Aileden birileri ile kavga ettiniz yuzgoz olundu naparsinjz

Derinmevzu

Derinmevzu
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
233
85
98
Merhabalar burda objektif yorumlara ihtiyacim var fazla detaya gitmek istemiyorum temmuz ayinda cok feci bir kavga oldu aile ile alakali ve ben artik gorusmek istemiyorum gitmedimde cok kinci bir yapim var onlar daha olumlu yani gitmemi istiyolar oraya ama ben artik asla gitmem diyorum aranizda boyle bikac yil aileden biriyle kus olup barisan varmi merak ediyorum ben zaman herseyin ilacidir gorusundeyim sizce dusuncem dogrumu yanlis mi

Ben kinci degilim o yüzden uzun süreli küslük yaşamadım.Konuya baglı yuvamı yıktılarsa gitmem görüşmem bana çocuklarıma zaar gelecekse yine görüşmem açık olmadıgınız için bilmiyorum

Kesinlikle bir daha ne konuşurum ne görüşürüm dediğim malesef ki eşimin kardeşi olan kız var.
Bende kinci bi insanım
Ve haksızlığa hakarete uğradığım için artık bitti o insan diyorum.

Bence sende senin enerjini düşüren moralini bozan herkimse görüşme çünku böyle daha hafif oluyo insan

Kesinlikle bir daha ne konuşurum ne görüşürüm dediğim malesef ki eşimin kardeşi olan kız var.
Bende kinci bi insanım

Bence sende senin enerjini düşüren moralini bozan herkimse görüşme çünku böyle daha hafif oluyo insan
Haklisin karsindaki insandan negatif elktrk aliyosan gorusmuceksin brnce asl8nda en buyuk ceza o insani gormezden gelmek biz en iyisi gormwyelim onlari

Ben kinci degilim o yüzden uzun süreli küslük yaşamadım.Konuya baglı yuvamı yıktılarsa gitmem görüşmem bana çocuklarıma zaar gelecekse yine görüşmem açık olmadıgınız için bilmiyorum
Konu yuva yikma deil farkli bi durum tesekkrler yormnz icin

Haklisin karsindaki insandan negatif elktrk aliyosan gorusmuceksin brnce asl8nda en buyuk ceza o insani gormezden gelmek biz en iyisi gormwyelim onlari
Ona en büyük ders silmek zaten. Hayatında artık olmadığını ve olamayacağını anlaması yeter onlara. Ben Allaha havale ettim ve sustum sende öyle yap. Düşünme değmeyen insanları

Kimseye en büyük ceza silmek değil, affetmektir. Affetmek büyüklük ben de kalsındır. Beslediğiniz kin sizi a noktasından b noktasına maalesef götüremez.

Tam ayrıntıları bilinmeyince insan yorum yapamıyor. Tartıştığınız insan görüşmesem de olur denen cinsten uzaklıktaysa görüşmeyin. Ama yakınlık varsa biraz adım atmak gerekiyor. Bunun düğünü var, cenazesi var. Eskisi gibi samimi olunmaz ama selamı alınıp verilir bence. Hayat birine kin beslemek için çok kısa. Kin beslemek insanın kendisine zarar bir kere.

Benim öyle büyük hareketlerim yoktur.

Yüzgöz olmam, bağırış çağırış kavga etmem aile bireyleriyle.
Ivıra zıvıra alınmam

Ama kafamı bozarlarsa da eskisi gibi samimi olmam.

Üstünü çizmem kimsenin
Ama eski sıcaklığımı da kaybederim.

Anne baba gibi kıymetli aile bireylerinden bahsediyorsan eğer
Yüzgöz bile olsan düzelirsin merak etme.

Destegin icin tesekkurler cnm wynen
Onu sil bunu sil kafasıyla gidersen etrafta kimsen kalmaz kinci insanlar diğerlerinden uzaklaştıkça daha bir kindar oluyor ben kincilerle hiç muhabbet etmem bile enerjimi düşürüyorlar.
Ayrıca adı üzerinde aile. Diğer herkesle sorun yaşayabilirsin ama aileye de kin güdeceksen seni bir süre sonra kimse sallamaz hazır ılımlı bir ortam varken değerlendir bence.

Polyannacılık oynamaya gerek yok
Hata yapan insan annem babam hariç kim olursa olsun silerim
Hata kavramı herkese göre farklıdır tabi. Benim sildiğim konu bi insan abisinin eşinin namusuna, ailesine dil uzatıyosa, iftira hakaretlerde bulunuyosa silinmeyide görmezden gelinmeyide bi daha konuşulmamayıda hak eder.
Siz basit anlaşmazlıklara göre yorumladınız galiba. Her ailede olur onlar, ve evet sinir geçince konuşulup anlaşılınca hallolur unutulur. Dediğim gibi hata kavramının ne olduğu önemli, genel konuşup kinci insan şöyle böyle demeyin.

Küs olduğum insanlar var.. görüşmediklerimde.. ama gelip konuşurlarsa konuşurum uzatmam..
Kin tutarım ama kişiye göre değişir..
Her ailede oluyor.. sürekli aynı ortamda karşı karşıya geliyoruz.. o zaman huzursuzluk oluşuyor.. insan geriliyor.. ortamdan uzaklaşmak en iyisi..:bicak:

8 yildir anne tarafimla görüşmüyorum. Anne tarafim asiri dindar baba tarafi tamamen zıt bir ailem vardi zar zor katlanirdim onlara
Neyseki bir tartsima yasadimda yuzlerini gormek zorunda degilim. Huzur..

Bende kinci bi insanım

Birebir aynı şeyi yaşıyoruz :(

Aile zor günde iyi günde yanında olmasını istediğin, isteyeceğin insandır.
Ailede küslük sevmiyorum.
Karşı taraf olunluysa olumlu davranırım.

Herkes hatasının sonuçlarına katlanmalı
Şimdi ben kinci olmayım diye gidipte böyle bi insanın yüzüne ne bakarım ne konuşurum. Olayı yaşayanlar birbirini daha iyi anlar zaten
Tek kabul etmeyeceğim şey yalan. İftira! O yüzden tamamen irtibatımı kestim ben eşim bile gizli görüşüyor soğuk davranıyor. Haketti. Beter olsunlar.

Tek kabul etmeyeceğim şey yalan. İftira! O yüzden tamamen irtibatımı kestim ben eşim bile gizli görüşüyor soğuk davranıyor. Haketti. Beter olsunlar.
Aynen öyle. Bugün hakaret eden saygısızlık yapan namusuna dil uzatan yarın bi gün yuvamı yıkmayada kalkar o yüzden benden uzak Allaha yakın.

kinci bir yapım var maalesef. kolay kolay unutamam. ama büyük hareketlerim yoktur öyle. birini hayatımdan çıkarmam için hele ki bir aile bireyiyse çok çok büyük bir şey olması gerekir.

Cok yuzeysel anlatmissiniz ama.
Aileferdi kim? Ne oldu? Nasil oldu? Bunlari bilmezsek ne bekliyorsnuz bizden?
Bizim yardim etmemizi istiyorsaniz azcik siz yardimda bulunun konuyu anlamak icin. 6. Hislerim konuyu sip diye anlayacak kadar kuvvetli degil.
Lafi kerpedenle aliyoruz agizdan.

Back
X