aileler arasi uyum

eylulvakti

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2015
47
24
18
kizlar merhaba. benim bir sorum olacak. sevgili ,sozlu nisanli evli olanlar; aileler arasi uyumsuzluk iliskinizi nasil etkiliyor. Yoksa ben ailesiyle evlenmiyorum diyenlerden misiniz

Bizde ucurum var.
Aileleri gorusturmuyoruz. Paylasacak bir seyleri yok cunku. Iki tarafa da iskence.
Dugun bitti is bitti.
Esimin ailesinin bana, benim ailemin de esime saygisi vardir. Bize karisan olmaz.

Aile önemli bence
Ailesiyle evlenmiyosun da amcandan teyzenden çok onlarla görüşeceksin, senin ailenle görüştüğün kadar sık

Bence de aile çok büyük etken sizinkilerin arasında ne gibi bir uyumsuzluk var ? Aşılabilecek ya da ortada buluşulacak bir şeyse sorun yok da yaşam tarzı falan çok farklıysa sende zorlanırsın.

mesela sevgilimin ailesi koyden sehire goc etmis faakat hala koy usulu yasiyor. hic ayak uydurmamis yasadigi yere. bizimkiler de biraz moderndir onlara gore giyime kusama ikrama dikkat ederler

Maalesef ailelerle evleniyorsun onunla kalıyorsunuz ben bile ailelerle evliyim sanki öyle hissetmeme nedeni oluyor

aileler önemli... en büyük etkende aileler çocuklarını yetiştiriyor... ailede davranışlar nasılsa çocukları da ona benzer davranış sergiliyor.

ailelerle görüşmüyorsunuz diyelim. iyi ama onları yetiştirdiği çocukta kendileri gibi oluyor.

misal kadınlara saygısı olmayan bir ortamda yetişen erkek çocuk, evlendikten sonra kadınlara çokta değer vereceğini sanmıyorum. ne gördüyse öyle devam ettirir...

kizlar merhaba. benim bir sorum olacak. sevgili ,sozlu nisanli evli olanlar; aileler arasi uyumsuzluk iliskinizi nasil etkiliyor. Yoksa ben ailesiyle evlenmiyorum diyenlerden misiniz

SONNNNNNN derece önemli diyorum.

Bizimkilerin arasında büyük fark vardı.
Boşandım ama hala eskileri hatırlar üzülürüm.

mesela sevgilimin ailesi koyden sehire goc etmis faakat hala koy usulu yasiyor. hic ayak uydurmamis yasadigi yere. bizimkiler de biraz moderndir onlara gore giyime kusama ikrama dikkat ederler
Önemli olan senin, eşinin ailesine ayak uydurabilmen ( Tabi ailesi de sana.. )
Eşinin de, senin ailene ayak uydurabilmesi ( Tabi ailen de eşine..

Cokta gerekli degil ama ortak musterekte bulasabilmeleride gerekir. İlla her hafta gitsinler gelsinler arassinlar diyemem. Zira bende kv kp oyle haftada 1 den cok aramam ama yinede birazda olsa uyusmalari sart BENCE

Valla bende deneyimledim, kesinlikle aileylede evleniliyor.! Bunun gercekten bilincinde ol. Bide erkekler ailelerine toz kondurmuyor.

ben ayak uydururum o soru degik de benim ailem taviz vermeyen insanlar yadirgiyolar herseyi

Bnm kayinpederm babamla her hafta gorusurler ararlar birbirlerini ama annem gorusmuyor esimin annesiyle cunku esim bile cok sık gorusmuyor kendi annesiyle bildigin adli vakadir kendisi..yani karakter meselesi

ben ayak uydururum o soru degik de benim ailem taviz vermeyen insanlar yadirgiyolar herseyi

o zaman maalesef ailene uyum sağlayacak bir ailenin evladıyla düşüneceksiniz.
adil değil belki ama aileniz yadırgar ve karışırsa sizin de aile hayatınız kötü etkilenir.
dedikleri gibi aileler boşanmalarda büyük etken.

Back
X