benim erkek arkadaşım öyleydi :) ama memurluga başladı ve ailesinden uzağa gitti. :)
benımkının o şansı da yok kendi işi çok şanslısın canm ailesi çok düşkün ona resmen üstüne titriyolar bende memleketimden uzak bi şehirde memurum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim erkek arkadaşım öyleydi :) ama memurluga başladı ve ailesinden uzağa gitti. :)
bilemem orasını ama 9 10 yıllık evli insan bunu diyen :)
benımkının o şansı da yok kendi işi çok şanslısın canm ailesi çok düşkün ona resmen üstüne titriyolar bende memleketimden uzak bi şehirde memurum
Valla ben süreyi baz almam evdeki huzuru baz alırım. Her kavgada annene gidersen o iş yaş. Misal eşin sıkı bi'tartışmada sesini yükseltti ve sen bunu içli içli ağlayarak annene anlattın ertesi gün eşin gönlünü aldı diyelim sen unutur eşine yine öyle sarılırsın ama annenin bakış açısı değişir. Bak benim annemler 25 yıllık evli hala tartışmaları olduğu an anneannem arasa belli etmemeye çalışır.
sizin durumunuzda çok zormuş..valla kimsesizlik berbat bi$ey
onumuzdeki 4 gun boyunca gitmem gereken çok onemli i$im var ,butun gun boyunca surecek
iki çocugum var ana okulunda , oglen yemekden almaya vede okul çiki$ina yeti$emiyorum saatinden dolayi
arkada$im ve kom$um alicak saolsunlar ama 4 gun boyunca ba$kasina yuk olmak benim çok gucume gidiyor , çaresizim onlar alicak ..
kuçuk kulagim agriyor diyor , sabaha geçmezse benim bittigimin resmidir..
bi i$in oldugunda çocuklara bakma sorunu di$inda iyyim ama , çocuklari istedigim gibi yeti$tiriyorum , $imartan yok , bana kari$an yok rahatim
ben annemin tek kiziydim senin gibi,e$ime tek $arti ayni $ehirde ya$amamizdi
ama onu kaybedince o $ehir artik benim $ehrim deildi
buraya ta$indik
yurt di$indayim bu arada , e$imin aylesi TR de
turk kom$u arkada$ bulmak bile mesele yani benim durumumda :)
nişanlım değil sevgilim.. uçak var mesafeler yakın ama o her istediğimde izin verirmi :S
:) canım benim erkek arkadasımın aılesıde aynı resmen kundakta bebek gibi davranıyor annesi. Bende üzerine çok tıtrıyorum. Zaten kayınvalıdemın en çok hoşuna giden bu. Ama benim şansım erkek arkadaşım memleketini sevmiyor. O yüzden uzaklasti ordan. Suan yasayacagımız yer onun ailesiyle benim aileme aynı uzaklikta. :)
evet canım zor bir durum tabiki. Ama bir şekilde herkes hayatını kuruyor. Bizimde böylesi yazılmış. Ben ondan başkasıyla mutlu olacagıma inanmiyorum sende ınanmıyosan bence vazgecmecanm kundakta bebek tabiri çok hoştu aynı benımkı gibi :) sevdiğim içinde uzak die vazgeçmek istemiyorum ama zor bi durum
evet canım zor bir durum tabiki. Ama bir şekilde herkes hayatını kuruyor. Bizimde böylesi yazılmış. Ben ondan başkasıyla mutlu olacagıma inanmiyorum sende ınanmıyosan bence vazgecme
takma kafana canım boşver komşuların olur onlara gidip gelirsin polis eşleri subay eşleri filan ne yapsın il il geziyolar bizim bi tanıdık var vana gitti kimsesi yoktu orda komşuları arkadaşları olmuş hatta akraba gibi olmuşlar tayinleri başka yere çıkınca ağlamış
kişiye göre değişir.
ben de 3 sene ailemden başka bir şehir de yaşadım.
evliliğimin ilk zamanları pek sıkıntı hissetmedim eşim sayesinde,
ilk zamanlar sık sık gittim geldim ailemin yanına.
ama ben alışamadım açıkçası, hamile kaldım çok kötü bir hamilelik geçirdim
yanımda kimsem yoktu yardımcı olacak, çocuğum oldu, hastalıklarım oldu,
zor zamanlarım oldu, yanımda olamadılar.
uzaklık yordu beni bu gibi durumlarda.
tabi ki insanın önce kendi kurduğu yuvasını düşünmesi de lazım.
ben bunu göze alarak 3 sene eşimin istediği yerde yaşadım.
şimdi ailemin yanındayız, açıkçası şimdi daha mutluyum,
evliliğimiizi de olumlu etkiledi.
Merabalar.. Bu aralar çok konu açar oldum.. kafanızı şişiriyorum affola...
Bi sevgilim var ve ciddi düşünüyoruz.olmak istediği meslek gereği benim ailemle aynı şehirde oturma ihtimalimiz 0 hatta koca şehirde ikimizden başkası olmuycak akraba olarak ne onun akrabaları nede benim akrabalarım olmuycak...
Şimdi herşey iyi hoş.. güzel anlaşıyoruz anlayışlı biri... çokta seviyorum ... ama koca şehirde bi başımıza olmak kafamı karıştırıyo :S
Birde iki kardeşiz ve evin tek kızıyım.. ailemin uzağı kabul etmesi biraz canlarını sıkcak ...
Aileden uzakta biriyle evlenmek hakkında yorumlarınızı merak ediyorum ?
evliler ne kadar uzaktasınız ne kadar sıklıkla annenize gidiyorsunuz :S