Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 5 ayda bir gidiyordum fakat bu sene 8 aydır gitmedim pandemi yüzünden korkuyorum
[/QU canim bende genelde 5 6 ayda bir gidiyorum
Bende 5 6 ayda bir gidiyorumBen 5 ayda bir gidiyordum fakat bu sene 8 aydır gitmedim pandemi yüzünden korkuyorum
Ayri ulkelerdeyiz 11 ay görmemiştim. Simdi kim bilir bir daha ne zaman görürüm onlari. Uzaklik cok cok zor.Merhaba kızlar ailenizi ziyarete kac ayda bir gidiyorsunuz.
Kesinlikle insan bazen değer mıydı diye dusunuyirAyri ulkelerdeyiz 11 ay görmemiştim. Simdi kim bilir bir daha ne zaman görürüm onlari. Uzaklik cok cok zor.
Aynen esiniz ne kadar iyi olursa olsun anne cok baska bir sey ya. Allah verse cocugum olsa annemi yakindan taniyamayacak bu yüzden kesinlikle değmez.Kesinlikle insan bazen değer mıydı diye dusunuyir
Aynı şehirde yaşayanlar cok sansliAynen esiniz ne kadar iyi olursa olsun anne cok baska bir sey ya. Allah verse cocugum olsa annemi yakindan taniyamayacak bu yüzden kesinlikle değmez.
Merhaba kızlar ailenizi ziyarete kac ayda bir gidiyorsunuz.
Anladım canim bende oyleİş durumuna göre değişiyor bazen oluyor 2 ayda bir bazen 6 ayda bir müsait zamanımda gitmeye çalışıyorum