• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailede sahip çıkmıyorsa... son çare...

Azminize hayran kaldım. Helal olsun valla. Çocuklarınızı bırakmayın. Onlar siz olmadan mutlu olamazlar. Anne başka bir boyut. Baba şefkatiyle anneninki bir olmuyor, k noşluk hiçbir şekilde dolmuyor. 1 sene sonra keşke dediğiniz her durumu telafi edebilirsiniz. Yeter ki isteyin. 1 sene daha sıkın dişinizi. Okulu bitirene kadar. Sonrası Allah kerim. Yorucu, yıpratıcı sürecin çoğu gitmiş azı kalmış. Çocukları seneye anaokuluna verebilirsiniz. Ekrandan kurtulurlar hiç değilse. Sonrası da zamanla toparlanır. İyi düşünün, iyi olsun. Çok güçlüsünüz, pes etmeyin. Yolunuz açık olsun

Sizin okuduğunuz AÖF bölümü mü uzaktan eğitim bölümümü farklı oluyor uzaktan eğitim uzaktan eğitimde canlı dersleri var hocalarla hergün oradan tanışabilirler sınıf ortamı var uzaktan eğitim farklı oluyor biraz.
Auzef Uzaktan eğitim okudum . Tamam hocaları görsen görürsün ama o kadar. Yardımlaşlşacak kadar, dertleşecek kadar bir arada olmak mümkün değil.

Sizde mi okuyorsunuz ? Bölüme göre değişiyor olabilir mi? Ben Coğrafya bölümünü bitirmiştim 4 sene oldu bitireli. Belki de çalıştığım için vakıf olamadım.

Auzef Uzaktan eğitim okudum . Tamam hocaları görsen görürsün ama o kadar. Yardımlaşlşacak kadar, dertleşecek kadar bir arada olmak mümkün değil.

Sizde mi okuyorsunuz ? Bölüme göre değişiyor olabilir mi? Ben Coğrafya bölümünü bitirmiştim 4 sene oldu bitireli. Belki de çalıştığım için vakıf olamadım.
Ben Anadolu üniversitesi okudum işletme.

Coğrafya AÖF kapsamında geçiyor İstanbul üniversitesinde siz sanırım 2.üniversite kapsamında sınavsız okudunuz bende düşünmüştüm bir ara ama vazgectim 🤭

Uzaktan eğitim diye gecen bölümler sınavla alıyor kardeşim farklı bir üniversitede uzaktan eğitim okumuştu günlük canlı dersleri oluyordu o zaman sınıf ortamları vardı belirli saatlerde yine sınavları okuduğu okulda oluyordu.

Sizin okuduğunuz AÖF bölümü mü uzaktan eğitim bölümümü farklı oluyor uzaktan eğitim uzaktan eğitimde canlı dersleri var hocalarla hergün oradan tanışabilirler sınıf ortamı var uzaktan eğitim farklı oluyor biraz.

Ben Anadolu üniversitesi okudum işletme.

Coğrafya AÖF kapsamında geçiyor İstanbul üniversitesinde siz sanırım 2.üniversite kapsamında sınavsız okudunuz bende düşünmüştüm bir ara ama vazgectim 🤭

Uzaktan eğitim diye gecen bölümler sınavla alıyor kardeşim farklı bir üniversitede uzaktan eğitim okumuştu günlük canlı dersleri oluyordu o zaman sınıf ortamları vardı belirli saatlerde yine sınavları okuduğu okulda oluyordu.
Evet sınavsız 2. Üniversite kapsamında okudum:) Alan değikliği yaparım diye bitirdim.

Biz o dönem çok yakın bir arkadaşımla birlikte başlamıştık, hem çalışıp hem okumak bize cazip gelmişti.

Bizim zamanımız da sınavlarımız ilk iki sene online olmuştu son iki sene de Sınavlara Marmara Ünv.de gözetmenler eşliğinde girmiştik.

Sonuç olarak Auzef de 2. Üniversite olunca sınavsız oluyordu ama ilk lisans olacaksa bütün bölümlere sınavla yerleşiliyordu. Sanırım şimdi de öyle.

Ben bu sene Sosyolojii için başvuru yapmayı düşünüyorum bakalım nasıl geçecek:)

Back
X