aileler ile ilgili maddi konular

tabiki bende bole maddiyatci gozukmekten hoslanmiyorum ama.bide su var ilk basta yazdim dugunmzu biz kendmz yaptik kredioduyoruz.bu surecte destek olmak yerine bize köstek olmalari canmi sikıyor...

Peki har vurup harman mı savuruyorlar? Yoksa cidden ihtiyacı olan şeylere harcıyorlar da paraları mı yetmiyor?
dusuncesizce yasiyor baba annede sifir mudahale.hic dunya yansa umru degil..mesela baba kredi kartlarini dolduruyor.oraya buraya araba altnda gidiyor.millete veriyor.kefil oluyor bu sekilde iste....

evet iste benmde dusuncem oyle.bi erkek olarak bakarsin kendi ailene gucun yeter,kredin olmaz,tutar ailene yollarsn ama kira hanmin maasindan'fatura ordan...ee erkekte 150 yollasn ailesine bu hakszlik degilmidir yani?

dusuncesizce yasiyor baba annede sifir mudahale.hic dunya yansa umru degil..mesela baba kredi kartlarini dolduruyor.oraya buraya araba altnda gidiyor.millete veriyor.kefil oluyor bu sekilde iste....

Anladım. Açıkçası har vurup harman savurmuyorlarsa ailelere yardım edilmesi taraftarıyım. Araba ile bir yerlere gitmeyi lüx olarak görmüyorum ama diğer konularda haklısınız. Kendi insani harcamaları dışında saçmasapan yerlere veriyorlarsa olmaz. Ama bunun için eşinizin sizi anlaması gerekiyor. Örneklerle anlatmayı deneyebilirsiniz. "Benim kardeşim abla telefona ihtiyacım var dese alsam sorun değil, ama kardeşim iphone al dese ve alsam. Bu bencilce ve saçma olur" Ailenin evinde bir şey bozulur onu alamayacak durumdadırlar biz alalım ama sağa sola kefil olup para dağıtırsa bu yanlış." gibi bir şeylerle anlatmanız lazım. Her şey eşinizde bitiyor.

oda hak veriyor bana yeri geliyor eleştiriyor ama baba istedi mi hayir diyemiyor problem orda mesela bu ay icerden cekip yollayim bende de kalmadi demis.o da kabul etmis

demek yalnz degilmisim:)of walla insanda biraz ince dusunce olur.ev kurmak kolay mi sifirdan.dusunen yok.canm sende baya seyler yasamissn..allah yardm etsin

bende daha neler varda ben bastırıyoruumm..düşündükçe cinlerim tepeme çıkıyoorr ..düşünmemeye çalışıyoruumm..cümlemizin yardımcısı olsuunn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…