aileler arasi uyum

Aileler cok önemli. Yolun basindasin nişanlısın eğer uyum farkı varsa iyi düşün.

Hiç konuşmuyoruz, hiç de görüşmüyoruz böyle daha huzurluyuz.. Bazı şeyler insanın içinde kalıyor elbet. Ama yapacak birşey yok. Herkes kendi yolunu kendi çizer...

ben erkek arkadasimdan eminim kstemeye geliyolar hafta sonu. ailem de kendibe gore hakli tabi dengi dengine istiyolar ama bu kadar konusmalari da basimi agritiyor acikcasi. sana gore hava hos simdi diyorlar. havanin hoslugundan ziyade kimseyi kucumsemiyorum onlar bizden daha kulturlu daha iyi de olabilirlerdi sonucta onlar bizi ezse bu sefer bizimkiler yediremezdi degil mi ama

mesela sevgilimin ailesi koyden sehire goc etmis faakat hala koy usulu yasiyor. hic ayak uydurmamis yasadigi yere. bizimkiler de biraz moderndir onlara gore giyime kusama ikrama dikkat ederler
Siz ve aileniz sevgilinizin ailesini küçümsüyorsanız sorun olur tabi ki. Herkesi olduğu gibi kabul etmek gerekiyor.

ben erkek arkadasimdan eminim kstemeye geliyolar hafta sonu. ailem de kendibe gore hakli tabi dengi dengine istiyolar ama bu kadar konusmalari da basimi agritiyor acikcasi. sana gore hava hos simdi diyorlar. havanin hoslugundan ziyade kimseyi kucumsemiyorum onlar bizden daha kulturlu daha iyi de olabilirlerdi sonucta onlar bizi ezse bu sefer bizimkiler yediremezdi degil mi ama
Sorun çıkaran senin ailenmiş. Herkesin yaşam standardı bir değil ki.
Benim ailem de köyde yaşıyor.
Ailemi istemeyeni ben hiç istemezdim. Allah'tan eşim de ailesi de öyle insanlar değiller.

biz görüştürmüyoruz 17 senede beş kere bir araya geldiler oda kp vefatında biri oğlumun sünnetinde birde oğlumun kızımın doğumlarında sonuncuyu hatırlamıyorum bile.çözüm bu görüştürmemek ve asla asla laf taşımamak.iyimi böle hiç değil.çok üzülüyordum eskiden dünürler hep bir arada.diğer kardeşlerimin kv kp leri bi hastalık olsun koşarlar bayramda gelirler pikniklere giderler bi benim evlilik böle.isterdimki birlikte gülüp eğlenelim.

O size ve ailelere bağlı

Eşimin ailesi ile aynı şehirdeyiz ama 2-3 ayda bir ya görüşürüz ya görüşmeyiz

Anneler 8 saat ötede yılda bir gideriz ya da iki

Iki aile çok muhatap olmaz anneler Görümcemin düğününe geldiler gelecekler arayın dedi eşim de aradılar nasılsa gelmezler dediler ki onlar gelecez demişlerdi

Sonra oğlum doğunca bir ta da iki bizde görüştüler

2 yıl önce anneler gelip bir ay kaldı Kv evine bile davet etmedi bana da bir başladı için gelince uğradılar oturduk oldu bitti

Az görüşme çok huzur

Aile de önemli canım aile için boşanılmaz ama arada uyum e saygı olmalı tek taraf uyumsuz ve alıngan ise olsa da çok kavgalı gürültülü olur ben mesela bir iki konuda çok farklı olduğumuzu görüyorum o konularda sert çıkıp ailesini haklı çıkarmamalı seni anlayacağı şekilde kibarca ikna etmeli ya da mesafe koymalısın

Söyle diyeyim ailesi olmadan harika bir ilişkim vardı ailesi öğrendi nisanlandik bir türlü istenmedim şimdi bıraktı beni yani aile bu kadar önemli

Back
X