aileden ayrılmak

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.958
2.041
398
30
aileden ayrı kalmak hep korktuğum bi duygu.yalnız kalınca içime bi sıkıntı çöküyor .başıma geliyor gibi sanki bu aralar çıldıracak gibi oluyorum.
ey bayanlar yok mu bir hal çaresi alışırsın diyorlar ama alışamam diye korkuyorum.memur olarak atandım .5.5 saatlik mesafeli bi şehire.evden ayrılırken babam bana kedi gibi masum masum bakarken içim yanıyo.ölsem de şu acılardan kurtulsam '' diyorum.o kadar vahim hissediyorum yani.annem panik atak hastası ben yokken ya hasta olursa diyorum.Zor mudur aileden uzak olmaya alışmak ? Neler kazandırır,neler kaybettirir ?

Bir çok farklı sebeple ailemden ayrı yaşadığım durumlar oldu hiç böyle hissetmedim.

5,5 saat çok değil, ayda bir gelirsiniz. Yoksa işinizden vaz mı geçeceksiniz?

ben zorlanmadım hatta daha rahat hissediyorum kendimi.
- hiç bir zaman mutlu mesut bir ailem olmadığı için olabilir-

zaten bir süre sonra alışıyorsun alışmak zorundasın yarın bir gün evlendiğinde ailen olmayacak yanında.
böylesi daha tatlı olur özlersin gelmelerini heyecanla beklersin üzülme bak ne güzel memur olmuşsun.

Millet atanmak için yıllarını veriyor. Bence sukredin. 2 haftada bir gidersiniz. Ayrıca hasta olacak olduktan sonra yanınızda da olur.

benim annemde beni birakip baska bi yere gidecegini soyluyor. Kiz kardesim de ayni sekilde. babamdan zaten ayriyim. Ben de de bu ruh hali var. Senin ki kadar kotu degil ama baya kotu yine de

Alisirsin canim
Ne guzel memur olmussun hayirli olsun
İki haftada bir gidersin ailene
Evli degilsen kocayi da ailenin yasadigi sehirden buldun muydu tamamdir bu is

Alışıyorsun çünkü oluşumunu tamamlıyorsun tatlım.Bireysin artık sen de annen gibi baban gibi.Hayat ne demek asıl şimdi anlayacaksın.İlk günler ararsın zırt pırt aileni telefonla teknoloji güzel bişey malum :)
Hiiç endişe etme çok güzel olacak her şey,Rabbim iyilerle karşılaştırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…