• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve arkadaşı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kiyida
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Siz ilk öğrendiğinizde büyük bir olay çıkarıp, kadının kocasını ve diğer adamın eşini haberdar etmeliydiniz bence. Eşinizi iş yerine rezil edeceğinizi herkese rezilliklerini duyuracağınızı söylemeliydiniz. Adam baktı siz kabullendiniz bir şekilde eve gelişini. Kadınla görüşmeye devam etti. Nası bir arkadaş uğruna yuva yıkmayı, eşinin istemediği bir şeyi yapmayı göze alabiliyor? Eşiniz sizi umursamıyor. Bekar gibi yaşıyor. Sürekli çocuk gözetler gibi bu adamı gözetleyecek misiniz?

Family gibi bir uygulama değildir, yasa dışı birşey olmalı…

Kapının üzerine normal güvenlik kamerası koyabilir. Ancak delile felan gerek yok, bu hali bile boşanma sebebi. Grup yapıyor olmaları da olası. İğrenç ya..

Hukukta family uygulaması için parantez açıldığını sanmıyorum. neticede bu bir dinleme ve izleme programı ise ve eşine haber vermeksizin cihaza yüklendi ise geçmiş olsun derim. bir de etik ve hukuk olarak ayırmak lazım. ben de yanlış biliyor olabilirim ve hukuka aykırı ise eşinin rızası olsa dahi dinleme yapıldığı gerekçesi ile hanımefendinin başı derde girebilir. her şeyden önce eşinin rızası varsa da bilişim suçu işliyor. Anayasa Mahkemesi'nin kararı
kapının üstüne konan güvenlik kamerasının bile bazı kıstasları var. örnek olarak, kendi evinizin güvenliği için yerleştiriyorsanız kamusal alanı kayıt altına almamalı.
o yüzden bazen bizim burada verdiğimiz fikirler, canı yanan insanlara ilaç olması maksadıyla söylememize rağmen aşırı zehirli olabiliyor.

Biri görmüştür eve girerken. Ya da saç telini vb bulursun diye korkmuştur.
Banyo giderine bak. Sac kıl vb var mı? Gşsere takılıyor bazen. Nevresim takımı hangisini kullanmış, capraz soru sor. Gercekten o nevresimler yıkanmış mı bak. İkisi sevgili diğeri biliyor olabillr. Hatta giderini paravan olarak kullanıyor olabilirler.
Hatta kadın bu sebepten bosanıyor bile olabilir. Şüphelendiği birseyler olmuştur boşanmak istemiştir.

Hukukta family uygulaması için parantez açıldığını sanmıyorum. neticede bu bir dinleme ve izleme programı ise ve eşine haber vermeksizin cihaza yüklendi ise geçmiş olsun derim. bir de etik ve hukuk olarak ayırmak lazım. ben de yanlış biliyor olabilirim ve hukuka aykırı ise eşinin rızası olsa dahi dinleme yapıldığı gerekçesi ile hanımefendinin başı derde girebilir. her şeyden önce eşinin rızası varsa da bilişim suçu işliyor. Anayasa Mahkemesi'nin kararı
kapının üstüne konan güvenlik kamerasının bile bazı kıstasları var. örnek olarak, kendi evinizin güvenliği için yerleştiriyorsanız kamusal alanı kayıt altına almamalı.
o yüzden bazen bizim burada verdiğimiz fikirler, canı yanan insanlara ilaç olması maksadıyla söylememize rağmen aşırı zehirli olabiliyor.
Evin içini kastettim. Eşi de net görür zaten. Komşunun kapısını izleyemez… eşi şikayetçi olmadan, bilgi işlem personeli istifa ediyorsa suç farklıdır. Keyloger gibi birşey yüklemiştir yasa dışıdır. Yoksa bilgi işlem personeli normal birşey yüklese istifa etmezdi. Çocuğunun telefonu izleyecek deyip yükletmiş olabilirdi. Durumu farklı görünüyor.

Kadın boşanma sürecinde olduğu için duygusaldı muhtemelen, kocanız ve arkadaşıda bu durumdan güzelce faydalandi. Şimdide kadın kocasına döndüğü için geçmişi kapatmaya çalışıyorlar. Belkide geçmiş kapansın diye kocasına döndü bilemiyorum. Ama kesinlikle masum değiller. Ona eminim.

Sakin ilerleyin ve kanit arayin. Mutlaka acik verecekler
Uc kisi kalmalari cok mide bulandirici.
Anlattiklari hikaye cok sacma, mutlaka altinda biseyler gizli
Kocasi ile barisabilir sonucta sizinkide ayrilmak istemiyor.
Kamera degil belki yurt disi planindan bahsedip eve sak diye donmek olabilir ama iyi kurgulamak lazim.

Evin içini kastettim. Eşi de net görür zaten. Komşunun kapısını izleyemez… eşi şikayetçi olmadan, bilgi işlem personeli istifa ediyorsa suç farklıdır. Keyloger gibi birşey yüklemiştir yasa dışıdır. Yoksa bilgi işlem personeli normal birşey yüklese istifa etmezdi. Çocuğunun telefonu izleyecek deyip yükletmiş olabilirdi. Durumu farklı görünüyor.

hangi programı yüklediğiniz farketmez ki. sonuçta eşinizin haberi yok ve suç oluşmuş. bu noktada bilgiyi hangi program ile elde ettiği çok fark etmiyor.
bilgi işlem personelinde çok katmanlı bir sorun vardı. hem hizmet ettiği kurum, hem kurum içerisindeki titri, hem eşinin de çok niş bir alanda kıdem kademesi yüksek bir devlet memuru olması, hem kendi dairelerinde duyulan bir rezillik yaşanması. ama şu kadarını söyleyeyim sadece yüklediği program için dahi hapis cezası alabilirdi. dolayısıyla hangi programı yüklediği fark etmez. mevzuat hepsinde aynı.

