• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve arkadaşı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kiyida
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkese zaman ayırıp cevap yazdığı için teşekkür ederim. Konudaki herkes evli ve arabası var, kadını gece bırakmamalarınin sebebi ulaşım değil yani, çok moralsizmis, intihar falan diyormuş tek birakamamislar. Ben bu kadarına ikna olmuştum o zamanlar aslında. 3lu sapik bir ilişki olduğunu düşünemiyorum kadının biriyle ilişkisi olabilir benim eşim veya diğer adam, öteki de çanak tutuyordur belki. Aksini hiçbirine konduramiyorum. İlişki varsa da kadın eşiyle tekrar neden barissin ki diyorum,
Siz her erkeğin hayallinde ki o kadınsınız uyumaya devam edin

Konu ne olursa olsun seks bile olmasa siz yokken eve kadın almış sizin nasıl mideniz ve lq nuz var kusucam

Herkese merhabalar
Eşimin birlikte çalıştığı bir hanım var bizden 5 yaş kadar küçük ve güzel bir kadın, eşiyle boşanma aşamasındayken tanışmıştık onunla sevdik hatta birbirimizi de.
Ben tanismamizdan yaklaşık bir ay sonra kadar çocukları da alıp on gunluk yurtdışına gittim. Giderken veya yurtdışında olduğumuz sürede eşimle aramda bir sorun yoktu günlük görüşüyorduk.
Döndüğümde bana kadının bir akşam moralinin çok kötü olduğunu akşam onu alıp biraz dolandiklarini ve sonra kadını tek eve birakamadiklari için bizim eve gelip beraber kaldıklarını anlattı ama bir baska arkadasi da varmış başbaşa kalmamislar, dedim diğer arkadaşında neden kalmadınız ki o zaman davet etmedi bişey yapamadım dedi.
Ben bunu kabul edemem dedim ama çok yalvardı sonra kadın çalıştığım yere geldi o da aynı şeyleri anlattı, başından çok kötü bir evlilik geçtiğini hala toparlanamadigini falan anlattı. Eşimin de kadının da yaptığının ahlaklı olmadığını biliyorum ama doğru olduğuna da inanıyorum.
O zamandan bu zamana kadar geçen sürede eşim kadınla ve diğer adamla olan yazışmalarını arama kayıtlarını siliyordu, sebebini sorunca iş için görüştükleri halde benim arıza cikarmamdan sıkıldığını söylüyordu zaten kadın da esiyle tekrar birleşmiş daha neyi dert ediyormusum.
Dün cocuklarimi istedikleri bir etkinlige götürmek için işten normalden biraz daha erken çıktım. Arabayla geçerken eşimi, kadını ve diğer adamı yine birlikte disarda gördüm. Arabamı durdurabilecegim biyer değildi korna çaldım beni farkettiler geçtim. Eşimin adamla bir işi oldugunu zaten biliyordum ama kadının da dahil olduğunu o an gördüm.
Akşam büyük bir kavga çıktı ama aramızda bişey yok durduk yere kıyma evliliğimize çocuklarimiza diyor. Bilemiyorum kadının da tekrar kocasıyla birleştiğine eminim ama ne yapacağım emin değilim. Maddi durumum iyi, evim arabam isim var. Kendi anne babam hayatta değiller.
Kadını eve getirdiğinde kesin biri görmüş, nasılsa kulağına gelir diye önden kendi söylemek zorunda kalmış 🤷🏻‍♀️

