ailede hic olmadan tek yumurta ikizligi ve kadinin zayifligi

epack_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
2.170
13
158
- Yurtdışı
merak ettigim ailede bilinen hic ikiz gecmisi olmayan olup da ikiz gebe olan var mi bir de ikiz gebelikerde biraz a bunye de onemli mi yani kadin 150 boy ve 43kilo ile ikiz gebe kalabilir mi sizce yani zayif olup ikiz doguran var mi

ayrica klomen kullanip hamile olanlardan doktor kontrolu olmadan kmen alan var mi yani klomen kullanma sureci nedir

Eğer doğal yollarla gebe kalacaksan ikiz gebelikde soyaçekim vardır iki tarafın ailesindede yoksa çok zor bir olasılık bence sanırım ikiz gebelik istiyorsun ama bence klomen gibi ilaçları doktor kontrolü olmadan kullanmak sakıncalıdır boy ve kilonunda ikiz gebeliği taşımada bir etkisi olduğunu sanmıyorum

yanit icin tesekkurler yok ikiz istedigim icin yazmadim her seyden oncesi saglikli bi bebek herkes icin tabi ki.. merakimdan yazdim genelde ikiz hamile olan arkadaslarim biraz daha iri yapililar da etkisi var mi diye? klomeni burdan gordum doktor kontrolsuz olmaz ama sanki bikac yerde olesine kullanan duydum da onun bir de ignesi fln mi var ? kafaya gore kullanilmaz diye biliorum bende

tek yumurta ikizliğinin genetikle ilgisi yok. bilinemeyen bir sebeple hücre bölünüyor. kısa boylu ve zayıf olmak doğum ve hamilelik süresince az da olsa riske sebep olabiliyor. ben tek yumurta ikizlerine hamileyim. 158 boyum ve 48 kilo ile başladım. şimdiye kadar tansiyon düşüklüğü dışında sorun yaşamadım.

ailede hic mi yok sizin? tesadif biliyorum ikiz tek yumurta ama yine de gizli de olsa ailede olan oluyormus snr cunku kimi insan ikiz hamile kalip digeri kaybolunca anlasilmadan tek gebelik oluyormus diye ogrendim.. cogu kisi klomenle ikiz oluyor ama dogal olan 2 arkim var birisi tesaduf digeri babasi ikizmis

tek yumurta ikizliği genetik değildir
çift yumurta anneden gelen genetik özelliktir
150 boya da 43 kilo normal kilo ayrıca

yaşayan ikiz hiç yok. anneannemin ikizleri olmuş ama yaşamamış. ben de minyon tipli olduğum için ilk başlarda çok araştırmıştım doğum için sorun olur mu diye. bir kaç sitede okumuştum. Çok az da olsa olumsuz etkisi olabiliyormuş. şu ana kadar olumsuz etkisini yaşamadım ama çevremdekiler bana endişe dolu gözlerle bakıyor:))sen çok zayıfsın nasıl taşıyorsun bu karnı, ikizlere nasıl bakacaksın heba olursun sen vs vs

merak ettigim ailede bilinen hic ikiz gecmisi olmayan olup da ikiz gebe olan var mi bir de ikiz gebelikerde biraz a bunye de onemli mi yani kadin 150 boy ve 43kilo ile ikiz gebe kalabilir mi sizce yani zayif olup ikiz doguran var mi

merhaba, ben de tek yumurta ikizlerine 11 haftalık hamileyim, arkadaşın da dediği gibi tek yumurtada ailede ikiz olmasına gerek yok hücre bölünüyor.

boyum 1,68 kilom ise 50 idi en başta. bence bu işin kilo ile de alakası yok, şans :))

cvp icin. tesekurler snr sans isi dedigin gibi bu arada saglikla kucagina al bebisleri. tek yumurta oldugu. kesin yani demi nezaman anlasildi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…