Herkese merhabalar
Eşimin birlikte çalıştığı bir hanım var bizden 5 yaş kadar küçük ve güzel bir kadın, eşiyle boşanma aşamasındayken tanışmıştık onunla sevdik hatta birbirimizi de.
Ben tanismamizdan yaklaşık bir ay sonra kadar çocukları da alıp on gunluk yurtdışına gittim. Giderken veya yurtdışında olduğumuz sürede eşimle aramda bir sorun yoktu günlük görüşüyorduk.
Döndüğümde bana kadının bir akşam moralinin çok kötü olduğunu akşam onu alıp biraz dolandiklarini ve sonra kadını tek eve birakamadiklari için bizim eve gelip beraber kaldıklarını anlattı ama bir baska arkadasi da varmış başbaşa kalmamislar, dedim diğer arkadaşında neden kalmadınız ki o zaman davet etmedi bişey yapamadım dedi.
Ben bunu kabul edemem dedim ama çok yalvardı sonra kadın çalıştığım yere geldi o da aynı şeyleri anlattı, başından çok kötü bir evlilik geçtiğini hala toparlanamadigini falan anlattı. Eşimin de kadının da yaptığının ahlaklı olmadığını biliyorum ama doğru olduğuna da inanıyorum.
O zamandan bu zamana kadar geçen sürede eşim kadınla ve diğer adamla olan yazışmalarını arama kayıtlarını siliyordu, sebebini sorunca iş için görüştükleri halde benim arıza cikarmamdan sıkıldığını söylüyordu zaten kadın da esiyle tekrar birleşmiş daha neyi dert ediyormusum.
Dün cocuklarimi istedikleri bir etkinlige götürmek için işten normalden biraz daha erken çıktım. Arabayla geçerken eşimi, kadını ve diğer adamı yine birlikte disarda gördüm. Arabamı durdurabilecegim biyer değildi korna çaldım beni farkettiler geçtim. Eşimin adamla bir işi oldugunu zaten biliyordum ama kadının da dahil olduğunu o an gördüm.
Akşam büyük bir kavga çıktı ama aramızda bişey yok durduk yere kıyma evliliğimize çocuklarimiza diyor. Bilemiyorum kadının da tekrar kocasıyla birleştiğine eminim ama ne yapacağım emin değilim. Maddi durumum iyi, evim arabam isim var. Kendi anne babam hayatta değiller.
Adamı kamufile olmak için kullanıyolar sanki. Ne münasebet iş arkadaşı evde karısı yokken kocamla kalacak. Bişeyler olmuş belli.

Yuvanızı yıkmama niyetinizi anlıyorum ama bariz evinizde grup sex yapılmış.Nasıl kocanız sizden ayrılmıyorsa kadında kocasından ayrılmıyor bunu anlamayacak ne var???Kimse düzen bozulsun istemez.Olayları masumlaştırmayı bırakın ayrılın ya da barışın isterseniz 3 maymunu oynayın ama aklınızın bir köşesinde bu olayları tutun,çünkü bu pilav daha çok su kaldıracak

Herkese zaman ayırıp cevap yazdığı için teşekkür ederim. Konudaki herkes evli ve arabası var, kadını gece bırakmamalarınin sebebi ulaşım değil yani, çok moralsizmis, intihar falan diyormuş tek birakamamislar. Ben bu kadarına ikna olmuştum o zamanlar aslında. 3lu sapik bir ilişki olduğunu düşünemiyorum kadının biriyle ilişkisi olabilir benim eşim veya diğer adam, öteki de çanak tutuyordur belki. Aksini hiçbirine konduramiyorum. İlişki varsa da kadın eşiyle tekrar neden barissin ki diyorum,
Sakinliğinize ve iyi niyetinize hayran kaldım...

Ben olsam boşardım bu adamı da öyle hemen değil. Önce arayı düzeltmiş gibi yapar, hatta arkadaşları ile de arayı düzeltmek istiyormuş gibi davranır, o erkek arkadaşını, eşini, kız arkadaşını ve eşini evime yemeğe davet eder Sadakatsiz dizisindeki gibi tüm kirli çamaşırları ortaya serer o evden çeker giderdim. Sonra yesinler birbirlerini.

İyi niyetli adam arkadaşının kötü olduğu gece eve kadını almadan önce eşini arar "böyle böyle bir durum var intihardan bahsediyor, bize mi götürsek arkadaşla ne yapsak hayatım, sana danışmak istedim" derdi. Ama eşiniz saklayıp gelince söyleme gereği duymuş artık nedense. Ayrıca kadın neden eşiyle barışmasın ki? Siz kocanızla evlisiniz, diğer arkadaş evli. Ee onların hiçbiri boşanmayacaksa o neden eşinden ayrılsın. Yasak ilişki varsa zaten bir şekilde devam ediyor.

Jjakskd
IMG_6972.webp

Asla masum değiller. Tüm yorumları okumadım yazdınız mı bilmiyorum diğer arkadaş evli mi? Belki de o kalmadı eşiniz onun da olduğunu söyleyip olayı yumuşatmaya çalışmış gibi ama doğal olarak herkesin aklına gelen benim de aklıma geldi. İğrenç bir durum.

Back
X