o muhafazakar bir kişiliğe sahip ben ondan daha modern düşünüyorum. ama aramızdaki sevgi bu ilişkiyi buraya kadar taşımaya yetiyor fakat dün akşam onunla telde konuşuyorduk. bebek mevzusu ve annelik felan açıldı .konuşmaya başladık. bence en ii annelik tamamen annenin kendisini sadece bebeğine adamasıdır dedi.yani çalışan bir annenin ii anne olamayacağını söylemek istiyor açık açık.ve ben okuyorum son senemdeym. okulu bitirince hemen çalışmaya başlıcam. senle bu konuda brz farklı düşünüyoruz galiba dedim .o da farkındaym dedi.gece yatmadan önce tekrar konuştuk.brz tavırlı konuştuğunu hissedince bundan dolayı mı felan dedim.pek bişi sölemedi. ben de sonunda dayanamayarak eğer kafanda bana dair ciddi bişiler yoksa beni oyalama dedim. o da kızdı.aile yapılarımız çok farklı bunu sen de biliyorsun ben seni çok seviyorum ama biz çocuk değiliz artık ve mantııklı düşünmemiz gerek felan dedi.dayanamadım aglamaya başladım .ağlama aşkm üzülmeni istemiyorum şimdi bunları konuşmayalım .bazı şeylerin istediğimiz gibi olması için bitakım şeylerden fedakarlık etmek gerekir dedi. çok üzgünüm ben ona çok alıştım na yapıcam bilmiyorum artık ...senağlama
yav en azından yalan dolan konuşmuyor,farlklı olduğunuzu uzun vadede sorunlar olabileceğini kestiriyor şimdiden ki haklıda.Sen şuan duygusal yaklaşıyorsun,ilerde bu farklılıklar çok sorun olabilir.Gidin yüz yüze açıkca konuşun,ikinizde biraz değişmek zorundasınız.Dediğim dedik olursa bu ilişki biter..
kime anlatsam çok bağlanma salla diyor. o kadar kolay mı(
slm arkadaşlar. az önce msjlaştık ona geçenlerde konuştuğumuz konuyu konuşalım dedim.hangi konu falan dedi işte geleceğimizle ilgili olan konu deyince anladı.msjlaşıyoruz böyle. ilk msjı şu oldu bu konuyla ilgili :evlilik konusu ise düşündüğün bu konuda ciddi açıklar ciddi sorunlarımız var .yazdı.mesela dedim .senin ve benim karakterim yazdı.biz yanyana geldiğimiz zaman sorun mu yaşıyoruz bu konuda die sordum. yaşıyoruz tabiki dedisen asi bir insansın .aile olmanın sorumluluklarını kabul etmez isyan edersin.benim ailem ile hep ters düşersin.herşeyi sorun yapıyorsun zaten bir de beni dinlemek sana zor geldi mi bitti gitti yazmış..en sonunda da neyse bu konular yüzyüze konuşulmalı böyle olmaz yazmış.ben de :sana son bir şey sorucam ve kapatıcam konuyu bana dair bir planın var mı yazdım.sorularını ve cevaplarını sonraya sakla yazdı .şimdi sizden yorumlarınızı bekliyorum kızlar nedir bu durum :çok üzgünüm:
ewt haklısın duygusal yaklaşıyorum kendimi çok mantıklı bilirdim oysaki..ne bileyim ondan kopma fikri bana dayanılmaz geliyor(...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?