Ailelere gitmek

Dondurmalipasta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
167
66
28
Arkadaşlar iki aileden de uzakta yaşıyoruz ikimizde çalışıyoruz. Ailelerimizin ameliyat ölüm gibi önemli durumlarda sizce ortalama kaç gün yaşadıkları şehre gidip kalmak uygun? İki aileden de uzakta yaşayanlar bu durumda neler yaptılar?

Sizin ki var sayımsa daha dogmamıs bebege don biçmek derler. Böyle bir durum varsa içinizden gelen ve iş yerinizden izin alabildiğiniz kadar. Hergün biraz daha şaşırıyorum BDV konularına

Aile mi akraba mi?Yanlis yazdin saniyorum daha dogrusu umuyorum

bunun uygun gunu olur mu ya ananin babanin evi sehri sonucta.. bide olum ya da ameliyat diyorsunuz

Gördüğüme göre uzakta olanlar senede üç gün iki kez erkek ailesine gider kızın ailesinede her boşlukta her tatilde sınırsızca gidilir benim gördüğüm bu.

Her aile ister evlatları ,torunları yanında olsun hasret kalmasın.
O istekte gitgide azalıyor daha doğrusu insanlar alışıyor öyle mutlularsa öyle yapsın diyor insanlar.Bu arada ben 10 aydır eşimin ailesine gitmiyorum aramızda birkaç sokak var insanlar mutluluk odaklı olsalar sanırım böyle olmazdı hayat işte

Nasil soru anlamadim iki tarafta da ne kadar lazımsa kalınır hizmet edilir gelen gidenle ilgilenir el gibi gidilmez

Ciddi ciddi bunun için kafanızı yoruyor olamazsınız herhalde. Canınız ne kadar isterse o kadar kalırsınız.

Buara insanlar kendine dert arıyor

Şartlara göre değişir her şey yeri gelir 1gün yeri gelir 1ay kalırsın bu tip şeylerin hesabı yapılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…