imkanları varsa keşke onlar size yardım edebilse aslında olması gereken bu. ama düşüncesizce bir hareketle sizden yardım istiyorlar. benim ablamın kayınpederi de aynen öyle. evde bişey bozulsa enişteme aldırır. o da hiç sesini çıkarmaz alır. bu durum tabi ki evde sorunlara sebep oluyor ama yine de ailesine yardımdan vazgeçmiyor
evet canm aynen yani biz 1 senelk evliyiz yuva kurmak kolay mı borçla harçla şükür yine ama bişeyler yapmaya çalışıyoruz..düğünde takımı bile kredi ile alıp sonra biz ödedik beraber eşimle.tüm bunlara rağmen ne zaman gitsek alışwerişlerni yaparız,kardeşineharçlık babasınn borçları tek tük ödenir..daha evimize yeni geldik gelir gelmez istemş eşimde 150 milyon göndermiş((az para da değil
napıcam bilmiyorum.kendi maaşımı biriktirsem diyorum oda eşimin zoruna gider die istemiyorum
selam kızlar ben bu konuda çok dertliyim.eşimle elhamdülillah severek evlendik, çok da mutluyuz.ben ona kendimi adadım o kadar çok seviyorum... düğünümüzü kendimiz yaptık, kredi çektik ikimizde çalışıyoruz çok şükür ama eşimin babası sürekli bizden bi beklenti içinde borcu harcı olan düşüncesiz yaşayan biri...bizde gurbette iki memuruz,çalışıp borçlarımızı bitirmeyi,ileriye dönük ev araba çoluk çocuğumuza yatırım yapmak istiyoruz.ama babası kredi kartını verir ödesin die,harçlık ister kendine her ay bu böyle.eşimde babam okutttu etti beni die hiç hayır diyemiyor.her ay tartışıyoruz bu yüzden.sizce ben çok mu taş kalpliyim?halbu ki tek amacım kendi kurduğum aileyi kalkındırmak.allah korusun bi hastalık olur dert olur ozaman yanlarında oluruz ama onun dışında babasının düşüncesiz yaşamasının ceremesini biz çekmek zorunda mıyız? bana bi akıl verin nolurrrr
9
O zaman sizinde aileniz sizi okuttu buyuttu sizde ailenize yardim edin oyle sacma seymi olur
ben olsam asla izin vetmezdim sizde calisiyorsunuz colugunuzun rizkini nesen baskasina veriyosunuz
esinle gerekirse kavga et tavrini koy sen gonderirsen bende gonderirim de ailem de beni okuttu de
asla geri adim atma siz taviz verdikce daha fazlasini isterler sanmayinki simdi siz veriyonuz da iyimi oluyonuz
simdi biseylet yapmazsaniz ileride hic bisey yapamazsiniz
esinize kararli oldugunuzu hissettirin yada okuyan kardesiniz filan varsa sizde para gondero bakin beyefendimin nasil agrina gitcek
arkadaşımıza katılıyorum
seni de ailen okutmadı mı sonuçta
eşine söyle bu ay para göndereyim bizimkilere kardeşime v.s.
bak bakalım ne oluyo ondan sonra...
Bence de karşılıklı olsun. Siz de ailenize yollayın. Ailenizin ihtiyacı olmasa bile sizin için biriktirsinler. İlerde çocuklarınıza altın olarak takarlar. Şanları yürür :)
yalnız şöle bi durum var kardeşim üniv. okuyor arada ben ona gönderiyorum eşim bişey demiyor hiç.ama artık yani nereye kadar offfff yine kavga ettik..napayım o benm babam dio adam mecbur kalmasa istemez filan ama.her ay her ay insan oğluda olsa utanır biraz yaa nasıl bi anlayış bu bilemedim ben
selam kızlar ben bu konuda çok dertliyim.eşimle elhamdülillah severek evlendik, çok da mutluyuz.ben ona kendimi adadım o kadar çok seviyorum... düğünümüzü kendimiz yaptık, kredi çektik ikimizde çalışıyoruz çok şükür ama eşimin babası sürekli bizden bi beklenti içinde borcu harcı olan düşüncesiz yaşayan biri...bizde gurbette iki memuruz,çalışıp borçlarımızı bitirmeyi,ileriye dönük ev araba çoluk çocuğumuza yatırım yapmak istiyoruz.ama babası kredi kartını verir ödesin die,harçlık ister kendine her ay bu böyle.eşimde babam okutttu etti beni die hiç hayır diyemiyor.her ay tartışıyoruz bu yüzden.sizce ben çok mu taş kalpliyim?halbu ki tek amacım kendi kurduğum aileyi kalkındırmak.allah korusun bi hastalık olur dert olur ozaman yanlarında oluruz ama onun dışında babasının düşüncesiz yaşamasının ceremesini biz çekmek zorunda mıyız? bana bi akıl verin nolurrrr
yalnız şöle bi durum var kardeşim üniv. okuyor arada ben ona gönderiyorum eşim bişey demiyor hiç.ama artık yani nereye kadar offfff yine kavga ettik..napayım o benm babam dio adam mecbur kalmasa istemez filan ama.her ay her ay insan oğluda olsa utanır biraz yaa nasıl bi anlayış bu bilemedim ben
O babasına veriyosa, sende kardeşine veriyomuşsun
O lafını etmiyoken, sen ediyomuşsun
Doğru anladım sanırım
Ya kardeşine de yollama, ya kayınpederine de laf etme
demek yalnz degilmisim:)of walla insanda biraz ince dusunce olur.ev kurmak kolay mi sifirdan.dusunen yok.canm sende baya seyler yasamissn..allah yardm etsincanım benim bizde de durumlar aynı..herşeyimizi biz aldık hatta eşim düğünden önce ailesine kredi çekip verdi sonra düğün için çekti ikisini ödüyoruz şu anda. bizde maddi kavgalardan hep kavga ederiz artık bana illahlah geldi valal daha kendi aileni dülşünmeyip anam babam dersen bizim aie diye bişeyimiz kalmayacak dedim..ben kendi aileme nasıl diyorum ki benim ailem istemez kızım sen de yuva kurdun derler..ama benim dünya borcum var ev araba alacaz daha derim ..eşim hiç demez dedim ben kadın halimle diyorum sende erkek halinle de artık..yanii dünya borcumuz var iliyosunuz kredi çektim onları ödüyoruz diye..bana kim kötü derse desin düğün zamanı ben gördüm herşeyii yapılanı edileni..valla sana tavsiyem rahatsızlığını dile getireceksin güzel güzel olmuysa kavga edeceksiinn..benimki güzel sözden anlamadı kavga ettikk büyük kavga ama söz verdi tamam benim de ailem var öncelik kendimiz diye..işin garibi de benim bu konuşmalarım sonrasında bi gün babasınnın yanında kredi çektim i hatırlatır bi konuşma yapmıştı da kayınvalidem baban kimsenin hakkının yemedi dedii..sağol oğlum kredi çektin bize verdin borcunu ödüyorsunuz diyeceği yere..onu duydum artıkk hiiç ilgilendirmiyorlar beni..ne detliymişimm bende......tek değilsiin arkadaşıımmm
Imzami atıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?