• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailede adalet olması gerekmez mi

nasıl bir adalet bekliyorsun sen?
Aslında adalet derken şöyle Abim var ona farklı davranıyorlar ikimiz aynı ortamdayken bariz bi şekilde fark ediliyor o gidince tabi işleri bana düşüyor o zaman iyiyim onlar için ona karşı daha toleranslılar beni de yeri geldi mi azarlayıverirler oysa abimin yaptığı yanlışlar görülmez bile benim hatalarımda silmek çok kolay beni

Ailenin seni silmekten bahsetmesi bir yanda senin deediğin pikniğe giderken eleştirilmek bir yana.
Konunun açıklamasını tam yapmadığın için sana diyeceğim: kendi artılarını ve eksilerini gör.
Ailen niye sana karşı adaletsiz ? Neden seni silecek kadar karşı duruyorlar ? Dediğin gibi eften püften olayların bu hale gelmesi normal değil.
.
Gerçekten bilmiyorum başka ciddi bi sebep yok onların yüzünü kara çıkaracak bişey yapmadım, ne bilim herkesin içinde utandırmadım vs sadece yanlışlarına artık dayanmak zor iyileşsin kendi yanlışlarını düzeltsinler huzur olsun istiyorum ve bunu dile getirirken bazen sinir olup bağırıyorum evet hatam da bu benim kabul ediyorum

onların istemedikleri biriyle mi evlenmek istiyorsunuz ? yada evlenmek istemediğiniz için mi tartışmalar çıkıyor
Yok kısmet olmadı denk gelmedi kuzenlerim mesela onlar hepsi evlenince bende kusur arıyorlar ne bilim düğünlere gezmelere gitseymişim bulurmuşum çünkü kuzenlerime öyle buldular oysa ünv deyken elime tel alsam hemen bişey sanıyorlardı şimdi de olmuyor diye suçlusu ben oldum ne yapayım kapı kapı erkek mi arayım

Yok kısmet olmadı denk gelmedi kuzenlerim mesela onlar hepsi evlenince bende kusur arıyorlar ne bilim düğünlere gezmelere gitseymişim bulurmuşum çünkü kuzenlerime öyle buldular oysa ünv deyken elime tel alsam hemen bişey sanıyorlardı şimdi de olmuyor diye suçlusu ben oldum ne yapayım kapı kapı erkek mi arayım

yaşadığınız yer küçük mü ? yada akrabalar ile ilişkiler sıkı olduğundan olabilir aileler özellikle kızları belli bir yaştan sonra bekar olunca ister istemez karşılaştırma yapabiliyorlar. anne babanızın yaşı fazlaysa belkide düğününüzü görmeyi arzuluyr olabilriler . ama bu sebep evladı silmek için bir neden değil belkide burda söylemediğiniz bişey var bilemedim

yaşadığınız yer küçük mü ? yada akrabalar ile ilişkiler sıkı olduğundan olabilir aileler özellikle kızları belli bir yaştan sonra bekar olunca ister istemez karşılaştırma yapabiliyorlar. anne babanızın yaşı fazlaysa belkide düğününüzü görmeyi arzuluyr olabilriler . ama bu sebep evladı silmek için bir neden değil belkide burda söylemediğiniz bişey var bilemedim
Yok gerçekten öyle büyük bi sebep işte bunun için şuna bağlıyorum ben gözlerimde bi değerim yokmuş gözde değilmişim zaten ki düşeyim gözlerinden teşekkür ederim sana ve diğer kızlara da okuyup cevaplar yazdığın için

Yok gerçekten öyle büyük bi sebep işte bunun için şuna bağlıyorum ben gözlerimde bi değerim yokmuş gözde değilmişim zaten ki düşeyim gözlerinden teşekkür ederim sana ve diğer kızlara da okuyup cevaplar yazdığın için
Sizin gıbı bır arkadasım var

Annesı babasınıda tanıyorum çok ıyı ınsanlar

Evlenemedıgı ıçın sıkayetcıler ama kadın dıyor kı cevreden o kadar sorup rahatsız edıyorlar kı evde ıster ıstemez konuyu acıyorum ve tartısma çıkıyor aslında nıyetım kızını uzmek degıl

Ama arkadasıma sorsan benı sevmıyorlar evde fazlalık gelıyorum onlara dıye dusunuyor

Iyıkı çalısıyorum para verseler evde durdurmayacaklar dıyor o anlatıyor ben ınsanları tanıyorum sasırıp kalıyorum

Belkıde sen öyle algılıyor olabılırsın

Iyı yonden bakmaya calısın konusun sakınce elbette hataları vardır kımse mukemmel degıl ama bırbırınızı kırmadan söyleyın

Hem evlenınce öyle seylerle uğrasıyosunuz kı ınanın su yasadıklarınızı özleyecek duruma gelebılıyorsunuz

Ben yapim geregi cok cookk inatci birisiyim..
Ailemden surekli sen soylesin sen boylesin biz seni coktan sildik zaten vs vs laflarini isitsem eve dahada ayak basmam!
Yani dakka basi sildim seni siliyorum fln:KK12:

Ki benim annemle aramda boyle birsey gecmisti..
Sevgilimi istemiyor kendisi laf arasindada ben okulum bitsin evlencem dedim annem bi kopurdu gittigin gun beni sildigin gun olur fln dedi:KK11:
Ananem araya girdide sustu...
Tek bir sozde bile soguyan birisiyim ki annemin bu dedigini asla unutmam.
Birde her gun her gun boyle seyler duydugumu dusunuyorum da bir saniye katlanmam...

Evlenmeyipte ne yapacakmış annen turşunumu kuracak sevdiğin kafa olarak anlaştığın biri varsa tabi ki evleneceksin damat bey elinde çiçek çikolata seni lstemeye gelecek üni bittikten sonra doğal süreç bu, annenin derdi ne anlamadım üniden sonra çalışıp,çalışıp paranı onlaramı vereceksin ,

Back
X