- Konu Sahibi Hayrunnisa3
Hayatında çok zorluk görmüş biri olarak çaresizliğin,sıkışmışlık hissinin,yalnız olmanın ne demek olduğunu bilen biri olarak yazıyorum,o çocuk seçmedi dünyaya gelmeyi neticede bizler karar veriyoruz,durumunuz,psikolojiniz çok kötü durumda anlayabiliyorum fakat o anneye muhtaç,çocukluğunda yaşanılan travmalar bir daha unutulmuyor lütfen oğlunuzu bırakmayın,o terkedilmiş hissiyatını yaşamasın evdeki o baba denen adam o çocuğa neler yaşatacak ne söyleyecek arkanızdan,beynini nelerle dolduracak az çok tahmin edebiliyorum
Siz güçlü bir kadınsız çabalayan didinen kendine çıkar bir yol arayan .. ama o çıkar yol çocuğu bırakıp gitmek değil .. babası diyenler olabilir ama nasıl bir baba olduğu ortada zaten konuşmaya gerek yok
Sabır biraz daha sabır,yolunjz çiçek bahçesi olsun ,rabbim yardımcınız olsun duam sizinle ama iyice bir oturup düşünün lütfen
Siz güçlü bir kadınsız çabalayan didinen kendine çıkar bir yol arayan .. ama o çıkar yol çocuğu bırakıp gitmek değil .. babası diyenler olabilir ama nasıl bir baba olduğu ortada zaten konuşmaya gerek yok
Sabır biraz daha sabır,yolunjz çiçek bahçesi olsun ,rabbim yardımcınız olsun duam sizinle ama iyice bir oturup düşünün lütfen