- 24 Ağustos 2016
- 167
- 66
- 28
- Konu Sahibi Dondurmalipasta
-
Arkadaşlar iki aileden de uzakta yaşıyoruz ikimizde çalışıyoruz. Ailelerimizin ameliyat ölüm gibi önemli durumlarda sizce ortalama kaç gün yaşadıkları şehre gidip kalmak uygun? İki aileden de uzakta yaşayanlar bu durumda neler yaptılar?
Arkadaşlar iki aileden de uzakta yaşıyoruz ikimizde çalışıyoruz. Ailelerimizin ameliyat ölüm gibi önemli durumlarda sizce ortalama kaç gün yaşadıkları şehre gidip kalmak uygun? İki aileden de uzakta yaşayanlar bu durumda neler yaptılar?
Nedense hep aynı heraldeGördüğüme göre uzakta olanlar senede üç gün iki kez erkek ailesine gider kızın ailesinede her boşlukta her tatilde sınırsızca gidilir benim gördüğüm bu.
Herkesin kendi kararı valla uzakta olmak daha iyi bazen hele ki bu gelmelere ses çıkarmayan bit aileye düşmüşsen bal kaymakNedense hep aynı heralde
Her aile ister evlatları ,torunları yanında olsun hasret kalmasın.Herkesin kendi kararı valla uzakta olmak daha iyi bazen hele ki bu gelmelere ses çıkarmayan bit aileye düşmüşsen bal kaymak
O istekte gitgide azalıyor daha doğrusu insanlar alışıyor öyle mutlularsa öyle yapsın diyor insanlar.Bu arada ben 10 aydır eşimin ailesine gitmiyorum aramızda birkaç sokak var insanlar mutluluk odaklı olsalar sanırım böyle olmazdı hayat işteHer aile ister evlatları ,torunları yanında olsun hasret kalmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?