Ailelerde kalmak???

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.953
5.132
398
Kızlar hemen konuyu özet geçeyim eşim in memleketine 8-9 saat uzak benim aileme 4-5 saat uzakta yaşıyoruz..
Yaşadığımız şehir benim büyüdüğüm akrabalarımın herkesin olduğu şehir tayin çıkana kadar burdayız inş.
Babamın tayini çıktığı için onlar gitmek zorunda kaldı..

Eşim in yılda iki kez izni var biri 15 biri 5 gün..

15 günlük izinde onun ailesine gider dönerken 2-3 gün benim aileme uğrarız..
Bu durum beni çok rahatsız ediyor.
Benim ailemde en azından 5 gün kalalım diyorum sen istediğin zaman gidiyorsun ve annen istediği zaman geliyor oysaki benim bebek var tek başıma bir iki kere ancak giderim yılda..
Annem de bayramlarda gelirler sülale burda diye birde 15 tatilde
Diğer 5 günlük tatilde de ya tatile gideriz yada izin alamaz genelde her zaman vermiyorlar.

Sizce eşim haklımı?
Haksızsa nasıl bir yol izleyeblrim?
Ben onunla birlikte kalmak istiyorum ailem de

Esinle birlikte kalmak ailenin yaninda hic guzel bise degil. Bide onu gonullemeye calis dur. Aman rahat edecekmi ac mi tok mu?

Tek gider kalir gelirdim..

Ayrica esin hakli degil
Bende sevmiyorum eşimle ailemin evinde kalmayı
Stresten başka bişeye yaramıyor
Zaten babamla aram bozuk birde hakkımda saçma sapan bişey söyleyecek diye kendimi yiyorum resmen

Kızlar hemen konuyu özet geçeyim eşim in memleketine 8-9 saat uzak benim aileme 4-5 saat uzakta yaşıyoruz..
Yaşadığımız şehir benim büyüdüğüm akrabalarımın herkesin olduğu şehir tayin çıkana kadar burdayız inş.
Babamın tayini çıktığı için onlar gitmek zorunda kaldı..

Eşim in yılda iki kez izni var biri 15 biri 5 gün..

15 günlük izinde onun ailesine gider dönerken 2-3 gün benim aileme uğrarız..
Bu durum beni çok rahatsız ediyor.
Benim ailemde en azından 5 gün kalalım diyorum sen istediğin zaman gidiyorsun ve annen istediği zaman geliyor oysaki benim bebek var tek başıma bir iki kere ancak giderim yılda..
Annem de bayramlarda gelirler sülale burda diye birde 15 tatilde
Diğer 5 günlük tatilde de ya tatile gideriz yada izin alamaz genelde her zaman vermiyorlar.

Sizce eşim haklımı?
Haksızsa nasıl bir yol izleyeblrim?
Ben onunla birlikte kalmak istiyorum ailem de
Bence de eş ile kalmak iki kat yorucu . ne gerek var. Dönerken uğra.ama sonra eşinin ailesinde kaldigin gün kadar annende kal kafa dinle. 2 günlüğüne hafta sonuna gidip gelme bence. Eşit olsun neden ille eşini istiyorsun yanında. ??

ben eşinize hak verdim.

anladığım kadarıyla çalışmıyorsunuz. bebek var diye tek başınıza gidemiyorsunuz ama senede 1-2 defa da olsa gidebiliyormuşsunuz.

böyle yapınca zaten eşinizin kendi ailesini gördüğü süre ile sizin kendi ailenizi gördüğünüz süre eşitleniyor.

halbuki adamın tek bir tatili var. o tatili sizin ailenize ayırsa, kendi ailesine olan zamanından kısmış olacak. ikiniz arasında eşitsizlik olacak. şu an gayet makul duruyor.

