Aile

isimsizzzzz47

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2022
5
3
1
26
Merhaba ablalarim kardeşlerim bugün size çok ihtiyacim var 😞
7 yıllik bir ilişkim vardı çok temiz bir şekilde geçirdik aynı şehirde olmamıza rağmen. Ciddiyete bindirmek istedik lakin ailem daha doğrusu babam ailesi köylü diye vermek istemedi ve vermedi 😭 İkimizin de canı çok yanıyor bir hic uğruna ilişkimiz bitti... Onunla birlikte ceyizimizi secmistik canım çok yanıyor😭
Lütfen bana biraz destek olun çevremde kimse bana destek olmuyor kafam dolu o yüzden sizlere sığındım 🤲 başka dertlesicek kimsem yok

Merhaba ablalarim kardeşlerim bugün size çok ihtiyacim var 😞
7 yıllik bir ilişkim vardı çok temiz bir şekilde hiç buluşmadan geçirdik aynı şehirde olmamıza rağmen. Ciddiyete bindirmek istedik lakin ailem daha doğrusu babam ailesi köylü diye vermek istemedi ve vermedi 😭 İkimizin de canı çok yanıyor bir hic uğruna ilişkimiz bitti... Onunla birlikte ceyizimizi secmistik canım çok yanıyor😭
Lütfen bana biraz destek olun çevremde kimse bana destek olmuyor kafam dolu o yüzden sizlere sığındım 🤲 başka dertlesicek kimsem yok
Tek neden köylü olması mı?

Hiç buluşmadan gerçekten tanımış olmanız pek mümkün değil. Sanırım dini kaygılar nedeniyle görüşmediniz. Ama İslâm'da tanıyıp görüp eksiklikleri bilip karar vermek gerekir.
Öte taraftan sizi gerçekten severse ailenizi ikna edip ben kızınızı üzmem mutsuz etmem imajını verebilir.

Goruşmeden evlenebiliyorsaniz 7 sene niye devam ettirdiniz? Gorucu usulu herhangi biriyle de evlenebilirsiniz ki gorucu usulunde bile insanlar birbirini goruyor. Ne garip hayatiniz var

Ailenizle konusun bir kere tanisin gorusun eger kotu bir huyunu gorurseniz ayrilim diyin eger tek sorun koylu olmasiysa vazgecmiyorum diyin tepkilerine bakin niye bu kadar cabuk pes ettiniz.

Bu hikaye de eksik şeyler var var gibi 😒 acaba evlenince sizide köye götürecekti de kaynnaa Kayınpeder ile mi yaşayacaktinz.
Aileniz buna karşı gelerk köylü diyip vermedi
Bu yonden dusunmemistim eger bunun icin vermiyorlarsa haklilar

Yazık hala okumadan evlenme peşine düşenleri görünce çok üzülüyorum cidden. Köylü olması tek sebep mi? Ben de vaktiyle kız kardeşimi köylü bir çocuktan ayırmıştım. Şimdi her köyde yaşayan aynı olmuyor eğitimlisi akıllısı da var benim kız kardeşimin eski erkek arkadaşı gibi geri kafalı, saplantılı cahil olan da var. Kız kardeşim de 23 yaşındaydı. Çocuk evlenme hazırlıkları yapıyordu ama ben istemedim çünkü okuması için uğraşıyordum iş bulsun kendi ayakları üzerinde dursun diye uğraşıyordum. Çocuk liseyi bile zor bitirdi hatta hatırlamıyorum bitirmemiş bile olabilir. Bir mesleği yoktu kişilik desen Allah’a emanet yani

Back
X