ayrildigimdan beri gormuyorum tezat yerlerde oturdugumuz icin. ne guzel demekki karakterli insanmış sana sahip cıkmıs. bana yapilandan cok ailemin hice sayilmasi asiri uzdu beni. annesi babasi koca insanlar yuzuk atilmis nasil aramaz sormaz ne oldu diye. 4 ay cok erkendi ama adı konarak devam etmek istedim sifatsiz bir flört olsun istememistim artik. kendisi de evlenmeye cok merakliydi istekliydi cok plani vardi yapmak istedigi. ama bir anda gordum gercek yuzunu.umutlanmistim ailesinin yuzunden oldugunu anlar mi bir kez olsun merak eder mi bir helallik istermi diye ama olmadi iste. evet tum ailenin etkisinde kaldi buda ruh haline yansidi. ustume alindim hep paylasimlarini. hele ki yuzugu geri taktigini gorunce donucek dedim durdum. icimden uzun zaman unutamicagimi bilsem de hayirlisi buymus demek ki diyorum. allah haketmeyenlere hayal kirikligi yasatmasin insallah
bence kulturden dolayi. aklamaya calismak gibi kendini. ama sonucta ayiriyorsun ne buyuk kotuluk. cok cahil insanlar oldugunu biliyorum hissettim de ayni zamanda. gonul almak olmasada anlasamamislar olmadi hakkinizi helal edin tarzi bekledi ailem. ama bu insanlar şaka gibi. evlenmek icin sectigim insana da yaziklar olsun boyle yarim kaldimSana bisey diimmi. Ben evlendim kiz tarafiyiz amma bugun bile hala kayinvalidem diyor ki. Sanki dunurum gelip kapiya biz geldik diye supriz yapacak gibi.
O da kendi gururundan mi desem kulturden mi. Erkek evi gidip kiz evinin gonlunu almazmi? Kizinizi aldik diye. Bunlar boyle. Kim bilir haksiz yere seni bu uzduklerini sana kakalamak icin boyle yapiyorlardir. Cok kotu ve cahil bir hareket.
bence kulturden dolayi. aklamaya calismak gibi kendini. ama sonucta ayiriyorsun ne buyuk kotuluk. cok cahil insanlar oldugunu biliyorum hissettim de ayni zamanda. gonul almak olmasada anlasamamislar olmadi hakkinizi helal edin tarzi bekledi ailem. ama bu insanlar şaka gibi. evlenmek icin sectigim insana da yaziklar olsun boyle yarim kaldim
ozellikle annesi oglunu tamamen kaybedecegini dusundu. kendimi ezdirmedigim icin hoslarina gitmedi. fitne fitne basardilar. ailem hesap sormaya kalkti ama istemedim bana yapilani degistirmeyecekti. yuzugu sosyal medyada takmadin ki aileyi engelleyince bitmis olsun. en iyisi umursamaz gozukup gitmekti. ortalardan kayboldum dile kolay 1.5 ay olmus artik. guzel yuregin icin tesekkur ederim. insallah ilahi adalet yerini bulurKorkulari var da ondan boyleler. Annemle baban nasil boyle yaptiniz bile dese kufr de etse yerden goye kadar haklilar ya. Neyse bunlar senin ahini almis zaten seni cok uzmus. Yuzleri kolay gulmez.
ozellikle annesi oglunu tamamen kaybedecegini dusundu. kendimi ezdirmedigim icin hoslarina gitmedi. fitne fitne basardilar. ailem hesap sormaya kalkti ama istemedim bana yapilani degistirmeyecekti. yuzugu sosyal medyada takmadin ki aileyi engelleyince bitmis olsun. en iyisi umursamaz gozukup gitmekti. ortalardan kayboldum dile kolay 1.5 ay olmus artik. guzel yuregin icin tesekkur ederim. insallah ilahi adalet yerini bulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?