Sen calismiyorsan izinden önce bı hafta sonu seni bıraksın ailene izine giderken de alsın diğer tarafa geçin biz öyle yapiyoruz

Bence eşin hakli. Sen senede bir iki de olsa gidebilirsin. 4-5 saat katlanılabilir bir mesafe. Haftasonu için bile gidilebilir. Ama 8-9 saat uzak ve adam yılda bir kez gidiyor. Siz daha sanslisiniz.

Ayy vallahi bu aile mevzulari ne kadar sikici oluyor boyle:) senin ailen benim ailem nedir bu yaa.Artik sizlerde birer ailesiniz,bunu kabul edin. Siz kendi ailenize,esiniz kendi ailesine gitsin. Aradabirde birlikte bir esinizin ailesine,bir kendi ailenize gidersiniz olur biter:)) Eyer esiniz sizin aileyi,sizde esinizin ailesini seviyor ve aranizda bir problem yoksa tabiki:)

Ayy vallahi bu aile mevzulari ne kadar sikici oluyor boyle:) senin ailen benim ailem nedir bu yaa.Artik sizlerde birer ailesiniz,bunu kabul edin. Siz kendi ailenize,esiniz kendi ailesine gitsin. Aradabirde birlikte bir esinizin ailesine,bir kendi ailenize gidersiniz olur biter:)) Eyer esiniz sizin aileyi,sizde esinizin ailesini seviyor ve aranizda bir problem yoksa tabiki:)

Maalesef hiç sevmiyorum gitmek hiç istemiyorum ama evlilikte bazı şeyler mecbur oluyor hele ki sene de birse katlanıyorum

Bende sevmiyorum eşimle ailemin evinde kalmayı
Stresten başka bişeye yaramıyor
Zaten babamla aram bozuk birde hakkımda saçma sapan bişey söyleyecek diye kendimi yiyorum resmen

Yok benim ki babamdan çekinir de bende aynen annem gelince dediğiniz gibi oluyorum erkekler bazen ağzından çıkan ı kulağı duymuyor

Siz bebekle neden gidemiyorsunuz? Uçak yok mu? Tatil öncesinde geçersiniz annenize, eşinizee gelince 1-2 gün kalır. Sonra ailesine devam edersiniz. 15 gün tatilin hepsinide neden aileler de geçiriyorsunuz anlamadım. Senede 1kere mi ailecek nefes alıyorsunuz?

Sevmeyip nasıl kalıyorsunuz. Resmen işkence bu size. Sizi mecbur bırakıyorsa siz de onu mecbur bırakın dıyecegım de ıtış kakışa sebep olur. Kendısı aılesıne gıderken sız de cocugunuzu alıp kendı aılenıze gıdın. Beraber zaman gecırmek ıstıyorsanız da aılelerde kalarak gecırmeyın. Benim kaynana kayınbaba o evden çıktın artık burda kal dedıler diye bi daha evlerinde kalmadım. Sizi kalmaya zorluyorlar mı

Ben senenin 15 günlük izninin 15ini de ailelerde geçirmek istemezdim.
Hadi geçirdim diyelim.
Bizde şöyle olurdu.
Bir hafta birinde,bir hafta diğerinde.
Benim aileme kalmaya gelmeyecek olmasını düşünemem bile.
Ben nasıl onun ana babasında kalıyorsam benimkiler de aynı muameleyi görmeli.

Aslında sizin anne babanız yaşadığınız şehre geliyormuş,görme süreniz belki eşitleniyor.
Ama sizin zorunuza giden ailenizde eşinizle beraber şöyle bir 5-6 gün kalamamak.
Ve son derece haklısınız.
O süreyi eşitlemeye çalışın.
Söyleyin isteklerinizi ;)

İzni tamamen aile yanında geçirmek saçma.Hadi sizin ailede 2 3 gün kaldınız tamam ama Başbaşa 3 5 gün de kendi evinizde veya tatilde geçirebilirsiniz böyle daha uygun olur gibi geliyor.

Back
X