aileden uzağa gelin gitmeyin diyen var mı?

ben izmire gelin geldim ankaradan
evlendikten elin kolun bagli oluyo asla yutmam dedigin seyleri yutmak zorunda kaliyosuun evinin huzuru icin
eger sevgilin daha simdiden seni kiriyosa yol yakinken vazgec derim ben inan hersey cok farkli oluyo ailelerde isin icine girince
es coookk onemli Allah herkezi hayirli insanarla karsilastirsin
bence sen cok iyi dusun arkadasim pek hayir gelmez gibi geldi bana sevgilinden hayirlsisi olsun insallah hakkinda:26:

ona kalırsa bulmussun benim gibi melek gibi adam diyor.. Allah yukarda aldatması felan yoktur :( bazen diyom arkadaslarıma bana s..git dedi defol dedi aman nolcak sanki dövdümü diyo evlenince neler duyuyosun diyorlar :(((

haklısın kısmet bu iler dedğin gibi. Olmicaksa bunlada olmazdı. Kısmetimde birileri var ama beim mantıklı karar almam gerekiyor elbette. çok kırıldım cok incindim donüp aklıma geliyor hepsi :(( cok seviyorum diye ağlıyor ama kavga edince acımıyor bana ben suanda bile acıyorken. Vicdanım olmasaydı bu kadar keske :((

canım sakın inanma timsah gözyaşlarına erkekler böyledir işte.26 yaş asla geç kalınmış bir yaş değil mademki kısmetlerin var.o zaman at nişanı gitsin evlenipte ahh keşke evlenmeseydim dememek ve ileride şiddet görmek istemiyosan asla onunla evlenme.çünkü böyle örnekler çok gördüm önce s tir git der sonrada tokatla tekmeyle biter evlenince çok değişiyor inan buna ve sen aklı başında birisin ben ce sevginde kalmamış onunla evlenirsen hep kırılganlıkların aklına gelecek ve daha kötü olucak.hakkında hayırlısı olsun ama bence evlenme at nişanı..kusurabakma ama ben çok kızdım ve okudum geçmişi üzüldüm senin adına ama hiçbirşey için geç kalmamışsın ..kendini bırakma hayata sımsıkı tutun derim umutla bak geleceğe kimseyi dinleme kalbinin sesini dinle mantığına yatsın seçimlerin..:21::21::21:

ona kalırsa bulmussun benim gibi melek gibi adam diyor.. Allah yukarda aldatması felan yoktur :( bazen diyom arkadaslarıma bana s..git dedi defol dedi aman nolcak sanki dövdümü diyo evlenince neler duyuyosun diyorlar :(((

sen hic bakma arkadaslarina ne demekmis evlenince neler duyuyosun bosver soylediklerini yok boyle bisey
sen ilerde oyle seviyesiz muhabbetlere girme diye gozden gecirmelisin iliskini
ne bekarken ne evliyken asla kabullenilmemeli boyle seyler
bi kere ipin ucu kactimi ne sevgi kalir ne saygi
napim ben oyle evliligi
yolun basindayken iyi dusun canm benm sonra cooooook pisman olursun

Son düzenleyen: Moderatör:
canım sakın inanma timsah gözyaşlarına erkekler böyledir işte.26 yaş asla geç kalınmış bir yaş değil mademki kısmetlerin var.o zaman at nişanı gitsin evlenipte ahh keşke evlenmeseydim dememek ve ileride şiddet görmek istemiyosan asla onunla evlenme.çünkü böyle örnekler çok gördüm önce s tir git der sonrada tokatla tekmeyle biter evlenince çok değişiyor inan buna ve sen aklı başında birisin ben ce sevginde kalmamış onunla evlenirsen hep kırılganlıkların aklına gelecek ve daha kötü olucak.hakkında hayırlısı olsun ama bence evlenme at nişanı..kusurabakma ama ben çok kızdım ve okudum geçmişi üzüldüm senin adına ama hiçbirşey için geç kalmamışsın ..kendini bırakma hayata sımsıkı tutun derim umutla bak geleceğe kimseyi dinleme kalbinin sesini dinle mantığına yatsın seçimlerin..:21::21::21:

