Merhabalar öncelikle.
Daha önce açılmış konulara baktım ancak benim durumum biraz farklı. Sevgilimle ailem arasında kültür farkı fazla onlar doğulu biz karadenizliyiz ve eğitim düzeyi farkı da var. Sevgilimle biz iyi anlaşıyoruz beraber eğleniyoruz kavgalarımızı çözebiliyoruz vs. Ama sevgilinin annesini çözemedim henüz alışık olmadığım tavırları var. aslında iyi bi insan.Mesela dün annelerimiz tanıştı. Benim annem sevgilimin annesine çok güzel bi evlat yetiştirmişsiniz gibi bir cümle kurmuş. Ancak sevgilimin annesi teşekkür bile etmeden elimden geleni yaptım demiş ve aynı şekilde anneme benimle alakalı bir cümle kurmamış. Sevgilimin annesinin Bana karşı çok sıradan bir insanmışım gibi davranışları var, sanki oğlunun sevgilisi değilim de normal arkadaşıymışım gibi yani bu kız bize gelin gelecek gibi heyecanlı ve özenli davranışları yok. Annemle konuştuğumda iyi insanlar ama sen bu aileyle yapamazsın dedi. Benim de aklım karıştı ama sevgilimi çok seviyorum ve ayrılmak istemiyorum. Sizin fikriniz nedir?
Not sevgilim annesine düşkün
Not 2 Sevgilimin annesinin insanlara genel tavrı böyle özensiz aslında iyi bir insan ama ince düşünceden ve görgüden biraz yoksun