• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailede sahip çıkmıyorsa... son çare...

Evet ilitam
Ama kaldirilma durumu var hocalarımiz öyle diyor

bu dediğime muhtemelen çok sinirlenecekler olacak ama ülkede zaten gereğinin çok daha fazlası ilahiyatçı var. bazı siyasi sebeplerden ötürü de ihtiyacın çok daha fazlası ilahiyat öğretmeni var. bölüm kaldırılır mı bilemem ama sizin bu alanda öğretmen olmaktan başka bir plana da ihtiyacınız var.

bu dediğime muhtemelen çok sinirlenecekler olacak ama ülkede zaten gereğinin çok daha fazlası ilahiyatçı var. bazı siyasi sebeplerden ötürü de ihtiyacın çok daha fazlası ilahiyat öğretmeni var. bölüm kaldırılır mı bilemem ama sizin bu alanda öğretmen olmaktan başka bir plana da ihtiyacınız var.
Ne gibi bir plan mesela her konuda öğretmenlik en uygunu gibi görünüyor.

Ailem peşimi bırakmaz bizi rezil ettin diye hatta 4 ay önce kadın sığınmaya gittim diye peşime düştü babam yalvardı gel senin arkandayım diye güvendim gittim karısı hep zehir etti hayatı çocuklarıma verdiğim yemek bile laf oldu 1 ay olmadan dediki Kocan gelecek kocana dön öyle geri getirdi beni babama dedim ayrı ev açacağım sadece arkamda ol bu adam hasta ama dinlemedi arkamda olmadı ama benim onlardan ayrı adım atmamı da istemiyor mazallah rezil olurlarmis isimleri çıkarmış
Kadın sığınma evlerinin adresleri ve iletişim bilgileri gizli oluyor. Babanız size nasıl ulaştı ? Siz mi aradınız ?

Ben anlamadım, açıktan okuyorsunuz üniversitedeki hocalarıniz arkadaşlariniz durumunuzu nasıl anlayip size telefon almak istiyor.
Açıkögretimde sınıf, hoca vs tanımiyorsunuz ki sınavdan sınava gidip geliniyor.
Tanıdığınız arkadaşlariniz nasil oluyor her okulun bahçesinde tek bir okulda sınava girilmiyor ki?

Ben anlamadım, açıktan okuyorsunuz üniversitedeki hocalarıniz arkadaşlariniz durumunuzu nasıl anlayip size telefon almak istiyor.
Tanıdığınız arkadaşlariniz nasil oluyor her okulun bahçesinde tek bir okulda sınava girilmiyor ki?
Şimdi onlisans olsa evet normal bildiğimiz açık öğretim öyle oluyordu ama bu ilitam yani ilahiyat tamamlama programi olduğu için üniversitem belli okul öğrenci temsilcisi belirlemis watsabtan 7 ders var her dersin grubu var ana grupta var ayriyeten canlı derslerimiz var hafta içi hergun yeni okul ortami olmasa bile oradaki hocalar öğrenciler sizi tanıyor arkadaş oluyorsunuz

Ilitam bir üniversiteye ait yani rastgele olan onlisans açık öğretimdi evet ama ben universitemin fakultemin öğrencisiyim fakultem belli yani

Haklısınız oda farkında aslında dile de getiriyor arada sen alanında beni bosuyacan diye ama desteklememekle beraber engelde olmuyor ...
Sen boşver hiç planlarından bahsetme köprüyü geçene kadar ayıya dayı de. Nasılda 2-3 seneye başka bi hayatınız olacak bunu düşünüp motive olun. Birde habire aldatıyosa gelip senlede ilişki kuruyosa çok dikkat et çift korun ondan habersiz ek önlemlerde al, ve bulaşıcı hastalık açısından muayenelerini ol. Dışardan sana mikrop getirebilir

Benim akıl almak istediğim konu büyüğünü eşime bıraksam xokmu kötü bir anne olurum 2 çocukla olmaz büyüğü zaten babasına çok düşkün
Sakın evlatlarını bırakma. Çocuğun sen varsın diye mutlu. Anne yanında olmazsa psikolojisi bozulur.

Çok küçükler bu zamana kadar gelmişsin biraz daha dişini sık. Mesleğini eline al sonra iki evladınla bir hayat kur..

İşin gücün oldu mu kimse önünde duramaz.

