öncelikle fikirlerinize cok ihtiyacim var bunun icin kayit oldum
yaklaşık 4ay öncesinde tanışmış taa ki aileler tanışana kadar cok mutlu giden bi iliskimiz vardı. aileler tanıstıgında hersey normal gözüküyordu. sonrasında adı kondu ve Allahın emrini koyup istemeye geldiler sözümüzü kestik aile arasında. nişan tarihimizi belirledik. nişan yerini bile tuttum. sonraki 1ay zarfinda ailesi kesinlikle bir sıcaklık göstermedi garip bir mesafe olustu bu sure icinde. yaklasmaya calistim ablasinin tersler uslubuyla karsilastim. en bastandan beridir de bir sicaklik yasayamamstim. 18gun once kendi aramizda tartstik bitirmeye hazirmis gibi davrandi. yuzugu sana kargoyla gondereyim satip kaporayi karsilarsin duydum. ve ailesinden kimse ailemi arayip ne oluyor demedi bu sekilde yuzukler atilmis oldu. kendime dair de bir aciklama duyamadim. her ne kadar ailesinin yaptigini hissetsemde. 31yasinda insanin bu kadar agza baktigini anlamak istemiyorum sanirim. tek taşını bana aldigi tum hediyeleri ablasina geri gonderdim. bittiginden beridir sosyal medyada gondermeler yapiyor. elindeki yuzugu takmis sol eline bana gosteriyor. aldigi hediyeyi cekiyor gittigimiz yerlere gidiyor bana neyi gostermek istiyor. hicbi sekilde ulasmiyor. kendimden ziyade ailem insan yerine konulmadigi icin ulasmiyorum ama cok aci cekiyorum. (simdiden tum desteginiz icin tesekkur ederim)