Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
7 yıl oldu evleneli. Ben de ayrı şehirdeyim. Dün geldik ailemin yanından ben yine ağladım. İllaki gidip gelince burukluk oluyor ama onun dışında üzülmüyorum artık. Zamanla alışılıyor
Büyümeden, iş sahibi olmadan, kendi ayaklarınızın üzerinde durmadan aile yanından çıkıp evlenmeseydiniz keşke. Böyle yapınca 28 yaşında çocuk gibi davranıyor insan.
Hepsini de yaptım. Yine de ailemden ayrılınca ağlıyorum. Senede iki veya nadiren üç kez görüyoruz birbirimizi. Bu üzülmek için yeterli bi sebep. Dediklerinizle konunun hiçbi alakası yok
Klasik ama zamanla alışacaksınız.
Eşinizle de her şey yolundaysa uzaklığı kafanıza takıp sorun üretmeyin.
Bugunler geçecek diye düşünün oralarda da mutlu olabilmenin yolunu bulun.
Arkadaş da varmış hem.
Hepsini de yaptım. Yine de ailemden ayrılınca ağlıyorum. Senede iki veya nadiren üç kez görüyoruz birbirimizi. Bu üzülmek için yeterli bi sebep. Dediklerinizle konunun hiçbi alakası yok
7 yıl oldu evleneli. Ben de ayrı şehirdeyim. Dün geldik ailemin yanından ben yine ağladım. İllaki gidip gelince burukluk oluyor ama onun dışında üzülmüyorum artık. Zamanla alışılıyor
Normalde ailemle aynı şehirdeyiz ama birkaç yıldır yılın yarısına yakınını köyde geçiriyorlar. Her girişlerinde ağlıyorun, annem geldi arada bir iş için giderken yine ağladım.
Ağlayınca yetişkin olunmuyorsa demek. Kimisi de evliliği sorgulatacak cinsten yorumları yazmış.Evlenince kök aile ilgili duygusal yanımızı söküp atmamiz gerekiyor herhalde.