Kızmayın siz de kendinizden. Adam fazladan parası olduğunu düşünüyor demek ki.500 lira para değil bu arada , durumunuza ayda bir veriyor yazmışsınız. Ayda bir 500 TL’ye bile ihtiyacınız varsa neden üç çocuğunuz var ablacım sizin?Eşim yeğenine her seferinde para yolluyor 500 en az yeğeni de istiyor ben bişey deyince sanane diyo tartışıyoruz sonra yine yapiyo benim 3cocugum var küçük eksiğimiz var ne yapmalıyım kafayı yiyecem ben kistikca kendimden üçün Besin hesabını yaparken kendisinin böyle yapması ve sanane demesi daha da delirtiyor
Sizin kendi kazancınız yok mu?Doğru para değil bu zamanda ama devamlı olmasi sıkıntı değilmi sizce ve evet 3 çocuğum var bizim eşim inşaat işiyle çalışıyor bazen çok paramız olur bazen de hiç olmuyor
2 3 kere bildiklerimTaksit taksit yazmasaniz keşke, ayda kaç kere yolluyor para.
İhtiyacınız varsa neden 3 çocuk? 500 lirayla birikim mi olur?Ya benim sorunum para miktarı değil başka iglhtiyaclarimiz varken çocuklarımız için birikim yapmamız gerekirken böyle savurmasi hadi ona da eyvallah benim üzüldüğüm kocamın bana olan tavrı
o halde habire dogurmayacaksınızYa benim sorunum para miktarı değil başka iglhtiyaclarimiz varken çocuklarımız için birikim yapmamız gerekirken böyle savurmasi hadi ona da eyvallah benim üzüldüğüm kocamın bana olan tavrı
Ben çocuk yapmadıgıma pişmanım Kudra.İhtiyacınız varsa neden 3 çocuk? 500 lirayla birikim mi olur?
Bunlar büyünce bize baksınlar diye yapılan çocuklar şekerim. Ne sosyal güvence var me birikim. 60 yaşından sonra yarım yamalak yetiştirilmiş çocukların sırtına yük olacaklar tıpkı kendi ailelerinin olduğu gibi. Kısır döngü. Sen ben yapamayız ki.Ben çocuk yapmadıgıma pişmanım Kudra.
Baksana yarınlar yokmuşcasına çocuk yapıp büyütüyor millet öyle ya da böyle
Ben de 1 taneyle kalayım.