aileler tanısırsa hemen istemeye gelinir mi ?

benim bildiğim babalar önce araya girmez önce erkeğin annesi yengesi teyzesi ablası yada aile büyüğü bunlardan bikaçı tanışmaya gelir kız evine.. oturulur tanışılır konuşulur zaten o oturumda karar verilir aileler izlenimleriyle..

hadi olmadı 1 kez daha gelinilir..

daha sonra karar verilinirse allahın emriyle gelinir kız istenir, bu sürelerde uzatılmaz..

ama benimki gibi olursa herkesin tanışma , kaynaşma karar verme faslı

anne baba hala dayı dede torun yenge hala kim var kim yok toplanılır resmen meclis oluşturulur delikafadulden

ben erkek arkadaşımla tanıştırdım annemi hoş biz arkadaştık tanıştrıdığımda ama sonra çıkmaya başlayınca annemede söledim biz çıkyırouz diye babamda bilo ama kondurmuyo bilmemezlikten gelio babamada söledim bilosun işte harunla çıkıyoruz diye :D harununa ailesi ananesi dedei dayı yenge teyz enite heresle tanıştım oda benimilerle tanıştı falan şuan için annem saki benden çok seviyo onu :D iki dakkada beni satıp koalisyon kruup üstüme oynuyolar deli ediolar beni :D ama nişan söz en azından annesiyle tanış diyince anneme amaannn özlem var daha erken bi dur askere gitsin sen bi paranı kazanmaya başla diyoo yaaa ama banaannneeeeee ben hemen söz yapalım istiyorum en azından söz nişan evlilik arası uzun olmazmıi en azından sözzcük oluversinnn çokmu yaniiiiiiiiii :(

Back