Aileemm

Cnm ywrm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
1.130
832
53
Ne kadar zormus aileden uzak bir sehrde ewlnmk smdi anlıyorum keske yanmda olsalardi annme sarilsaydim bni bu kadar ezdirmzdi smdi su sinirle burda durmak zorunda olmazdm belki o zamn bunlari yasamazdm bile bi gun kızım olursa onu baska sehrde yasayan biriyle ewlendrmycm:( bian once kurtulmk istedqm o baba ewi o kadar kiymetliymis ki sizi cok seviyorum canm annm babam kardeslerm :( sizden baska kimsenin bnm icin.uzulmedqni hatta umursamdqmi bu gun cok iyi anladm

Esim durup dururken sknti cikardi dun uyumak icin yataqa girdik annm msj atmisti o ara uyuymsn kizim diye onunla konusmak icin mutfaqa gittim kahwe yapayim hem diye az konustuk geldim yattn sabh oldu hamileyim kontrlm war pat msj vedat kim ne wedati dedm aksam annle konusydn duydum yok ole bse diyorm yok bnm cok zoruma gitti karnm burnmda wedat kimse kocam yanmda yatarkn onunla ilgili bide annemle konusacaqm sanki kadin bnm pzvn..qm! Bnde baqrndm ewe biraz ewe geldm snra geldi ewe tokat atti dua et dio hamilesin yoksa bn biliyodm sana gram uzulmem tohumna parami werdm cocuqa kiyamiyorm oyle zoruma gitti ki sabhtan beri aqliyrm :(

Canım kocan çok igrencmis ya içimi bulandırdi kendine dikkat et

We bn suan onunla ayni ewdeyim kndmden nefret ediyorum annm o kadar dediki yapma kzm bununla sonun yok dinlemdm!

Gene olmayan sesli harfler.... Yani neden kullanmiyorsunuz su sesli harfleri para mi yaziyor anlamadim ki?
Bu arada baba evini begenmeyenler icin guzel bir konu olmus

Bence annenizi babanızı kardeşlerinizi arayıp onları ne kadar sevdiğinizi kendilerine söyleyin

Tamam ailemdede sıkıntılar wardi ama keske elin oglu bni bu kadar deqersz hissetiremsydi. Babam kizsaydi uzseydi keske keske burda olsalardi

Esim durup dururken sknti cikardi dun uyumak icin yataqa girdik annm msj atmisti o ara uyuymsn kizim diye onunla konusmak icin mutfaqa gittim kahwe yapayim hem diye az konustuk geldim yattn sabh oldu hamileyim kontrlm war pat msj vedat kim ne wedati dedm aksam annle konusydn duydum yok ole bse diyorm yok bnm cok zoruma gitti karnm burnmda wedat kimse kocam yanmda yatarkn onunla ilgili bide annemle konusacaqm sanki kadin bnm pzvn..qm! Bnde baqrndm ewe biraz ewe geldm snra geldi ewe tokat atti dua et dio hamilesin yoksa bn biliyodm sana gram uzulmem tohumna parami werdm cocuqa kiyamiyorm oyle zoruma gitti ki sabhtan beri aqliyrm :KK43:
allah sabir versin simdi anlamadim sana hamileylen dokat atti

Kocanızdan hamile halinizle tokat yemişsiniz. Bebek doğunca ne olacak kim bilir? Lütfen kendi kıymetinizi bilin. Şiddetin karşısında susmayın korkmayın.

bu laflarindan sonra hala onunla ayni evde misin? ailenle aran kotu mu? Bence durmamalisin daha fazla soyle gelip seni alsinlar.

Düzgün yazar mısınız? "Text" dili kullanmak sitede yasak. Yazdıklarınız zor okunuyor. Harfleri eksik ve bozuk yazmayın lütfen.

Ewet hamileyim 36 haftalik hamile olmasaymisim o biliyomus bana yapacaqini canimi alacak daha sanki napacaksa! annem babam ayri orda uwey anne dier tarafta uwey baba war kac gun kalabilirimki

Suan nasil yazdiqimi bilmiyorum bile kusuruma bakmayin dikkatli yazmaya calisacagim

Ve bunlari hic sebeb yokken yasiyorum en ufak bir hatam yok vedat diye akrabamiz falan da yok hadi desem oyle bi konu dahi geçmedi anneme soyledim tabi vurmasi haric mesaj atmis biz namussuz deyiliz iftira atma ben kizim hamile iken kocasi yaninda yatarken kizima pz.venlk mi yapicam yazik yazmis bide diyo sayqisizlik yapmak istemiyorum soyle mesaj atmasin

Ne kadar zormus aileden uzak bir sehrde ewlnmk smdi anlıyorum keske yanmda olsalardi annme sarilsaydim bni bu kadar ezdirmzdi smdi su sinirle burda durmak zorunda olmazdm belki o zamn bunlari yasamazdm bile bi gun kızım olursa onu baska sehrde yasayan biriyle ewlendrmycm:KK43: bian once kurtulmk istedqm o baba ewi o kadar kiymetliymis ki sizi cok seviyorum canm annm babam kardeslerm :KK43: sizden baska kimsenin bnm icin.uzulmedqni hatta umursamdqmi bu gun cok iyi anladm

tamam anladik uzgunsunuzde su yazi nedir ya w ler q lar falan sessiz harfler yok, decoder lazim yazdiginiz yaziyi anlamasi icin bir insanin. Hem yazinizi okuyalim istiyorsunuz hemde iskence gibi yaziyorsunuz.

Yok artık. Ne iğrenç karını başkasıyla yakıştırıyorsun. Kocan tam bi öküzmüş.

Back
X