• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En büyük askim en buyuk yanlışım oldu

Güzel Türkçemiz , böyle kişiler sebebiyle kirleniyor ve gitgide yozlaşıyor işte :50: Üzgünüm ama konunun içeriğinden çok bu dikkatimi çekti

üzgünüm ama kendin zaten onun psikopat olduğunu biliyorsun , bir de gelmiş burada çok AŞIğım diyorsun.....
HImm yoksa sen psikopatlardan mı hoşlanıyorsun.....??? O zaman sana bol şans .....BİLE bile girmişsin bu yola......

Sen sadece egonu tatmın etmekle mesgulsun ..Kadın ögrendı dıye ıcın de rahat..Erkek arkadas bozuntun
sen ıstemesen o mesajları sana atmaz..Sen de kanıt ısteyerek adamı sahıplenıp sonra da benı bırakmıyor
yapıstı demen cok komık..O senın degıl,o kadına aıt ve sen her türlü İKİNCİSİN .. Aradan cık baskasını
bul kendıne o zaman !bekar olmasına dıkkat et..şu evlı oldugunu bılmıyordum yalanı da cok demode..Hiç mı kımlıgıne bakmıyorsunuz bu adamların ..

Son düzenleme:
Bu işte kimse masum değil ;

Bilerek ilişkiyi devam ettiren siz

Her türlü şerefsizlikle peşinizi bırakmayan aşığınız

Bu rezaleti bilerek hala o adamın soyadını taşıyan ilk eş

Durumu bilen ama idare eden anneniz

Bu tablodan hayırlı bir şey çıkmaz, yolunuza gidin .....

bırak şimdi evli olduğunu bilmiyordum öğrendikten sonra ayrılmak istedim yalanını. baştan bilmesen bile öğrendikten sonra çok ayrılmak isteseydin ayrılırdın yok peşime takıldı yok beni bırakmadı en az evli erkek arkadaşının yalanları kadar bayat. büyük ihtimalle karısıyla yıllaaardırrr cinsellikleri de yoktur değil mi :) karısıyla ateşli sevişmelerden sonra seni kandırmanın seninle dalga geçmenin büyük zevkini yaşıyor muhtemelen.

koca kadınsın ne dememizi bekliyorsun '' canım sabret sevginiz aşkınız çok büyük bugünler de geçer '' mi önce kendine sonra ailene sonra da başkalarına mesela bizlere söylediğin yalanları bırak gözünü aç o adam karısından asla boşanmaz yakında hamilelik haberini de alırsın

tamamen katılıyorum..eğer bir erkeğe gerçekten "hayır" derseniz uzaklaşır.ama bir de "haayıırrr..." demek vardır..yan cebime koy demektir.o zaman adam da koyar cebinize.

Konunun neresinden tutsak elimizde kalır. Bunu dediğim için ceza alabilirim belki ama bu konuda bahsi geçen insanların hiç birinde -buna siz ve anneniz de dahil- şeref namına bir şey kalmamış. Hadi siz gençsiniz aşktan(!) gözünüz kararmış. Anneniz nasıl buna müsaade ediyor. Ben böyle bir şey yapsam annem beni evlatlıktan reddeder. Ne kadar genişsiniz ya. O adamın o kadından ayrılacağı yok hiç boşuna böyle bi umudunuz olmasın.

Ayrıca bu ne biçim Türkçe. Siz aşkı meşki bırakıp önce bir Türkçe öğrenin bence.

öncelikle herkese merhabalar;kulubün eski üylerinden olmakla beraber kk kulubünün yenilenmesi ile bugün tekrar bu mutluluğa karıştım:) Herkese selam ve sevgiler.

Betty boop öncelikle yaşadıkların acı/tatlı haliyle sana hoş anılar, hatıralar bırakabilir ancak yürüdüğün yoldaki çalılıklar oldukça dikenli,eminim senin ilk aşkın en büyük yanlışın değil hayattan alabileceğin en güzel ders oldu.Zamanla içindeki sıkıntılar gidecektir emin ol..

sevgi ve selamla...

Bu nasıl bir Türkçe katliamıdır?
Sana bu şartlar altında nasıl saygıyla bakıp yorum yapalım?
Yazım hataları gözüme gözüme girdi.
Türkçe kullanma kardeşim, bizim suçumuz günahımız ne?

Güç bela okuduğum konunun yorumuna gelince;
Her zaman öyledir zaten ilişki çoktan bitmiştir.
Saygı sevgi falan kalmamıştır.
Bana kalırsa adamın sana yolladığı şeyler montaj,
Ya da onun adına hesap açmak falan filan.
Saf mısın?
Sen onu annesinden fazla falan da sevmiyorsun.
Baştan aşağıya komiksin. :33:

Yazdığın kelimeleri birleştirmek için oldukça zorlandım,çokmu zor anlatılıabilir bir dilde(ana dilimizde)türkçe kelimelerle yazmak?Yazın gibi yaşadığın ilişki de çok çirkin,burda yazıp günahmı çıkartmaya çalışıyorsun?çünkü bana söveceğinizi biliyorum diyerek yazıya başlamışsın..Biz ne kadar kötülesek de günahının bedelini ödersin,yani günahın yanında hala..
Sanırım yaşın küçük(evli adamla ilişki yapıp pembe hayaller kurduğuna göre)ve sevgilinin yaşı büyük olmalı ki seni kullanıyor.Adam eşini aldatarak büyük bir hata yapmış,sende de yuva yıkarak ve kendini kullandırarak bence çok daha büyük bir hata yapmışsın.Bu yaşadığın olaylardan alacağın ah emin ol yakanı bırakmaz ona göre davran bence..

adam neden ikinizi de öldürürüm dedi biliyor musun
evli bir adamla beraber olan birisinin her şeyi sineye çekeceğini biliyor çünkü
hayatta bir duruşu karakteri kişiliği olmadığını güçlü olmadığını biliyor
istediği gibi at oynatıyor

katil olacak kadar cesur biri neden resti çekip boşanacak kadar olamıyor acaba
ahahhahah
ağzımla değil başka bi yerlerimle gülüyorum

Müge anlıda neler izliyoruz adam seni öldürür annen mügeye çıkar bizde vah deriz gencecikmiş, halbuki annen evli adamla ilişki yaşamanı kabullenebiliyo vay canına :o başlı başına hata sende adamın karakterine tek bi harf yazsam acırım harflere ki sen sevgiden bahsediyosun !. Rabbim sizin gibi insanlarla karşılaştırmasın bizi..

Back
X