Herkese merhabalar
Eşimin birlikte çalıştığı bir hanım var bizden 5 yaş kadar küçük ve güzel bir kadın, eşiyle boşanma aşamasındayken tanışmıştık onunla sevdik hatta birbirimizi de.
Ben tanismamizdan yaklaşık bir ay sonra kadar çocukları da alıp on gunluk yurtdışına gittim. Giderken veya yurtdışında olduğumuz sürede eşimle aramda bir sorun yoktu günlük görüşüyorduk.
Döndüğümde bana kadının bir akşam moralinin çok kötü olduğunu akşam onu alıp biraz dolandiklarini ve sonra kadını tek eve birakamadiklari için bizim eve gelip beraber kaldıklarını anlattı ama bir baska arkadasi da varmış başbaşa kalmamislar, dedim diğer arkadaşında neden kalmadınız ki o zaman davet etmedi bişey yapamadım dedi.
Ben bunu kabul edemem dedim ama çok yalvardı sonra kadın çalıştığım yere geldi o da aynı şeyleri anlattı, başından çok kötü bir evlilik geçtiğini hala toparlanamadigini falan anlattı. Eşimin de kadının da yaptığının ahlaklı olmadığını biliyorum ama doğru olduğuna da inanıyorum.
O zamandan bu zamana kadar geçen sürede eşim kadınla ve diğer adamla olan yazışmalarını arama kayıtlarını siliyordu, sebebini sorunca iş için görüştükleri halde benim arıza cikarmamdan sıkıldığını söylüyordu zaten kadın da esiyle tekrar birleşmiş daha neyi dert ediyormusum.
Dün cocuklarimi istedikleri bir etkinlige götürmek için işten normalden biraz daha erken çıktım. Arabayla geçerken eşimi, kadını ve diğer adamı yine birlikte disarda gördüm. Arabamı durdurabilecegim biyer değildi korna çaldım beni farkettiler geçtim. Eşimin adamla bir işi oldugunu zaten biliyordum ama kadının da dahil olduğunu o an gördüm.
Akşam büyük bir kavga çıktı ama aramızda bişey yok durduk yere kıyma evliliğimize çocuklarimiza diyor. Bilemiyorum kadının da tekrar kocasıyla birleştiğine eminim ama ne yapacağım emin değilim. Maddi durumum iyi, evim arabam isim var. Kendi anne babam hayatta değiller.
burnuma kötü kokular geliyor:dua:

Herkese zaman ayırıp cevap yazdığı için teşekkür ederim. Konudaki herkes evli ve arabası var, kadını gece bırakmamalarınin sebebi ulaşım değil yani, çok moralsizmis, intihar falan diyormuş tek birakamamislar. Ben bu kadarına ikna olmuştum o zamanlar aslında. 3lu sapik bir ilişki olduğunu düşünemiyorum kadının biriyle ilişkisi olabilir benim eşim veya diğer adam, öteki de çanak tutuyordur belki. Aksini hiçbirine konduramiyorum. İlişki varsa da kadın eşiyle tekrar neden barissin ki diyorum,
Açık ilişki yaşıyor olabilirler, kimin kiminle ne yaptığını umursamıyor olabilirler. Hatta bazıları karısını bilerek isteyerek başkasıyla görmek istiyor.
Garip ilişki yumakları var, gündüz kuşağı programlarında falan ne garip şeyler oluyor.

Yani diğer adam da evli ve karısını bırakıp gelip sizde kalmış öyle mi?

Mevcutta 3 seçenek var;

1. Kadın ile diğer adamın ilişkisi var. Ama bu durumda eşin sıkıştığında, benimle ilgisi yok onlar sevgili derdi size

2. Kadının, eşiniz ile ilişkisi var. Bu durumda da diğer adam, karısını evde bırakıp neden o da gelip sizde kalsın? Zaten eşiniz ve kadın yalnız kalmak isterdi onu çağırmazlardı.( tabi diğer adam da gerçekten sizde kaldıysa)

3. Grup. Bu durumda en mantıklı bu görünüyor çünkü diğer adamın sizde kalması asla mantığa sığmıyor. Evde ki karısına ne dicek ki? Arkadaşın morali bozuk, biz bugün başka yerde kalıcaz felan mı? No olmaz.

Yani orta da bir sevişme varsa, ikinci erkeğin evde bulunması mantıksız, eğer ortada sevişme yoksa, üçünüz sizin evde kalması mantıksız. Diğer adamın karısı evde değil miymiş gidip orada kalsalarmış, valla neresinden baksan grup görünüyor.

