Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
21 yaşındayım 1 yıllık evliyim
Eşime söyledim ben kendim nezaman istersem kapanmak istiyorum dedim.
Oda ben seni kapalı aldım diyor![]()
keşke nişanlıyken ben evlenince açılmak istiyorum deseymişsin, istersen yaparsında uzun sürer, yavaş yavaş uzun bi zamana yayarak eşini ikna etmeye çalış, eşin kabul ettikten sonra ailen bişey diyemez zaten
Ne kadar açılmak istiyorsunuz, yani sadece eşarp mı ağır geliyor, yoksa tunikleri falan da bırakıp minilere mi geçmek istiyorsunuz?
Eşinize bu şekilde yaklaşın bence, yani açılıcam demek yerine eşarpla çok bunalıyorum, şu şu tarzlar hoşuma gidiyor, ben de böyle giyinsem ne dersin gibisinden, Zaman'la yavaş yavaş değişime sıcak bakacaktır.
Ben bigünde ikna edemedim diye hiç ikna edemem zannediyorum.
Normalde yaptırırım herseyi ama
zamanla olur bence, gerçekten böyle mutlu değilsen pes etme derim
Sen beni kapalı mı aldın kapalı olduğum için mi de. Beni aldığında 20 yaşındaydım şimdidiilim ama de. Ne mantıksız laf o21 yaşındayım 1 yıllık evliyim
Eşime söyledim ben kendim nezaman istersem kapanmak istiyorum dedim.
Oda ben seni kapalı aldım diyor![]()
Bnde esim zorladi die kapandm ama hic istekli kapanmadm bi seneden beri acikkende abarti degildhic pantolon tisort tarziydm istemedn kapandm hic sev!miyorum boguluyrum sanki isteksiz yaptigim icin anliyorum seni benmde esim acil dese saniye dusunmeden acilirimSelam arkadşlar aile zoruyla kapandım
Ama kapalı olmak istemiyorum.
Ne yapmalıyım ?
Bnde esim zorladi die kapandm ama hic istekli kapanmadm bi seneden beri acikkende abarti degildhic pantolon tisort tarziydm istemedn kapandm hic sev!miyorum boguluyrum sanki isteksiz yaptigim icin anliyorum seni benmde esim acil dese saniye dusunmeden acilirim