- 21 Eylül 2015
- 47
- 24
- 18
- Konu Sahibi eylulvakti
kizlar merhaba. benim bir sorum olacak. sevgili ,sozlu nisanli evli olanlar; aileler arasi uyumsuzluk iliskinizi nasil etkiliyor. Yoksa ben ailesiyle evlenmiyorum diyenlerden misiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar merhaba. benim bir sorum olacak. sevgili ,sozlu nisanli evli olanlar; aileler arasi uyumsuzluk iliskinizi nasil etkiliyor. Yoksa ben ailesiyle evlenmiyorum diyenlerden misiniz
Önemli olan senin, eşinin ailesine ayak uydurabilmen ( Tabi ailesi de sana.. )mesela sevgilimin ailesi koyden sehire goc etmis faakat hala koy usulu yasiyor. hic ayak uydurmamis yasadigi yere. bizimkiler de biraz moderndir onlara gore giyime kusama ikrama dikkat ederler
Cokta gerekli degil ama ortak musterekte bulasabilmeleride gerekir. İlla her hafta gitsinler gelsinler arassinlar diyemem. Zira bende kv kp oyle haftada 1 den cok aramam ama yinede birazda olsa uyusmalari sart BENCEkizlar merhaba. benim bir sorum olacak. sevgili ,sozlu nisanli evli olanlar; aileler arasi uyumsuzluk iliskinizi nasil etkiliyor. Yoksa ben ailesiyle evlenmiyorum diyenlerden misiniz
ben ayak uydururum o soru degik de benim ailem taviz vermeyen insanlar yadirgiyolar herseyi
Bu soruna sebep olurben ayak uydururum o soru degik de benim ailem taviz vermeyen insanlar yadirgiyolar herseyi