Barışır barışır..bana kalsa bazı insanlar neden evli hala onu bile anlamıyorum. Yani mantık aramanıza gerek yok.
Kocanız mesajları silmiş mı silmiş. Birşey saklıyor mu saklıyor. Arsız arsız üste çıkıyor mu çıkıyor. Siz de gidip erkek biriminin evinde geceleyin bakalım..eşinizin tepkisi ne olacak. Gerçi eşiniz tepki vermeyebilir de rahat belli

Herkese merhabalar
Kendi ayaklarınızın üzerinde duyur olmanıza çok sevindim💜 bazı şeylerden emin olsanız dahi bir kere mideniz bulandı bu durumdan. Siz iyi niyetinizi koruyun ancak temkinli olmaya da devam edin. Kadında ki iyi cesaret ayrılmak üzere ve 2 adamla aynı evde kalabiliyor eşi bu durumu öğrense boşanma aşamasında aleyhine kullanma durumu var. Hayır akıl yok cesaret var.

IMG_9051.webp

Ben bi de böyle postlarda şeye sinir oluyorum, su an böyle diyen olmadı da, sana sorumluluğu olan eşin diyorlar ya. Kadın seni ilgilendirmez falan filan. Yok ya? Benim tüm düzenim bozulacak ama kadin asla hiçbir yara almadan bu işten çıkacak? Yok öyle bir şey. Benim evliliğim bitiyorsa, tüm düzenim bozuluyorsa onun da o hayatini alır alt üst ederim.
3.kişileri koruma ve yaşatma derneği üyeleri var burada.🙈

Madem maddi olarak iyisiniz ve işiniz de var ne diye bosanmiyorsunuz?besbelli yalan söylüyor.kendinize yazık etmeyin.

Yorumların hepsini okumadım yazıldıysa görmedim merak ettim diğer adamın eşi biliyor muymuş o gece üçünün sizin evde kadını teselli etmek için kaldığını? Bi ulaşın bakalım diğer adamın eşine bir ağız yoklayın bakalım o kadın neler biliyor?

Başka bir kadının mutsuzlugunla bu kadar ilgili kocanız sizin şu anki mutsuzlugunuzla ne kadar ilgili acaba.. sırf sizin kulağınıza gelebilme ihtimaline karşı size söylemek zorunda kalmış..o kadar dürüst olsa zaten anında sizi arar söylerdi..evinizde kaldiktan sonra söylemezdi.. hiç masum bir durum değil.. üstelik evli olmak ahlak yoksunu bazı kişiler için bir paravandir sadece..yani kadının kocasıyla barışması eşinizle bir ilişkisi olabileceği ihtimalini eksiltmez maalesef..

Eşinize neymiş kadının moralinin bozuk olmasından?! Dışarıda bir yemek yiyip dertleşip herkes kendi evine dağılsaymış bu kadar önemliyse, ne diye sizin eve gelip kalıyor yahu?! Ne münasebet. Mesajlar, aramalar da siliniyor. Yok asla masum değiller. O gece bir şeylerin olmamasına ihtimal bile vermiyorum. Birilerine göründükleri için eşiniz size durumu bu şekilde açıklamış. Yani kadın açısından da düşününce, insan evli bir erkek arkadaşının evine gidip kalır mı masum olsa? Düşünmez mi hiç eşi ne düşünür, uygun olmaz, bu adam evli vs diye. Aralarında önceden elektriklenen bir durum o akşam zirveye ulaşmış ki evine kadar gelip kalmış. Hadi hepsini geçtim, eşiniz tüm bunlara rağmen hala o kadınla görüşüyor..
Ayy eşinizin saçını başını yolasım geldi benim bile.
Hele ki bu kadın uzun zamandıt ailevi sorun yaşıyor eğer iyi niyetle gelmiş olsalar konu sahibi evdeyken de eşi morali bozuk gidecek yeri yok bize getirsem olur mu diye sorabilirdi. Ama kadının gitmesini beklemişler muhtemelen eve girip çıkarken birinin gördüğünden şüphelendi önce ben konuşayım diye eşine anlattı. Msjları silip sen arıza çıkarıyorsun demek de tam manipülatif bir olay yalnız

Back
X