Aile

Bir kadın dört çocuklu boşanmış adamla niye evlenir?
Yaşınız kaçtı evlenirken?
Akıl yaşta değil başta benim aptalligim çocukta değildim.ama bazen kör ve aptal olabiliyor insan.buda hayatımıza mal oluyor malesef.cok pişmanım çok.

Merhabalar 4 çocuk babası biriyle evlendim severek benim hiç çocuk yoktu.Ailem çok karşı çıktı dinlendim kaçtım.Cocuklarida kabul ettim.Lakin defalarca eşim tarafindan aldatıldım ve şiddet gördüm.Suan benim de 1 yaşında kzim oldu,Eşim hâlâ aldatıyor beni, çocuklarla aramda hiçbir sorun yok çok seviyorlar beni.ama eşimin bu şekilde olması ve hiç düzelmemesi oldukça yıprattı beni, dayanamıyorum artık.Hem evime hemde cocukalrina çok güzel bakiyorum.Neden bu şekilde eşim bilmiyirum .Sizce ne yapmalıyım.Ailem yine evladimizssin diyor ama bu şekilde 1 çocukla baba kapisana tekrar dönmek çok zor .Çok pişmanım yaptığım bu evlilikten.Ne yapmalıyım sizce.Beni sevmemiş evine dadı getirmiş.bunu o kkdr güzel hissetiryorki bana.Dayanamiyirum artık.
Ailenin karşı çıkmasına rağmen 4 çocuklu bir adamla sırf sevdim denen zırvalık için evlendiysen kusura bakma kendin etmişsin, az bile olmuş diyesim geliyor, 4 çocuklu bir adama nasıl evet dedin aklım almıyor.

Ailenin karşı çıkmasına rağmen 4 çocuklu bir adamla sırf sevdim denen zırvalık için evlendiysen kusura bakma kendin etmişsin, az bile olmuş diyesim geliyor, 4 çocuklu bir adama nasıl evet dedin aklım almıyor.
Aldığım bu karar hayatima mal oldu.Qnne baba sözü dinlememek Allah belanı verdi.

Ben bu satteem sonra babamın kapisnda köpek bile olsam hakkimdir.Kizimdan ötürü.Zor dedim.Babam Kızımı sevmezse çok ağrıma gider çok .
İyi de hayatınız çok mu mükemmel şu an ?
Çocuğunuzu zaten babası da sevmiyor ki seven baba çocuğunun annesini üzmez zaten.
Bu zorunuza gitmiyor da babanızın tavrı mi zorunuza gidecek ?
Çocuğunuza aileniz bakar sizde bir işe girip çalışır ailenize destek olursunuz en azından.

İyi de hayatınız çok mu mükemmel şu an ?
Çocuğunuzu zaten babası da sevmiyor ki seven baba çocuğunun annesini üzmez zaten.
Bu zorunuza gitmiyor da babanızın tavrı mi zorunuza gidecek ?
Çocuğunuza aileniz bakar sizde bir işe girip çalışır ailenize destek olursunuz en azından.
Haklısınız bende bu şekilde yapicam tşk ederim.Baba evine gidicem.

Back
X