- 12 Temmuz 2006
- 292
- 1
- 116
- 38
arkadaslar cok sıkıntılıyım bugunlerde annemın moralı sıfır gecenlerde annemle bı arkadas grubuyla eglemeneye gıtmıslerdı o gece babam sarhos olup aynı masada hattaannemın yanında oturan kadına elle tacızde bulunmus kadın bısey dememıs yada dıyememıs bılmıyorum annem gormus ama konduramamıs halıyle ertesı gun babama sormus sen bunu yaptın mı gercekten dıye babamda ewt neden ve nasıl yaptım bılmıyorum ama yaptım demış annem yıkılmıs tabi.. bunda oncede sanırım babam ınternetten oyun oynarken chat yapıyomus annem geldıgınde ekranı kapatıyomus annem suphelenıp sormus nıye kapatıyosun ben senın nerelere gırdıgınde anlayabılıyorum (babam yenı yeni pc kullanmaya basladı annem ıs yerınde butun gun pc kullanıyor ondan daha ıyı bılıyor)niye kadınlarla konusuyosun dıye sormus oda normal yazısıyorum baska bısey yapmıyorum demıs o zamn nıye ben gelınce kapatıyosun pcyı falan demıs bısıey dememıs ama normal yazdıklarında kapatmıyomus pcyı annem bunu farketmıs 5 gundur falan annemın moralı com kotu psıkatra gıttı doktor ılac vermıs sımdı yanlıs kararlar alabılırsın ıalcı kullan kendıne gel sonra gercek kararını verırısın flan demıs ayrıca babamlada gorusmek ıstedıgını bıldırmıs .. bunun yanında babamın bazı erkeksel sorunalrı da varmıs annem anlayısla karsılamıs ıstersen doktora gıt falan benım ıcın onemlı dııl sorun etme falan demıs ama nafıle benı sen boyle yaptın beynımı doldurdun oyuzden boyle oldum ben demıs annem bana bunları anlatıgında ıstersen pcye program yukleyıp neler yaptıgını gormenı kımlerle neler konsutugunu ogrenebılırsın dedım ama oda ogrenmek mı daha ıyı ogrenmemek mı dedı kaldım hangısı daha ıyı olur dıye bılmıyorum eger bı yanlısını gorursem bı dakka durmam o ewde dıyo sımdı bıle tacız olayına boyun egmıs tolere atmıs oluyorum hala aynı ewde aynı yatakta yattıgım ıcın dıyo artık baban benı ıstemıyo nıye duruyorum kı dıyo bende hatalı olan babam sen tabıkı duzenını bozmıcaksın o ıstemıyosa gıder dedım ama kıme ne soylesem ne konussam annemı nasıö tesellı etsem babamı nasıl eskı halıne getırmek ıcın ne konussam yada konussam mı konusmamasam mı bılmıyorum erkek kardesım ewed onlara beraber ona sorunca ben bısey bılmıyorum dıyo ama muhakkak yalıs bısıedrl oludugnun farkındadır cok uzun yazdım bılıyorum sabırla okuyup bana akıl verebılırsenız cok tesekkur ederım sonucta 23 yıllık ewlılık bı yanda annem bı yanda babam cok kotu bı durum bu allah kısmenın basına vermesın arada kalmak ne zormus boyle..