bana beni her sinir ettiğinde telefonu kapatıcam suratına dedi,değişicekmisin dedğimde değişmicem dedi sinirle ama sanırım insanları gercekte böle tanyoruz sinirliyken dimi:( 2. nişan olucak zoruma gidiyor:( ama yapmam lazım diyorum tam istemiyorum evlenmek dicek oluyorum diyemiyorum beni tutuyor bişiler :( birbirimizi alttan almayı beceremiyoruz.. simdi istemiyorum desem nasıl ağlar beni de ağlatır :( çok duygusal cok vicdanlıyım :((( bu huyumu sevmiyorum.. ya daha kotüsü olursa diyorum bazen olmaz dimi

bana beni her sinir ettiğinde telefonu kapatıcam suratına dedi,değişicekmisin dedğimde değişmicem dedi sinirle ama sanırım insanları gercekte böle tanyoruz sinirliyken dimi:( 2. nişan olucak zoruma gidiyor:( ama yapmam lazım diyorum tam istemiyorum evlenmek dicek oluyorum diyemiyorum beni tutuyor bişiler :( birbirimizi alttan almayı beceremiyoruz.. simdi istemiyorum desem nasıl ağlar beni de ağlatır :( çok duygusal cok vicdanlıyım :((( bu huyumu sevmiyorum.. ya daha kotüsü olursa diyorum bazen olmaz dimi

sen hic bakma arkadaslarina ne demekmis evlenince neler duyuyosun bosver soylediklerini yok boyle bisey
sen ilerde oyle seviyesiz muhabbetlere girme diye gozden gecirmelisin iliskini
ne bekarken ne evliyken asla kabullenilmemeli boyle seyler
bi kere ipin ucu kactimi ne sevgi kalir ne saygi
napim ben oyle evliligi
yolun basindayken iyi dusun canm benm sonra cooooook pisman olursun

akılsız gibi düğün gününü bekliyorum sanki.sorun cıksında öyle evlenmim der gibiyim. ben kaldıramıyorum simdi cok incindim. her kavga da soyluyom beni incitmeden kırmadan kavga et diye. gecmişimi yüzüme vuruyor benle görüşürken eski sevgilini bırakamadın ya benide öyle biri sanıyorsu diyo. bunları bile bile benle nişanlandı simdi yüzüme vuruyor kıskandığım zaman onu :(

DEPRESİFİM ÖNCELİKLE SENDEN YAŞÇA BELKİ KÜÇÜK OLABİLİRİM.YAŞIM23 6 SENELİK EVLİYİM TECRÜBEME DAYANARAK VEDE YAŞADIKLARIMDAN DOLAYI SENİN ANLATTIKLARININ AYNISI NI YAŞADIM BEN İLK AŞKIMLA EVLENDİM NİŞANLIYKEN BANA TOKAT ATTI S TİR GİT DEDİ.BEN AİLEMİN TÜM ISRARINA RAĞMEN NİŞANI ATMADIM LİSEDE NİŞANLANDIM İPLOMAYI ALINCADA DÜĞÜN YAPTIK.O ZAMANLAR DAHA 17 YAŞINDAYDIM VE GÖZÜMÜ EŞİMDE AÇMIŞTIM İLK AŞKIMDI ÇOK AŞIKTIM ÇOCUKTUM GÖZÜMÜ KAPATTIM KULAĞIMI KAPATTIM AİLEME VE EVLENDİM.:17::17: NELER YAŞADIM BİLEMEZSİN.ŞİDDET KÜFÜR HAKARET.:2::ssz::ssz::ssz::ssz: İNAN DAHA KÖTÜ OLUYO VE SAYGI OLMADIĞI İÇİN ŞİDDETTE ÖLE NE DİYİNKİ SANA KİMSEYİ DÜŞÜNME GELECEĞİNİ DÜŞÜN VE SEVGİYMİŞ AŞKMIŞ BUNLAR GELİP GEÇİCİ.:20::20: ÖNEMLİ OLAN SENİN HAYATIN İYİ DÜŞÜN İYİ KARAR VER.ASLA MECBUR HİSSETME KENDİNİ.İNŞALLAH HAKKINDA HAYIRLISI OLU VE PİŞMANLIK YAŞAMAZSIN ARKADAŞIM.PİŞMANLIK NE GENÇLİĞİNİ NEDE GİDEN YILLARINI GERİ GETİRMİYO ÜZÜNTÜDEN BAŞKA HEP KEŞKE DİYOSUN.:14::14::14::14:

DEPRESİFİM ÖNCELİKLE SENDEN YAŞÇA BELKİ KÜÇÜK OLABİLİRİM.YAŞIM23 6 SENELİK EVLİYİM TECRÜBEME DAYANARAK VEDE YAŞADIKLARIMDAN DOLAYI SENİN ANLATTIKLARININ AYNISI NI YAŞADIM BEN İLK AŞKIMLA EVLENDİM NİŞANLIYKEN BANA TOKAT ATTI S TİR GİT DEDİ.BEN AİLEMİN TÜM ISRARINA RAĞMEN NİŞANI ATMADIM LİSEDE NİŞANLANDIM İPLOMAYI ALINCADA DÜĞÜN YAPTIK.O ZAMANLAR DAHA 17 YAŞINDAYDIM VE GÖZÜMÜ EŞİMDE AÇMIŞTIM İLK AŞKIMDI ÇOK AŞIKTIM ÇOCUKTUM GÖZÜMÜ KAPATTIM KULAĞIMI KAPATTIM AİLEME VE EVLENDİM.:17::17: NELER YAŞADIM BİLEMEZSİN.ŞİDDET KÜFÜR HAKARET.:2::ssz::ssz::ssz::ssz: İNAN DAHA KÖTÜ OLUYO VE SAYGI OLMADIĞI İÇİN ŞİDDETTE ÖLE NE DİYİNKİ SANA KİMSEYİ DÜŞÜNME GELECEĞİNİ DÜŞÜN VE SEVGİYMİŞ AŞKMIŞ BUNLAR GELİP GEÇİCİ.:20::20: ÖNEMLİ OLAN SENİN HAYATIN İYİ DÜŞÜN İYİ KARAR VER.ASLA MECBUR HİSSETME KENDİNİ.İNŞALLAH HAKKINDA HAYIRLISI OLU VE PİŞMANLIK YAŞAMAZSIN ARKADAŞIM.PİŞMANLIK NE GENÇLİĞİNİ NEDE GİDEN YILLARINI GERİ GETİRMİYO ÜZÜNTÜDEN BAŞKA HEP KEŞKE DİYOSUN.:14::14::14::14:

şiddet göstericeni sanmıyorum ama cok ağı laflar söyleyeceine emin gibiyim :(

evleneceğin insan adam gibi adam olursa seni her zaman savunur korur kollar sevgisini gösterir vicdanlı olursa dünyanın öbür ucuna da gitsen alışırsın canım,yinede tavsiyem iki tarafın ailesindende uzakta yaşamak yanikayınvaldenin olduğu yerde yaşamanı pek tavsiye etmem ne kadar iyi olura olsun sonuçta seni kızı gibi değil gelini olarak görecektir....ben iki tarafada çok olmasada uzağım ..avantajını çok gördüm...tek zorluğu çocuk olunca oldu bende çalışıyorum aileden birinin bakması daha iyi olurdu ama ben bakıcı tutmak zorunda kaldım ama bu da geçici bir durum oğlum 1 sene daha bakıcıda olacak sonra kreşe başlayacak geri kalan durumlarda rahatım...

Canm ilk msjLarında uzaga gitmeye değecek bri değiL demişsin sanırım sevmiyorsun fazLa..
bence nekadar sevsende uzaga gitmek cok zoorr.. ben uzağa evlendim suanda sükür eşimle beraber ailemn oldugu yerdeyim
ama insan uzağa evlenmeden anlamıyor bunu..burda nekadar konusursak konusalım boş yaşamadan anlamazsın ama amdem değecek biri değil diyorsun hiç gitme ozaman simdi vazgecmen kolay ama evleniğin zaman simdiki kolay vazgecemezsin..

Back
X