Ailecek bi resmimiz yok eşimin tuhaflığı

guiding88

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
8.051
24.516
748
Oglum iki yaşına girecek bi stüdyoda resim çekilmedik normalde de çok resmimiz yok sorunlarimiz mi sebep oldu buna çok ozeniyorum neler neler yapıyo herkes çocuğu için benim yavrum mu kıymetsiz Hayır ne eksiği var üzülüyorum bazen

Amaan bizde de yok. Eşim fotoğraf çekmeyi sever de fotoğrafın içinde olmayı sevmez. En büyük eksiğiniz bu olsun.
Ne bileyim ya oğlum. Büyüyo gidiyo doğum gününde video filan cekmistik resimleri vardı eşimin telefonda telefonunu kırdı resimler gitti onun dusuncesizligi söylemiştim foto çekilelim diye sevmiyomus

Bizim de yok studyo cekimi resmimiz.Herkesin evinde sorunlar var. Siz bol bol cekin cocugunuzun resminizi.
İşte istiyorum ki bi hatıra olsun annesi babası da yanında bi arkadas vardı eve fotoğrafçı getirmişler çocuğun 1. Yaş gününde ailecek resim cekilmisler

Aman biz studyoda hem kızım hemde oğlum doğduğunda resim çekildik. Birde gittik devasa boyutta yaptırıp astik duvara görgüsüzler gibi..şimdi pek sevmiyorum ne çıkarıp koyacak bir yer var ne de atabiliyorum tabi ki..
Artık kimse gidipte stüdyoda çektirmiyor aslında. .üzülmeye değmez yani..

Benim esimde hiiic sevmez resim cekinmeyi bir hatira olsun istiyorum esim hic özen göstermiyor. Gecenlerde izine gitdik orada cekindik esim resimlerde bildigin simit cigniyor hic bir güzel resmimiz yok ücümüzün. Bende takmiyorum artik

Studyoda olunca ne oluyor ki anlamadim. Ayrica studyo fotograflar hic dogal degil. Cogunda zaten cocuk poz vermekten sikilmis ya surati asik ya agliyor. Disarida kus kovalarken, kedi severken, camura bulanmisken olan fotolar hem daha guzel hem daha dogal bence.

Yav bu devirde studyo resmi mi kaldi?
Hele de ailecek? Cekip cep telefonunuzla hosunuza gidenleri bastirin madem
Nelere ozeniyor yurdum kadini
Bosver kendini uzdugune deger mi? Diger konularini da biliyorum emin ol bu onlarin yaninda dert bile degil

İşte istiyorum ki bi hatıra olsun annesi babası da yanında bi arkadas vardı eve fotoğrafçı getirmişler çocuğun 1. Yaş gününde ailecek resim cekilmisler
sizde prof makina almayı sunun eşinze bol bol evde dışarda çekilirsiniz hem bolca hatıra bulunur hemde kalıteli olur resimleriniz:)

Kıyamam sana ya inan kafaya takilacak mevzu degil.Bundan sonra cekinirsiniz.Esine guzel guzel soyle tartismadan suclamadan .Bayramda yapabilirsiniz bunu mesela benim ailemle boyle bir resmimiz var .Bayramda cekilmistik , bayramliklarinizi giyin gidin studyoya.

Ben de hiç sevmem stüdyoda fotoğraf çektirmeyi. Sırf bu yüzden nişan ve düğün fotolarımız dış mekanda çekildi.
Ayrıca fotoğraf çektirmeyi ben de sevmem pek zorlarım kendimi bazen.
Siz çekin bol bol çocuğunuzun ve kendinizin resmini. Bazen babayla habersiz falan çekin oğlunuzla ikisini.

İşte bunlar hep özenti...
Sosyal medyafa goruyoruz, ozeniyoruz, sanki boyle seyler sevginin bir olcutuymus gibi dusunuyoruz. Lafim size degil aslinda, insanlar genel olarak cok degisti.
Neyse benim esimle son bi senedir hic fotografim yok, hatta profesyonel makinem olmasina ragmen yok:KK53: bakiyorum millet her gun ozcekim yapiyor, bana tuhaf geliyor ne bileyim. Ozel anlarimizin tabi ki fotografinin olmasini isterim ama olmasa da olur. Sen de cok kafaya takma, eger telefonun veya dijital makinen varsa bebeginin cek fotografini ani kalsin, esin de illa ki ara sira girer kadraja:KK48:

stüdyo çekimi kadar itici gelen bi fotoğraf türü daha yok bana göre...oldu olacak istanbul hatıRa sı da yazsınlar arkaya :confused:

Back
X