Açıktan okuyorum sınav günleri gidip giriyorum sınavlara
Birikim asla yok çevremdeki arkadaşlarım yardımcı olmaya çalışıyorlar ama gelen 2 kuruş da mutfak ihtiyacını eşim doğru dürüst karşılamadıgi için öyle duruyor
Hali hazırda da agsye çalıştığım için kitap işini de öyle hallediyorum
Ben anlamadım açıktan okuyorsanız hocalarla, sınıf arkadaşlarıyla nasıl bu kadar içli dışlısınız? Ayrıca ne okuyorsunuz ki açıktan okuyup da Ags çalışıyorsunuz?
Aileniz dahil herkesten ümidi kesip kendi ayaklarınız üzerinde duracaksınız, çocuklarınız için...

Ben anlamadım açıktan okuyorsanız hocalarla, sınıf arkadaşlarıyla nasıl bu kadar içli dışlısınız? Ayrıca ne okuyorsunuz ki açıktan okuyup da Ags çalışıyorsunuz?
Aileniz dahil herkesten ümidi kesip kendi ayaklarınız üzerinde duracaksınız, çocuklarınız için...
Aynen bana da garip geldi. Bende 2. Üniversite okurken İstanbul Ünv. Açıktan okudum. Sınavdan sınava okula gittim ne hocalarla ne okuyanlarla bir araya geldim.

Konu sahibinin bahsettiği AÖF Anadolu üniversitesi değil, İstanbul, Erzurum, Ankara bunlardan biridir uzaktan ögretim diye gecer sınavlara sadece okuduğun üniversitede girilir sınav gözetmenleri yine kendi bölüm hocaları olur.

Konu sahibinin bahsettiği AÖF Anadolu üniversitesi değil, İstanbul, Erzurum, Ankara bunlardan biridir uzaktan ögretim diye gecer sınavlara sadece okuduğun üniversitede girilir sınav gözetmenleri yine kendi bölüm hocaları olur.
Tamam bu uzaktan eğitimlerde aynı şekilde hocalarla arkadaşlarla bir arada olmak çok zor. Sınavlara girip çıkıyorsun. Ben de İstanbulada 2. Üniversite okumuştum ordan biliyorum.

İstanbul üniversitesi de sınavları her ilde yapıyor, anadolu üniversitesindekinden farklı değil sistemleri. Diğerlerinin de araştırmadım ama çok farklı olduğunu düşünmüyorum. Velev ki oldu sınavdan sınava bu kadar arkadaş, hoca bağlantısı kafama yatmadı

Senin gibi azimli bir kadın her şeyi başarır tebrik ederim gerçekten. Bu kadar süre bu noktaya gelmişsin, yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin havlu atma sakın. Agsyi kazanırsan 14 ay sanırım asgari ücret alacaksın sonrada ataman olacak. Yanlış biliyorsam düzeltsin arkadaşlar. Yani bu süredede senin desteğe ihtiyacın var, atansan doğu görevin var. Bu yüzden hazır çalışıyoken düz memurluğuda dene, düz memurluktanda atanabilirsin.
Öğretmenlikteki yok artık daha çetrefilli. Akademi süresinde ayrılsanda o kadar parayla çoluk çocuk çarkı döndüremezsin.
Bence en güzeli düz memuriyete atanmak en azından doğu görevin olmaz, saatler düzenli olur direk bi düzen kurabilirsin kendine
Evet sistem tamamen değişti parası az ve akademi de her ilde yok. Olan ile gidip eğitim almaları gerekecek. O süreçte çocuklara bakacak biri de lazım

İstanbul üniversitesi de sınavları her ilde yapıyor, anadolu üniversitesindekinden farklı değil sistemleri. Diğerlerinin de araştırmadım ama çok farklı olduğunu düşünmüyorum. Velev ki oldu sınavdan sınava bu kadar arkadaş, hoca bağlantısı kafama yatmadı
AÖF bölümü her ilde yapıyor İstanbul, Anadolu vs uzaktan eğitim kendi okulunda yapıyor İstanbulda iki farklı var AÖF ve uzaktan eğitim bölümü.

Tamam bu uzaktan eğitimlerde aynı şekilde hocalarla arkadaşlarla bir arada olmak çok zor. Sınavlara girip çıkıyorsun. Ben de İstanbulada 2. Üniversite okumuştum ordan biliyorum.
Sizin okuduğunuz AÖF bölümü mü uzaktan eğitim bölümümü farklı oluyor uzaktan eğitim uzaktan eğitimde canlı dersleri var hocalarla hergün oradan tanışabilirler sınıf ortamı var uzaktan eğitim farklı oluyor biraz.

Back
X