- 13 Ocak 2023
- 20
- 7
- 1
- 34
Bakmiyor çocuklara ayda bir disrda görüşüyor coklarla,15 12 11 4 yaşlarında.2 erkek 2 kız.Bude benim kızım oldu 1 yaşında .Çocukların annesi neden bakmıyor çocuklarına ,ya da bakıyor mu ? Yas yaşlarında çocuklar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakmiyor çocuklara ayda bir disrda görüşüyor coklarla,15 12 11 4 yaşlarında.2 erkek 2 kız.Bude benim kızım oldu 1 yaşında .Çocukların annesi neden bakmıyor çocuklarına ,ya da bakıyor mu ? Yas yaşlarında çocuklar
Kizin aile yanı öz dayısı oluyir eşimin coxukari kabul etmemişler.Bakmiyor çocuklara ayda bir disrda görüşüyor coklarla,15 12 11 4 yaşlarında.2 erkek 2 kız.Bude benim kızım oldu 1 yaşında .
Ben bu satteem sonra babamın kapisnda köpek bile olsam hakkimdir.Kizimdan ötürü.Zor dedim.Babam Kızımı sevmezse çok ağrıma gider çok .Bu kadar aldatılmanın olduğu bir yerde ee baba evine dönsem ağır olur minimalinde yazıyorsunuz. Aldatılmak ailenizin size 1-2 laf söylemesinden daha mı kolay?
15 yıl evli kalmışlar yani eşim 18 yaşlarda evlenmiş o dönem .Çok aptalım çok.Dayısının kızıyla evlenen, bu devirde dört çocuk yapan adama nasıl aşık olabildiniz? Akrabalarının bile çekmediği adamı nasıl koca diye yakıştırdınız kendinize?
Sever herkes torununu sever.Ben bu satteem sonra babamın kapisnda köpek bile olsam hakkimdir.Kizimdan ötürü.Zor dedim.Babam Kızımı sevmezse çok ağrıma gider çok .
E boşanın?15 yıl evli kalmışlar yani eşim 18 yaşlarda evlenmiş o dönem .Çok aptalım çok.
Öyle yapicam artık degistiremdim 3 yildirE boşanın?
3 yıl uğraştınız bi de ?Öyle yapicam artık degistiremdim 3 yildir
Aynen öyle 3 yildir 20 günde bir ahlaki sorunu3 yıl uğraştınız bi de ?![]()
Profilinizden anladığım kadarıyla naif ruhlu anaç bir karaktere sahipsiniz.. eşiniz de bunu anlamış kullanıyor malesef.. ama herkesten önce kendinize saygı duymalısınız kendinizi sevmelisinizAynen öyle 3 yildir 20 günde bir ahlaki sorunu
Adamdaki currete bak. 4 cocuguna bakacak kadin bulmus birde dövüp aldatiyor.Merhabalar 4 çocuk babası biriyle evlendim severek benim hiç çocuk yoktu.Ailem çok karşı çıktı dinlendim kaçtım.Cocuklarida kabul ettim.Lakin defalarca eşim tarafindan aldatıldım ve şiddet gördüm.Suan benim de 1 yaşında kzim oldu,Eşim hâlâ aldatıyor beni, çocuklarla aramda hiçbir sorun yok çok seviyorlar beni.ama eşimin bu şekilde olması ve hiç düzelmemesi oldukça yıprattı beni, dayanamıyorum artık.Hem evime hemde cocukalrina çok güzel bakiyorum.Neden bu şekilde eşim bilmiyirum .Sizce ne yapmalıyım.Ailem yine evladimizssin diyor ama bu şekilde 1 çocukla baba kapisana tekrar dönmek çok zor .Çok pişmanım yaptığım bu evlilikten.Ne yapmalıyım sizce.Beni sevmemiş evine dadı getirmiş.bunu o kkdr güzel hissetiryorki bana.Dayanamiyirum artık.
Yanı sız kemdınızı suclamayın. O böyle. Kacın kurtulun bence. Ailenız o adam kadar ıncıtmex sızi . Zor dıyıp oturmayın harekete geçinMerhabalar 4 çocuk babası biriyle evlendim severek benim hiç çocuk yoktu.Ailem çok karşı çıktı dinlendim kaçtım.Cocuklarida kabul ettim.Lakin defalarca eşim tarafindan aldatıldım ve şiddet gördüm.Suan benim de 1 yaşında kzim oldu,Eşim hâlâ aldatıyor beni, çocuklarla aramda hiçbir sorun yok çok seviyorlar beni.ama eşimin bu şekilde olması ve hiç düzelmemesi oldukça yıprattı beni, dayanamıyorum artık.Hem evime hemde cocukalrina çok güzel bakiyorum.Neden bu şekilde eşim bilmiyirum .Sizce ne yapmalıyım.Ailem yine evladimizssin diyor ama bu şekilde 1 çocukla baba kapisana tekrar dönmek çok zor .Çok pişmanım yaptığım bu evlilikten.Ne yapmalıyım sizce.Beni sevmemiş evine dadı getirmiş.bunu o kkdr güzel hissetiryorki bana.Dayanamiyirum artık.
Haklısınız bende gerekni yapicam artıkYanı sız kemdınızı suclamayın. O böyle. Kacın kurtulun bence. Ailenız o adam kadar ıncıtmex sızi . Zor dıyıp oturmayın harekete geçin